Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.01.2013., 17:45   #1321
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Da li netko igra Misery mod http://www.moddb.com/mods/stalker-misery , ja sam odigaro dosta već i došao na Jupiter mapu i spremam se za Pripyat, u biti je ista igra samo grafički dotjerano i povećana težina. Ali nudi dosta solidan izazov za odigrati naročito za fanove igre

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2013., 12:15   #1322
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Evo dobio od kolege "gamedatu" 3 po redu i upravo sam je stavio da se uploada i ćim bude gotovo stavljam link

Datoteka je u "raru" teška 2.80GB ali kad se raspakira ima 5.35GB treba ju samo staviti u igru na poznato mjesto
Uz to idu i postavke koje su preporučljive i koje dobro rade.

1. http://postimage.org/image/cisjgtd9h/
2. http://postimage.org/image/oengoog19/
3. http://postimage.org/image/m2xsm3s17/
4. http://postimage.org/image/pbyhbagx9/
5. http://postimage.org/image/412rbzk3n/
6. http://postimage.org/image/ixi8t0fqj/

Sad još ostale upute da se pojasne neke stvari glede mogućeg igranja(šema).

Ovo su postavke koje najbolje odgovaraju igri.
Od oružja upotrebljavam Protektu, FN2000 i snajper Dragunov.
Snajperu Dragunovu početne postavke su pojačane, a sa nadogradnjom savršeno oružje. Kasnije se služim i sa GS67(moderniji gauss). Do njega se može doći nakon treće misije za plaćenike u Jupiteru. Aktiviranjem stika Revizora dolazi se do njegovog ruksaka u kojem je to oružje.
Dragunov je u ruksaku Bulave(Kordon), a FN2000 nimble i najbolje od svih odijela u ruksaku Tamerlana(Kordon).
Tijekom igre u Zatonu i Jupiteru može doći do nestanka prikaza broja ubijenih u donjem desnom kutu. Uđe se u inventorij, uključi PDA Degtjareva i izađe iz inventorija. To je važno jer dok nema prikaza na karti se ne označuju područja kraj kojih se prolazi.
Može se dogoditi najviše 4 puta jer je povezano sa 4 unikatna skrovišta(u kojima se ne nalazi ništa posebno).
Misija 'Jedan hitac' 8Pripiat) obavlja se prije odlaska u lab x18. Da se dobije misija razgovarati sa sprovodnikom Garikom, a zatim sa Kovalskim. Misija 'Operacija Vulkan' može se obaviti nešto prije evakuacije. U 'Tamnu dolinu' ne odlaziti prije evakuacije. Misije za Monolite(kino Prometej) obavljam poslije prve misije u Pripiatu. Nakon zadnje misije za Monolite nosim gauss Kardanu. Nakon svake misije odspavati u dvorani kina 24 sata i zatim od Kiborga preuzeti novu misiju.
Ako se negdje zapne i treba savjet, stojim na usluzi.
ECHO je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.01.2013., 12:46   #1323
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Odakle mogu skinuti tu gamedatu? Jer imam osjećaj da će CoP biti na tapeti za četvrti prelazak.
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2013., 12:49   #1324
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
U 'Tamnu dolinu' ne odlaziti prije evakuacije.
Ček ček, u ovom modu postoji Dark Valley teritorij??? što nije to na drugoj "strani" kompletne mape?
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2013., 13:37   #1325
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ček ček, u ovom modu postoji Dark Valley teritorij??? što nije to na drugoj "strani" kompletne mape?
Nisam baš razumio ovo na drugoj 'strani'. Uglavnom, mape su sve iz v. 2.2, samo što i njima nazivi prevedeni. Mape su Kordon, Močvara, Zaton, Jupiter, Pripiat, Crvena šuma(Red Forest), Tamna dolina(Dark Valley), Agroprom, Agroprom podzemlje, Vojno skladište(Military). U 'Crvenu šumu' prolaz u krugu tvornice 'Jupiter'. Agroprom (da bi se došlo do 2 helikoptera) prolaz kroz prostornu anomaliju na Platou u Zatonu. Za Tamnu dolinu prolaz kroz prostornu anomaliju u Kamenolomu(Jupiter). Za odlazak u 'Tamnu dolinu' dobije se obavijest nešto prije evakuacije iz Pripiata, ali zbog eventualnih problema u igrivosti bolje je tamo otići nakon evakuacije.
Bakica47 je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2013., 13:50   #1326
Booger
Premium
Moj komp

Booger's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pratim ovo s modom neko vrijeme, i sad ću ga i ja morat probat, pa bi želio link kad bude spreman.
I naravno sve čestitke kreatoru.
Staro 11.01.2013., 14:08   #1327
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Nisam baš razumio ovo na drugoj 'strani'. Uglavnom, mape su sve iz v. 2.2, samo što i njima nazivi prevedeni. Mape su Kordon, Močvara, Zaton, Jupiter, Pripiat, Crvena šuma(Red Forest), Tamna dolina(Dark Valley), Agroprom, Agroprom podzemlje, Vojno skladište(Military). U 'Crvenu šumu' prolaz u krugu tvornice 'Jupiter'. Agroprom (da bi se došlo do 2 helikoptera) prolaz kroz prostornu anomaliju na Platou u Zatonu. Za Tamnu dolinu prolaz kroz prostornu anomaliju u Kamenolomu(Jupiter). Za odlazak u 'Tamnu dolinu' dobije se obavijest nešto prije evakuacije iz Pripiata, ali zbog eventualnih problema u igrivosti bolje je tamo otići nakon evakuacije.
Aha, prostorna anomalija, to mi sve objašnjava ma mislio sam na to da je Dark Valley zemljopisno "na drugoj strani" od ovih područja i nema direktnog kontatka sa njom. Ali pošto veliš da je anomalija, tj. teleport u pitanju, sad je sve jasno. Hvala na pojašnjenju.

Iskreno, sve po opisu mi se čini odlično, jedino me malo bode ovo što si preveo područja. Ipak, Dark Valley više seksi zvuči od Tamna Dolina
Staro 11.01.2013., 14:16   #1328
ECHO
Banned
Moj komp

Upload je na 17% ide polako ali ide... ćim bude skinut bit će link na Deposite file
Staro 11.01.2013., 15:53   #1329
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Aha, prostorna anomalija, to mi sve objašnjava ma mislio sam na to da je Dark Valley zemljopisno "na drugoj strani" od ovih područja i nema direktnog kontatka sa njom. Ali pošto veliš da je anomalija, tj. teleport u pitanju, sad je sve jasno. Hvala na pojašnjenju.

Iskreno, sve po opisu mi se čini odlično, jedino me malo bode ovo što si preveo područja. Ipak, Dark Valley više seksi zvuči od Tamna Dolina
Mogu se uvijek vratiti original imena i naknadno ubaciti u tekst(iziskuje nešto više vremena jer se mora mijenjati u dijalozima i dr. mjestima). A je li više seksi zvuči tu u svojim godinama nisam baš mjerodavan jer mi se život sveo na Stalkera, doktore i lijekove.
Staro 11.01.2013., 17:50   #1330
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Mogu se uvijek vratiti original imena i naknadno ubaciti u tekst(iziskuje nešto više vremena jer se mora mijenjati u dijalozima i dr. mjestima). A je li više seksi zvuči tu u svojim godinama nisam baš mjerodavan jer mi se život sveo na Stalkera, doktore i lijekove.
Ma daj, nemoj se sekirati oko tih imena. To je samo moje mišljenje, nije to sad strašno, samo konstatiram
Inače, žao mi je zbog tvoje životne situacije
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.01.2013., 19:00   #1331
ECHO
Banned
Moj komp

nažalost evo loše vijesti opet je crko upload na Deposite fileu stao na 35% i ništa se nedešava pa ću izgleda morati ponovo ako netko zna neki drugi servis gdje e može otpiliti 5-10GB a da je pouzdan neka posta link.
Staro 11.01.2013., 21:58   #1332
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
nažalost evo loše vijesti opet je crko upload na Deposite fileu stao na 35% i ništa se nedešava pa ću izgleda morati ponovo ako netko zna neki drugi servis gdje e može otpiliti 5-10GB a da je pouzdan neka posta link.
Torrent?
Staro 16.01.2013., 14:48   #1333
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
ECHO jel bu kaj od tog ?
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 14:53   #1334
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova
ECHO jel bu kaj od tog ?
Bude, polako. Strpljenja molimo.
Staro 16.01.2013., 19:59   #1335
ECHO
Banned
Moj komp

Imam proble jer sam zaboravio da sam 31.12. ošo sa Flet-a na paket od 15GB nažalost pa pošto sam imao dobru volju uploadati "gamedatu od 2.7GB" ista se iz neznanih razloga srušila pa nisam u mogućnosti to ponoviti ali riješio sam to tako što ću poslati 2 DVD-a kolegi Brki pa će on to riješiti, šaljem mu u ponedjeljak DVD-ove pa se malo strpite eto sorry tu je problem što to još nije na temi.
Uglavnom "gamedata" radi i ja upravo igram navedenu verziju 2.2a, a poslat ću i verziju 2.0 što mi je kolega Bakica47 poslao pa nek kolega to odradi.

Hvala na razumijevanju
Staro 24.01.2013., 08:32   #1336
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Da obavijestim braću po zanimanju:

DVD-ovi sa GameData-om su jučer stigli na moju adresu, koje je poslao kolega ECHO, kojem se ovim putem zahvaljujem.

Vjerujem da svi imate pitanje "Disu linkovi?" ili "Kaće to više bit gore da se skine?"

Situacija je sljedeća. Danas čekam odgovor jednog kolege koji mi je rekao da će probati vidjeti u svojoj firmi može li na server postaviti ta 2 ISO fajla. Inače, imaju server u firmi sa kojega im kupci i klijenti skidaju razni sadržaj, a brzina servera je 100Mbps / 100Mbps, tako da ako uspije dobiti dozvolu za tako nešto, svi ćete moći skinuti to u full brzini s kojom doma raspolažete.

Ukoliko do danas navečer dobijem negativan odgovor, od doma uploadam na neki od internet servisa, kako me kolega ECHO i zamolio.

Tako da Vas sve molim samo još malo strpljenja nebili Vam bilo svima lakše, ako si već možemo tako pomoći.

Hvala na razumjevanju.
Staro 27.01.2013., 10:37   #1337
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Mali update:

Nažalost, propali su dogovori oko bilo kakvih servera od firmi, svi su u nekakvom strahu. Bit će upladano na neki server host negdje. Linkovi će biti ovdje do sutra navečer ukoliko sve prođe OK sa uploadom.
Staro 28.01.2013., 20:54   #1338
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Update 2:

Ništa od deposit file-a. Stavio sam uploadati fajlove po 700MB u zipu i puklo na 23%. Ima li netko seedbox ili da ja napravim torrent preko nekog sajta otvorenog pa da se skine? ne vidim drugog načina. dajte kakav predlog.
Staro 28.01.2013., 22:25   #1339
drazac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Ako ti je cilj krajnji korisnik koji ce skidati te filove brzo i besplatno, tada imas:
billionuploads, putlocker, mediafire...
drazac je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2013., 17:13   #1340
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Update 2:

Ništa od deposit file-a. Stavio sam uploadati fajlove po 700MB u zipu i puklo na 23%. Ima li netko seedbox ili da ja napravim torrent preko nekog sajta otvorenog pa da se skine? ne vidim drugog načina. dajte kakav predlog.
Drug Brko, ako nisi još stavljao na link, imam prijedlog. Gamedatu v. 2.2 smanjio sam da stane normalno na DVD. Uklonio sam neke stvari iz tekstura i zvuka koje nisu toliko bitne. S time sam i smanjio opterećenje kompa (grafe). Znam da mnogi nemaju najnovije i jake konfiguracije pa bi im ova verzija više odgovarala. Ako pristaješ, tražio bi od ECHA tvoju adresu i poslao ti sutra DVD. Dobiješ ga prekosutra. Troškovi moji. Najrađe bi svima sa foruma poslao DVD-e da se ne gnjave sa skidanjem, ali i za moj budžet bi bilo previše.
Staro 29.01.2013., 17:15   #1341
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

reinstaliro sam COP i sad mi izbacuje ona X-ray grešku
prije mi se to znalo dogodit jako rjetko kod igranja

dodatak: SOC radi normalno

Zadnje izmijenjeno od: JoZ@. 29.01.2013. u 18:51.
Staro 29.01.2013., 19:51   #1342
RobertCrni
Registered User

RobertCrni's Avatar

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Update 2:

A što je sa 'skydriveom', zar ne bi tamo moglo?

bakica, svaka čast na trudu...brki i echu također
RobertCrni je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2013., 20:14   #1343
pixxeel
Premium

pixxeel's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:

Mislim da moraš u c:/User folderu obrisat postavke CoP-a.
pixxeel je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2013., 20:58   #1344
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Skydrive? joj, nebi te nikakve servise koji se "sinkroniziraju" sa mojim kompom. Čitao sam malo i o Google drive-u, ali nekako mi je to sve mutno.
Staro 29.01.2013., 21:05   #1345
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:

Stalker COP, patch 1602, I ako nije preko steama u C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\ u folderima logs i savedgames izbrisati staro. Uvjet je i da se u gamedati ne rade neke preinake jer i najmanja griješka stvara problem. Dok sam radio preinake znalo se da nisam mogao ući u igru jer sam izostavio jednu točku ili zarez u nekoj od skripti.
Staro 29.01.2013., 21:59   #1346
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

nemogu vjerovat
ja taj patch nalazim samo za rusku i njemačku verziju
Staro 29.01.2013., 22:10   #1347
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
nemogu vjerovat
Uđi u igru bez ikakve gamedate ako ne možeš sa njom i ako ti na početku kad se otvori meni u donjem lijevom kutu piše v.1.6.02. onda ti je patch već integriran u igri. U starijim verzijama (original ili pirat) to nije bilo pa se moralo naknadno snimiti.
Staro 29.01.2013., 22:15   #1348
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

stvar je bila u tome da uopče nisma mogo pokrenut igru
stavil sma drugi C... pa sad ide i imam taj patch
Staro 30.01.2013., 10:39   #1349
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
nemogu vjerovat
Njemačka i ruska verzija su izašle puno prije (cca 3 i pol mjeseca) engleske verzije, pa patcha još nije bilo. Engleska verzija je 1.6.02 out-of-box. ne treba nikakav patch.
Staro 30.01.2013., 10:44   #1350
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

nekužim zakaj sam onda imo problema a prije ne ?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno