|
![]() |
#1321 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Pojavili se neki repovi oko Pokrajčeve borbe, i sudačka odluka ispala na kraju dosta kontraverzna. A ovu subotu samo jedan Mir na pameti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 |
Hejter
|
Za Pokrajca su to rekli 'neki iz Ufc-a', negdje je naveden iz Dana White da je rekao da je borba trebala ići Maldonadu. Koliko god da je Malodnado ga pomeo u boksu, tolko je Pokrajac dominirao u ostalim aspektima i osigurao pobjedu - bar se meni tako čini još uvijek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nema večeras eventa, event je za nas sutra u ranojutarnje sate ![]() P.S. i ja jedva čekam, i sve si gruntam, dali da si navijem budilicu u 02:00h ili da ostanem skroz budan, jer glavni event počinje negdje oko 06h ako se nevaram! Edit, ipak kaže da je glavni fajt u 22:00EDT što je kod nas 04h, to se može i dočekati, bez nekih problema. Jao, jedva čekam. Edit drugi, gledam sada fight card i imam kaj vidjeti, pa ovo će biti jedan od žeščih fajteva! Mene je malo zateklo moje neznanje MMA scene pa sam ostao ugodno iznenađen vidjevši ovaj machup http://www.ufc.com/event/UFC146#/fig...ane-Delrosario Prvi put čujem za Stupu (moje isprike), i moram priznati da jedva čekam da vidim kako će nastupiti!
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 26.05.2012. u 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
od FB borbi se priključujem i nema spavanja do kraja ![]() Jel netko ikad probao kupiti event i gledati ga preko ufc.tv? Nije uopće puno, 6.99 $.. Vec smo se dogovarali da se skupimo nas par, kupimo event i lijepo spojimo na kakav prekometreni LCD, pivo, grickalice i zayebancija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Ako nebude streeama... puknem si na FC-u od Max-a....ionako tih 50 kn spiskam u 10 min u nekom baru ... ![]() A danas neka momačka.... jbt.... jedava čekam kako će se snaći cain sa bigfutom... ma cijeli je event zanimljiv.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Jedino u čemu je Pokrajac bio bolji je takedown i kontrola u parteru u prvoj rundi. Ostalo je Fabio bio bolji. Znaći 1. runda Pokrajcu 2. i 3. Maldonadu. Neznam na temelju čega je to Poki izvukao decision?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1332 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Guest
|
dobiva Mirko danas ![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Stipe mrcina se iskazo. Sirovo i brutalno a JDS je udaro ko bik, takvog ga jos nisam vidio. Prvo sam mislio da je Miru oslabila brada ali na usporenoj snimci se vidi da dobiva toljagom u glavu. Nakon ovog ce mi CroCop bit pljuga za gledat. presica je na tu, http://www.ufc.com/. Mir je posteno zbomban, onako pravo muski. Ja mu saljem stalno poruke podrske na twiteru i uvijek se zahvali. Tip je prva liga, http://www.ufc.com/media/146-POST-MIOCIC-DELROSARIO Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 27.05.2012. u 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
To je isto kao i reci, gledati sada pamelu anderson nakon baywatcha je smjesno. Ne znam odkad je u hrvatskoj standard postao toliko velik da se,recimo, samo nastupi u prideu i ufcu priznaju kao relevantni. Ja oko sebe vidim samo mediokritet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Da je izgubio ne bi bilo dobro, kad je dobio opet nije dobro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|