|
![]() |
#1322 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
stisnite menu- advanced i ukucajte ručno sve nutra recimo za t-com staviti kvačicu na use static IP 192.168.1.3 255.255.255.0 192.168.1.1 195.29.150.3 195.29.150.4 menu-save kad odem na ruter od neke druge mreže gasim static ip i mogu surfat. u biti samo se DNS mijenja zavisno od providera. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo da se javim sa svojim Tattoo-om, pomogao mi je LAcyjev post! @NewbiePro - I ja imala problem sličan tome, jednog dana se jednostavno prestao connectati s ruterom, čak i sa Open Networkom... Imala sam WPA-PSK, promijenila password i/ili spustila na WPA, forgettala mrežu na mobitelu i ponovno sve uspostavila. (ne sjećam se više kojim redom) I proradilo je. Za sve ostalo tu je restart (ako niste UpTime nazis)... |
![]() |
![]() |
#1325 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1326 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1327 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
za sve vlasnike originalnog desirea (ima i verzija za nexus 1) koji zele Sense HD na svom mobu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=789830 kamera radi jedino ne radi snimanje u 720p (ionako je lag zesci kod tog snimanja tako da i nije od neke koristi) kvaliteta zvuka drasticno poboljsana prilikom snimanja videa "It's now recording in AAC 64.0 Kbps, 44.1 KHz Compared to old AMR 12.8 Kbps 8 000 Hz" uskoro ce i Desire Z rom biti u potpunosti portan na Desire - jedina razlika izmedju tog i Desire HD roma je podrska za landscape mod rada a evo i rom sa HTC 4G koji po meni izgleda jos i ljepse od HD romova http://forum.xda-developers.com/show...light=espresso (kamera i dalje ne radi odmah po instalaciji roma, ali se moze skinuti patch za to) |
![]() |
![]() |
#1328 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pitanje. Da li netko (osim mene) ima problem restartanja na Samsungu GT-i5800. Uzeo sam ga preko TELE2, no međutim skoro svaki dan mi se barem jednom restarta, a s obzirom da se na TELE2 ne može isključit PIN to onda predstavlja problem jer sam nedostupan dok se ne ukuca PIN. Jedan problem sam uspio riješit tj. maknut PIN pomoću card readera kupljenog na ebay-u ali problem restartanja ostaje. Probao sam sa vraćanjem tvorničkih postavki ali ništa. Svaki savjet dobrodošao, thx.. |
![]() |
![]() |
#1330 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav, jel normalno da nakon punjenja preko cijele noci, Desire isprazni bateriju za 10% nakon 20 minuta koristenja WIFI-a ujutro? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1332 |
Guest
|
Nisam koristio osobno wifi par mjeseci. Sad otkad koristim 2 dana desire kao daljinac za HTPC, te da provjerim torrente preko njega siše mi bateriju ko lud. 85% baterije otiđe u nekoliko sati na 20% |
![]() |
#1333 | |
Banned
|
Citiraj:
nije rijec o starim nokijinim baterijama od prije 10g Li-ion baterije su dizajnirane da se nadopunjavaju kao drugo desire pokaze da je napunjena baterija na 100%, ali nakon par minuta to automatski padne na 95% (nikad se u biti ne napuni do kraja, mislim da je ovo iz sigurnosnih razloga upravo zbog onog sto sam napisao gore) i onda je normalno da izgubis 5% baterije u 20min surfanja (cak i 10% ako sajtovi imaju puno flash sadrzaja) na xda-developers imas pun k kernela i cak i battery fix (da napuni bateriju na 100%) koji u svemu ovome pomazu |
|
![]() |
![]() |
#1334 |
Guest
|
Znači, najbolje je da prije spavanja doma staviš alarm da te probudi u recimo 05:00 ujutro kako bi stavio puniti mobitel do 07:00 da bude pun za cijeli dan? ![]() Najnormalnija je stvar staviti mob na punjač kad se legneš i ujutro ga skinut kad se probudiš. Apsolutno ništa neće biti bateriji (osim ako imaš seriously spiganu elektroniku u tvom mobitelu kaj se tiče punjenja) |
![]() |
#1335 | |
Banned
|
Citiraj:
opce je poznato da li-ion baterije gube zivotni vijek ako se prenapune |
