|
![]() |
#1321 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1322 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
CRO: Pletikosa, Strinić, Ćorluka, Schildenfeld, Vida, Pranjić, Rakitić, Vukojević, Modrić, Srna, Mandžukić SPA: Casillas, Piqué, Ramos, Arbeloa, Alba, Iniesta, Xavi, Alonso, Busquets, Silva, Torres |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1325 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
čudi me kako je Schifo danas čak i dobar! odlično zatvara, Strinić isto, napokon da su i oni od neke koristi
![]() |
![]() |
#1326 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Luka se uspješno skriva. Možda je to Bilićev trik! ![]() Pa kad ga Španjolci zaborave skroz, on će izaći iz svoje rupe ko krtica u Caddyshack-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Prvo poluvrijeme bi mi posluzilo kao savrsena uspavanka... da nisam na poslu gdje ne smijem spavati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ne - Italija tad ide dalje kao prva u skupini s Španjolci imaju bolju gol razliku i idu dalje kao drugi. (EDIT: zayeb, ja pobrkao statistiku Italije, svi smo u istom sosu ![]() Inače, Španjolska igra sa pola gasa, makar imaju 10 udaraca na gol a mi 2. Naš parkirani autobus zasad uspješan ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 18.06.2012. u 21:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 18.06.2012. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
PizzoZder
|
Yebala ih ofsajd zamka u 88 min...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ma ono je bio faul na corluki. bio je penal. ovo sto su spanjolci zabili, hm, vise bi rekao da je bio ofsajd nego ne. ali vjerujem da cemo saznati ziher nakon tekme. kako god, prava steta je sto cemo s ovakvom igrom - ispasti. ponavljam ono sto sam napisao prije, svaka cast reprezentaciji iako necemo proci dalje, dobra igra, dobra trka, svaka cast ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čisti penal na Ćorluki ![]() Španjolci klasično, pokušavaju zadržati posjed lopte i glumataju i kmeče kod sudaca za svaki k***c...
![]() |
#1342 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Zanimljivo je čitat prognoze nekih ovdje na forumu prije utakmice i onda pogledat rezultate. Ako nisam na jedno 20 mjesta pročitao što ovdje što na drugim forumima da će Italija odigrat X s Irskom :facepalm: Koja pobogu Irska, daj se saberite. P.S. Di su sad oni vidovnjaci sa raznih portala i novina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
PizzoZder
|
Sta si i ti dosao srat i ovdje?
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1347 |
Guest
|
Baš ljepota. ![]() Ja ne znam što ljudi vide u toj Španjolskoj/Barceloni. Igraju najdosadniji nogomet ikad, tj. dijele tu titulu s Grčkom. ![]() Nadam se da će ih natamburat u idućem krugu, kao i smrdljive talijane koji su prvo namjestili 1:1 sa španjolcima a onda digli buku oko naše utakmice... |
![]() |
![]() |
#1348 |
|
![]() |
#1349 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
sta je, tu je. nazalost. no mislim da se slazete sa mnom kako nije gorak okus nemoci i neimanja ideje, reprezentacija je pokazala nesto sto vec stvarno dugo nisam vidio. stoga im svaka cast na ovom evropskom izdanju, IMHO samo neka ovako nastave ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Iako sam poraz očekivao (i prognozirao) od početka, moram priznati da su me pozitivno iznenadili najviše baš oni u koje sam najviše sumnjao. Šifo je odigrao super. Tko bi rekao... Modrić mi je i dalje razočaranje. Ne zato što je loš, nego zato što nije vrhunski. Večeras je to morao biti. U 1. poluvremenu ga nije bilo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|