|
![]() |
#1321 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
@ Amdejac: Double click na file, i sam ce ti automatski pokrenuti igru i odvrtiti replay, sa mogucnoscu biranja da li zelis gledati iz treceg lica, ili tocno onako kako je igrac gledao, kao i brzine "vrtnje" replaya Ovak, najprije prekopiraj cijeli audio folder iz res folder u res_mods/0.8.3 folder, i onda u njega ubaci ove file-ove od moda i prekopiraj sto zeli prekopirati...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Premium
|
8.4 u srijedu EU i cetvrtak na NA (najvjerovatnije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Drone
|
Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 04.03.2013. u 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1328 |
Premium
|
Danas omjer 4 pobjede 15 poraza,WG me počinje opako živcirat...po XVM-u,danas mi je dao same debile u vlastitom timu i redovito par ljubičastih u protivničkom,apsolutno sam znao da ću izgubit svaku koju sam započeo,čim sam vidio s kim igram,jedan Lowe je izginuo nakon 40 sec borbe,dakle ni 40 sekundi nije trajala igra već je nestao,ponekad misliš da mnoge stvari nisu moguće dok se ne uvjeriš,šokiraš,što već. Ima li itko danas slična iskustva? Neznam jel imate XVM,no cijeli dan me "nagrađuje" s crvenima,frustrirajuće!
![]() |
#1329 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja danas stavio neku drugu verziju xvma nego kaj sam imao prije i i dalje imam problema, želim sakrit da mi pokaže detalje o tenku tek kad alt stisnem, kad nema želim samo postotak i ime tipa koji ga vozi... Meni je danas obrnuto, za vikend sam pucao po šavovima od debila a danas sam u plusu valja 20 partija.
![]() |
#1330 |
Premium
|
Odlučio sam počet snimat jer ovo je nemoguće što se meni dešava i s kakvima ja igram,evo prvi replay i odmah prvi mega LOL idiot s kakvima danas muku mučim,srećom,ispala je pobjeda jer je i u protivničkom timu bilo budala. Samo baciti oko na KV2 šta radi i kako ide u napad...odmah na početku je,nakon možda 3 min replaya.. http://mwreplays.com/replay/BJJ0QT8UBN1J/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1333 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
ja totalno vjerujem u sve one "teorije" zavjere oko tih namjestanja..bez obzira kaj onda dva vodeca rusa rekli. ima botova, ima namjestanja MM-a ima svega. vjerujem u zakone vjerojatnosti ali ovo krsi svaki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Drone
|
World of Tanks - Replay Contest - Revenge of the M3! Mighty Jingles organizira natjecanje za tenk M3 Lee. Ukratko, za sudjelovanje trebate poslati replay u kojem ste napravili što više kilova. Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=pfNtNMMUZOc http://www.youtube.com/watch?v=gKUZOVAQbWY Sretno! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Hello everyone, recently, I got my hands on Wargaming supertest monthly (?) evaluation sheet. I'll just post some numbers in case you are interested. Currently, there are 720 people active on the supertest. Out of that, 2 are "translators" (everything on supertest is in Russian, at least the mail communication has to be translated to english), 32 are "coordinators"and the rest (686) are regular supertesters. Out of regular supertesters, 66 are Europeans, 1 is American and the rest are Russians. Supertesters are required to perform a certain amount of tests per months, otherwise they get a warning first and then they get fired. This doesn't seem to be working, as most supertesters seem to log in just to "look at the new stuff" Currently, roughly one half of supertesters performed 5 tests or less per month and 254 out of those 720 did NOTHING at all for the last month. Lol. This has of course consequences. Currently out of those 720, 85 people recieved a warning (sometimes for funny reasons: spamming, messing up tests, breaking the rules of screenshot taking. AFK in test client... supertest must be a great place). Interesting fact is that all those people who have warnings are Russians. Furthermore out of those 720, 118 people are getting fired. Out of those 118, 4 are Europeans and out of those 4, 2 are Czechs (lol, good job, Xitix and majogl, nice representation). Each supertester is being marked by a number of points. According to those points (indirectly) he is "paid" with gold. Total number of points awarded for this month was 20691, out of which the best supertester got 402, second best 380 - both Russian. Best EU supertester is 16th. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Premium
|
Citiraj:
Namještanja isto vjerujem da ima,vjerovatno da se održi WR u balansu na cca 50% kod većine igrača... MM je čudna biljka,volio bi da je više random,manje s njihovim utjecajem... Btw ja neznam dal da uzmem tu municiju,bojim se riskirat,ne mogu često igrat pa teško lova ide gore,volio bi da ima neka potvrda o tome. ![]()
![]() |
![]() |
#1339 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo kako je lako popušit. Kad sam riješio dvije 150etke dalje će ko po loju, ali mauna. http://mwreplays.com/replay/QORY3KUCUJQF/
![]() |
#1340 |
Drone
|
Na više mjesta sam pročitao (reddit/wot, komentari sa FTR bloga) kako su cijene tih granata na RU serveru porasle nakon uvođenja 8.4 patcha, baš kako je i predviđeno. To je za sada jedina vrsta potvrde koju sam pronašao. Uložio sam sve, nije puno na žalost, nešto manje od 1M. Još ću farmati i uložiti sve do patcha. Lako se kockati sa virtualnom lovom. ![]() Dva centa o namještanju MMa: dok ne isplivaju čvrsti dokazi, postojat će osobne pretpostavke, mišljenja i vjerovanja, a zaljučci izvedeni na takvom temelju nisu pouzdani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
World Of Tanks
je sporo ide ovo... ![]() ![]() sad idem malo rudarit s cruiser-om ... nije los! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Premium
|
![]() |
#1345 |
Premium
|
Popusena prilika, dobit ces istu lovu koju si i spiskao ali u 8.4 verziji, ako prodas sada onda si popusio pare |
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
Oglas
|
|