|
![]() |
![]() |
#1336 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Bilo je već riječi ovdje o bateriji, kapacitet iste se nakon par mjeseci koristenja "poveća".. meni nakon 5-6mj koristenja sad izdrži po dva dana, uz povremeno koristenje WiFi, igranja, i naravno gotovo stalnog prčkanja po uređaju.. Ali istina je da 30min konstantnog surfanja internetom preko WiFi-a pojede bar 10-12% baterije, žao mi je zbog toga ali ništa čudno.. O GPS-u neću ni govorit, ali pošto imam auto-punjač to me ne zabrinjava previše.. Napomena: Dok je Desire na auto-punjaču i radi GPS, užasno se grije, no to nije samo do vašeg uređaja, tako je kod svih.. Grije se i dok je samo GPS uključen, a kad je na punjaču dodatno je topliji,naravno.. Bilo je riječi da tamnija pozadina manje cuca bateriju, pa i na to malo pripazite ako želite da duže traje.. Pazite da ne lupate sa uređajem po svemu i svačemu jer je ona gumirana presvlaka oko uređaja jako osjetljiva na (i) lagane udarce, tipa: uređaj u džepu gdje su i ključevi od stana/auta, itd.. Danas mi je prvi puta pao na pod u kući, pri padu je najprije udario u vrata što je malo oduzelo visinu i smanjilo jačinu udara o tlo.. pri padu se je zadnji poklopac otvorio ali uređaj je prošao bez jedne jedine ogrebotine, što mi je jaaaako drago ali i pomalo nevjerojatno ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1337 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo ako nekog zanima... Kodovi za android. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1338 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
a šta da ti kažem moj hero je pao sa 3eg kata, znači nekih 10ak metara visine, iskrivio mu se malo onaj metalni okvir oko ekrana, ispravio, upalio i sveradi normalno prejebeno |
![]() |
![]() |
#1339 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1340 |
Guest
|
Već sam rekao, meni je Desire roknuo već dobar dio puta sa preko metra visina i to na kameni pod, pločice, beton i sve u redu (fala bogu). Ne bi ga mjenjao za Legend nikad Mislim, zašto bi to netko normalan napravio :P ![]() http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3141 |
![]() |
#1341 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1342 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
LG izgleda radi na svojoj strojnici iz familije Android,šuška se o nekakvom procu pod imenom Tegra2 koji gazi Qualcome za neki postotak(priča se o 40%). Mob posjeduje HDMI priključak..... OS je zasad 2.2. |
![]() |
![]() |
#1343 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Radi se o dual core nVidia procu, vjerojatno na taktu od 1Ghz. Imat će ubrzo i Qualcomm konkurentni dual core proc, samo je pitanje vremena.
#1344 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa bilo je i vrijeme, smiješno je za pogledat kak GS briše pod po pitanju igara i grafike sa npr. Desireom koji je ipak noviji mob. Bar bu Endivijaši došli na svoje ![]()
#1346 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
http://www.phonearena.com/news/Video...cessor_id14998 LG Star, trebao bi biti prvi smartphone sa dual core procom. Nešto se šuška i o Google Galaxy S, radit će ga Samsung, još se ne zna da li će ga pokretat dual core Samsung Orion ili ne.
#1348 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Legend je kud i kamo čvršći mobitel od desiera. ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1350 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako koristiš stock ROM, to je normalna stvar. HTC-ov ROM napuni bateriju do kraja, a onda se punjenje prekida dok baterija ne padne na 90% nakon čega se ponovno nastavlja. Ti si se ujutro probudio, skinuo mob s punjača, indikator baterije ti kaže da je puna, ali ona je možda bila na 95%. Sljedeći put si provjeri koje je stanje baterije u postocima prije nego je skineš s punjača.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|