|
![]() |
#1321 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1322 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Sitno -> sitnije -> još sitnije -> 1920x1200 na 10.1". ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1324 |
Adrenaline junkie
|
Komentarisem uopsteno. Ja na Nexusu 7 kad otvorim forum to mi dodje taman da mogu procitati, mada bi bilo bolje da je malo krupnije. Na 10" i 1920x1200 mislim da bi morao stalno zoom-in raditi sto mi se ne svidja jer onda moram skrolati lijevo-desno svaki put kad dodjem do kraja reda. Mada, to je opet sve individualni utisak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Također, OK mi je na mobu 1920x1200 (i tabletu). Čisto jer kad ga dockaš i spojiš sa HDMIem imaš točno dojam u rukama kako će ti raditi i na puno većem ekranu. |
|
![]() |
![]() |
#1327 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po speckama, i ovo bi mogla biti prilično ozbiljna zvjerka. Doduše, poznavajući Fony i njihove cijene, mislim da nikako neće moći ući u kategoriju 'best buy' http://www.xperiablog.net/2013/01/15...ux-specs-leak/
![]() |
#1329 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
http://www.ebay.com/itm/10-1-Android...item337f3ab302 Ja ću si ovo upikirati, samo nek dođe i već će biti uspijeh. Ak bude radio i čitao PDF-ove meni super.
![]() |
#1330 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
ma koji to vrag??? Malo mi sumnjivo - svi ti tableti koji su kupljeni od njega su kao prodani isti dan, FB vrlo šturi itd. Mislim ono, strši ko govno u punču jebiga, za tih 30 dolara kad bi bilo istina - super. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1332 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Evo ja sam narucio jednog...samo imam osjecaj da ce neslavno zavrisiti kao sa onim vanjskim diskovima od 1TB.Zanimljivo je da je i cijena slicna kao i onim hardovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Premium
|
Znaš ono, ako je predobro da bi bilo istinito, vjerovatno i je. Smrdi mi da takav tablet može biti 32$ i besplatna pošta. U ocjenama ima samo 2 review-a za tablet, oba zadnje kupnje i nisu ovaj koji je linkan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#1335 |
Registered User
|
Uglavno radi se o uredjaju Sanei N10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ide i CM10 na to. Stvarno je jako mala cijena za tako nešto, al opet piše i da ih je prodao kamion... Premišljam se ![]() EDIT: Pingao sam ovog Latvijca koji je ostavio feedback pa ćemo vidjet šta će reći. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 17.01.2013. u 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
EDIT: Lik prodaje ovo na lopate. Za 10 minuta dok sam citao gornji link broj prodanih je skocio sa 505 na 519... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
"When you receive the item,please you give me a positive feedback in my ebay if you are satisfied with it.When you receive it,you are not satisfied with it.Please you did not give me a negative feedback." Remember folks, please did not give negative feedback ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Baš me zanima šta će reći naša carina na cijenu od 30$ koja je sumnjiva do pakla. Da je stavio 200$, rekao bi ok, ali 30$ je totalno sumnjivo. Materijal od kojeg je napravljen vrijedi više! Možda su nekome ispali iz kamiona. ![]()
![]() |
#1343 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
(kad će ta plata ![]() edit: "Quantity available: 15"
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 17.01.2013. u 08:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
I ja sam ga upravo narucio pa ako dodje - dodje. Ako ne, ima da srusim rejting tom Kinezu da mu se smuci kad se logira na ebay. ![]() Nije da mi nesto treba ali uvijek moze ici kao poklon klincima u obitelji za prigode. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Lik ima malo prodaja-od tih 900tinjak, 600tinjak je samo tih tableta, feedback 99.8% Jel moguće da to ipak radi, da nebi bio ko oni fejk gejfoni kad si ga upalio, svijetli lampica ispod isprintane slike hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Guest
|
nije mi vrag dao mira i naručio sam tablet ![]() nadam se da će stići ![]() a prema feedbacku dosta je ljudi dalo mu pozitvnu ocjenu za kupljeni tablet. |
![]() |
![]() |
#1347 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Gdje vidiš te feedback za tablet. Ja sam ih proletio svih 940 koliko ih već ima i naišao samo na jednog jedinog koji mu daje dobar feedback za ovaj tablet. I to je neki Hrvat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |