|
![]() |
#1321 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
22" monitor, 16:10 ratio, znaci veca povrsina, dodatna stvar (uvijek dobro dosao) usb hub, ukratko, mislim da za 1k kn neces naci bolji. ![]()
everyone wants to go to heaven but no one wants to die Zadnje izmijenjeno od: Dak1lla. 10.09.2010. u 16:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
22'' PVA matrica za 1000 kn - uzimaj odma. To je odličan monitor za te pare. Novi su po 2500-3000 kn
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
I nisam pogriješio! monitor ne da je odličan nego bomba! nema mrtvih pixela, nema onih čudnih "zelenih i plavih" linija kad se digne iz standby kao što sam čitao po forumima. Boje super. A buka... kakva buka? Pa stvar je NEČUJNA. S-PVA matrica je šećer za kraj. Kutovi gledanja fantastični. A Backlight Hours "samo" 2300 sati ![]() Eto da podjelim dojmove! pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
ja trenutno imam Samsung 2243 NW 22" monitor,igram eve online i imam 2 charactera,meni je dojadilo stalno spustat prozor pa se prebacivat na drugog nego bih htio kako da imam jednog chara na jednom monitoru a drugog na drugom monitoru???meni je to jedan lik na ventrilu objasnjavao ali ga nisam skoro nista razumio(iz Zagorja je) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Guest
|
Evo i mene po preporuku, sa točno određenim zahtjevima. ![]() Znači, treba mi LCD dijagonale od 19" do max 22". Mora imat DVI, 16:10 format i 3 godine jamstva. Može TN monitor, ne treba mi ništa bolje. Poželjno je da bude iz pouzdane trgovine zbog ostvarivanja jamstva (zlu ne trebalo ![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Guest
|
Taj bi izašao skoro 2k kuna, malo previše za TN matricu? Pokušat ću nać negdje: Asus VW225N. Ne kužim zašto sad forsiraju samo 16:9 full HD monitore. ![]() |
![]() |
![]() |
#1328 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1329 |
Guest
|
Moj prvi izbor je LG W2220P-BF (16:10, 1680x1050, IPS, VGA, DVI, HDMI, 1k:1, 178/178, 5ms, podesiv po visini, pivot) košta 200€-250€, ali čovjeku je točno na granici budžeta, pa ako ne nađem jeftiniju alternativu (neki TN) uzima se taj LG. ![]() Onda se postavlja i pitanje isplativosti IPS monitora za nekoga tko računalo koristi za internet i COD2/4? Jer taj low-end IPS je 50% skuplji od svoje TN braće. |
![]() |
![]() |
#1330 |
Moderator
|
Taj e-IPS LG je bolji odabir nego bilo koji TN-ac. Za 1700 kn koliko košta je odličan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Zanima me koja matrica(IPS ili TN) manje umara oko kod čitanja foruma, odnosno rada kod wind aplikacija, office... i koji model monitora pouzdano zadovoljava performanse gore navedene, čuo sam da su HP-ovi vrlo oku umarajući, koji je najoptimalniji od donjih modela http://www.hgspot.hr/54628/monitor-lg-e2250t http://www.hgspot.hr/53634/monitor-hp-zr22w http://www.hgspot.hr/54835/monitor-samsung-bx2235 http://www.hgspot.hr/54835/monitor-samsung-bx2235 http://www.hgspot.hr/47185/monitor-lg-w2253tq http://www.hgspot.hr/43803/monitor-l...master-p2270hd Zadnje izmijenjeno od: DDalas. 17.09.2010. u 02:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
evo i ja trazim neki monitor do 1500 kn pa mi je ovo zapelo za oko: Monitor LCD 24" LG W2453V, 1920x1080, 300cd/m2,50 000:1, 2ms, DVI, HDMI uglavnom koristim za igre, filmove i sve ostalo sta ide uz to... dakle nista profesionalno ![]() e sad, jel imas nesto bolje u tom cjenovnom rangu? i jos jedna stvar, inace sam skeptican prema lg-ovim proizvodima ali vidim da ovdje svi pise dobro o istima pa zasto ne.... iako sam se vec nekoliko puta opekao ![]() je li strah opravdan ili samo neki moj skepticizam prema istom ? ![]() EDIT: sad vidim da sam slucajno ubacio post u temu o 22 incnim monitorima, a ovdje se radi o 24 pa molim moda da prebaci ukoliko ima potrebe... i jos sam nesto zaboravio pitat: hoce li ova kartica iz siga moci pogoniti igre na nativnoj rez? Zadnje izmijenjeno od: mighty. 17.09.2010. u 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
