|
![]() |
#1321 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mislim da će se taj champion igrati solo top kao Elise, jer koliko vidim, dmg=0 bodova, cc&aoe=100%.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa piše solo top i mid.. Bumo vidli ![]() http://www.surrenderat20.net/2013/04...ndra.html#more Meni možda najljepši champ (sigurno u top 3) ali ulty njezin najljepši 100%... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Premium
|
Koliko te poznam, misliš na jednog jedinog, tvog najdražeg! GAREN! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Free Zhonya gg wp ili uzmeš i Zhonyu, DOUBLE ZHONYA ovaj riot ne zna više što da radi, pa ovo je komično po meni već ![]() ono važnija, na PBEu: Elixer of Fortitude
...što će malo promijeniti top spiku - 1 ward, elixir of fortitude, hp potovi ja sam osobno uzimao po 2-3 elixira po gejmu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Premium
|
![]() |
#1328 |
Premium
|
Slažem se, počeli su previše nefrati, mijenjati cijelu mehaniku igre, samo jako vizualno upgrade-ju igru, a ne shvaćaju šta rade igri... Npr. meni je nebulozno da neko npr. skuplja 3 mjeseca za neki champ, tipa Rengar (u ono vrijeme) i kupiš ga, igraš ga, ownaš ga, i dođeš jedan dan u igru i vidiš novi patch, koji ti ljepo prdne u facu i kaže tvoj Rengar više ne vrijedi pišljivog boba :S Nije mi to jasno baš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Premium
|
Pa između ostalog i to, da. Naprave championa, testiraju ga tjednima, vide gdje je + a gdje -. I umjesto da ga odmah na PBE srede, oni njega puste takvog u opticaj i onda nakon mjesec dana dolazi brutalan nerf. Negdje su u pravu, ali negdje pretjeruju.
![]() |
#1330 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 |
Premium
|
Mene još više pila što svaki današnji champion mora imati neki escape. Došlo je do toga da imaš Zeda kojeg ne možeš uhvatiti nikada, Zac koji preskoči pola mape (obožavam vidjeti to čudo kako skakuće po mapi, pa ja vrištim od smijeha) http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history 16-17 gejmova dobivenih zaredom, samo 3 ARAM 3vs3 for the lolz ![]() ![]() čekam sutra navečer da izgubim nekih 7 gejmova za redom, minimum ![]() guls, ja sam u petak navečer doma, pošto sam u sub cijeli dan zauzet..pa me zanima, ako ste vi online, neki ranked team fight? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jako puno ljudi kupuje champ bundle kada novi champ izađe za 1350 RP-a, a nitko ga neće kupiti ako je champ smeće. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače, ne znam za vas, ali ja u Rankedu počinjem sve više voljeti poljake, većinu ekipe koja je schillana je iz Poljske... Danas imao jednog luđaka, ja last pick a on first...i ja napišem bla bla mid i dam match history, i on kaže ok, i picka mi lux ![]() nakraju je tim bio Lux, Maokai (jungle), Zac (top), tristana + nunu vs. Katarina, Nocturne (jungle), Diana (top), ezreal + sona meč je bio pažljiv jer su imali oni više dmg nego mi, ali timski smo odigrali pa rasturili. Drugi gejm isto lik pickao Katarinu vs Lux...jer se dosta ljudi zajebe, dobra katarina protiv dobre lux nema šanse. Da, skočiti ćeš ti, baciti ćeš Q na lux, ako budeš glupa čak ćeš skočiti na nju (iskoristiti shunpoo), ali onda će te lux bindait, jedan AA, pa E, pa jedan AA...s tim da sam ja tek negdje u 25 minuti skužio da nisam kupio niti boots lv 1, kamoli lv2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 | |
Premium
|
Citiraj:
Također sad na finjaka buffaju champove taman prije nego kaj izbace novi skin za njih, tko bi rekao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Premium
|
Zato što većinom uzimam Lux prvi put, pa dobivam counterpickove, ili igram protiv timova s 2 AP, pa uzimam Athene čisto zbog tog malog MR...ako imaju samo jednog AP i slab je onda radije uzmem Morellicon znam nekada i uzeti dorans ring ako mi treba mrvicu tankyness... sve ovisi, ajmo reći imam core, ali ga prilagođavam situacijama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1344 |
Premium
|
Danas slijedi ranked tortura od 10.00 - 24.00h Ako ostanem u Silver 2, onda ću reći da sam zaslužio. btw jučer sam vidio nešto što nisam vidio u najgorim gejmovima ikad. Pogađate, u rankedu. Dobijem ovog majmuna u kvalifikacijama. Na kraju frajer napravi ovakav score u 15 minuta i ode afk. Ovo nam je bio jungler, a ovo je njegov skor i itemi. Znači ja u kvalifikacijama za Silver I dobijem random ekipu koja je tek počela igrati ranked. Nisu ni protivnici puno jači ali su svi redom Silver sa nekakvim backgroundom gejmova. Netko reče da ne postoji ELO HELL i da ako znaš igrati ovakve partije možeš iskerijat sam ![]()
![]() |
#1345 | |
Premium
|
Citiraj:
a u pičku mater...ja sve više u zadnje vrijeme igram jungler i većinom u tom ranked imam najbolji ili među top 2 farma s junglermo ![]() ajde navečer igram i ja isto arnked, ne znam kada dođem...ali negdje oko 21, 21 i 30 bih trebao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Gle wokong-ove rune ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Premium
|
Jbg, mene nema ![]() Ej, pitanjce, ste i vi dobili 4 game win boost? Ja došao online i ono ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jesmo, mogao nas je Riot pocastit i sa 10 boostova, ali ajde, necemo se sad bunit ![]() Edit: Upravo odigrao jedan ranked kvalifikacija za Silver 3 i naravno loss. 1st pick AP yi, strašno. 2nd pick Trisana i dobra je bila. 3rd pick bio ja i uzeo Taric-a nakon što je last pick molio "pls no me support, me bad bla bla". 4th pick Xin top (protiv Darius-a njihovog, pa jebem te mutava uzmi nekog pokera i lik neće uzet jednog jedinog miniona) i 5th pick Jarvan. Jarvana naravno u džungli ubije minion, kasnije kupi Sorceres boots. Svi ga pitaju šta će mu to, a on kaže za Kassadina njihovog jer ima prevelik dmg. Jel možete uopće zamislit da ovakav lik igra ranked? Yi naravno 0 dmg, lik nema pojma šta je AP yi. Xin gore naravno ništa nije mogo protiv Dariusa koji je buildao sve def iteme. I onda ljudi kažu da se sa supportom win-a game. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 05.04.2013. u 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Premium
|
Evo igram pol godine, opa, nekaj sam dobio ![]() Possition i queue: Over 20000 :S EDIT: HUGE RESPECT: http://www.twitch.tv/aieron/b/381094706 Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.04.2013. u 21:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|