pozdrav, potreban mi je novi monitor jer je dobar stari crt odapeo razmisljao sam uzeti 22" il 24" al me brine graficka, radi se o nvidia 8600GTS pa nisam siguran da li bi to pogonilo full-hd rezoluciju kako spada, pogotovo jer najveci dio koji provedem na kompu ode na gaming a nemam dost para za kupit i monitor i graficku uzeo bih nesto do nekih 1600kn (moze malo preko), vrlo pozeljno dvi i hdmi(da kasnije mogu ps3 spojit na njega) ako tko ima kakvih ideja bio bih zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
I ja bi trebao novi monitor 22 inca, jel postoji kakva jeftinija varijanta do 1200 kn recimo da vrijedi ? ![]() Ili recimo 24 inca do nekih 1500 kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Imam u planu uzet neki 22" monitor. Cijena bi bila 1200-1300kn max. Gledao bi filmove na njemu, radio u photoshop-u, flash-u, notepad++, zaigrao pokoju igru. Pregledao sam malo ponudu iz links-a i u oko mi je upalo nekoliko monitora. AOC E2236 Samsung B2230N Samsung E220N Philips 220E1SB Zanimaju me vaša mišljenja/preporuke. Hvala
![]() |
#1336 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
za 1300 možeš si ubost i 24" Asus VH242H
![]() |
#1337 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1339 |
Guest
|
neces sigurno pogrijesit sa Asusom, makar ja vise preferiram LG ili samsung, stwar je samo osobnog ukusa, ali cijenovno je moram priznat vrlo primamljivo |
![]() |
![]() |
#1340 | |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() jedino pazi da ti ne uvale S model, on ti nema DVI-D već samo D-SUB. dakle ono H na kraju nije bez vraga. ![]()
![]() |
![]() |
#1341 |
Bazinga
|
Na kraju sam uzeo ovo. Boje su mi se činile nekako življe nego kod "običnih" lcd-a. Zasad mi je ok i nemam nekih osobitih primjedbi.
![]() |
#1342 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Ja sam si uzeo samsung syncmaster 932b nije loš imam ga već 2 god. manje više, sviđa mi se dizajn, s tim da sad ima i novijih modela još boljih |
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Tražim zamjenu za dosadašnji monitor. Nešto od 22", 1920x1080 rezolucije, 2 video priključka (DVI obavezno, drugi VGA vrlo vjerojatno), crni... Tražim bilo koji, samo da je što jeftiniji, jer niti sam zahtjevan korisnik, niti mislim da bih uočio razliku. Zasada mi je nabava.net najbolji prijatelj ![]() Jedan od prvih 10 bi trebao biti dobar. EDIT: ni ovaj Philips LED se ne čini lošim izborom. Neke preporuke eventualno?
![]() |
#1345 | |
Too much busy
|
Citiraj:
![]() ne čini se loš (po speckama), ali najbolje pogledati ga uživo. Osobno ne vjerujem previše Aceru ni LG-u kao brandovima, pa malo naginjem Philipsu (koji me u drugoj varijatni služi godinama). Nisam naletio na taj Acer, ali ovi su opcija: LG 2250T-PN Philips 222EL2SB Ako netko ima kakav pametan savjet u vezi ova 2 (može i tri) monitora, neka se ne srami ![]()
![]() |
![]() |
#1346 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ljudi ja se ispričavam, znam da ovo nije tema za moje pitanje, ali mislim se da ne otvaram novu. Imam samsung syncmaster 2032 bw i neznam s čim bi očistio taj monitor, monitor ima čudan materjal (više bi reko ko plastika, a ne staklo) zaslona. Pa bi molio sve koji znaju na kakav materjal mislim da mi preporuče neko sredstvo! HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Meni je ovo savršeno, a i trajati će ti dugo: http://www.hgspot.hr/53585/set-za-ci...crofiber-cloth |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
dvojba između dva monitora 22"
1. AOC F22 PLUS http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.326.078 2. LG 2243s-pf http://www.konikom.hr/p9334/monitor-...duct_info.html ili neki treći,bitna je cijena i da je minimum 22" služit će za svašta(multimedija,internet,igre) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 | |
Too much busy
|
Citiraj:
Destilirana voda i krpa, kao što kaže Mar. Modžda ti mama mazne vodu za peglu i ti njoj krpu, ali barem ih nećeš platiti 60kn.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|