|
![]() |
#13322 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
The New Statesman mi je dobar, Bottom ne bas. The Office (US) sam pogledao prve dvije, mozda budem i trecu al' mi za sad nije bas legao. Kuzim sto su htjeli postic al' precesto nije smijesno nego iritantno. Isto kao i Avenue 5. Kao sto netko rece, komedija je ozbiljan posao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13324 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13326 | |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Odmah krenuo sa S03E01 i zasad .. mixed feelings. Ugl. nisam siguran hocu li nastaviti i dovrsiti S03. Budem vidio kako ce sjest dojam nakon para dana. A glazba iz Twin Peaks, preporuka 10/10 ![]() Citiraj:
Odmah krenuo sa S03E01 i zasad .. mixed feelings. Ugl. nisam siguran hocu li nastaviti i dovrsiti S03. Budem vidio kako ce sjest dojam nakon para dana. A glazba iz Twin Peaks, preporuka 10/10 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13327 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
What We Do in the Shadows 7/10 Serija je... Ne znam, totalno neobična. Ima dobrog humora, a na momente ima izjava koje te izuju iz cipela. Za relaksaciju bez puno mozganja, odlična serija.
![]() |
#13329 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#13330 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zato ovo treba nabaviti. https://www.zavvi.com/dvd/frasier-se.../10047747.html Jedna od top 5 serija koje sam pogledao. MASH sam si isto kupio kod njih, vrijedi imati u kolekciji, jer je teško naći nešto gledljivo u videotekama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13331 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
https://www.imdb.com/title/tt2304589/ Defending Jacob Caprain America glumi, odlicna. Barem ove prve 2 koje sam odgledao, onak zanimljiva, napeta, crime drama serija, samo se nadam da nece zavrsiti ko Outsider, inace pocne identicno ko Outsider.
![]() |
#13332 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
ubija me ova recesija...jedem pljesnivi sir, pijem neka stara vina i vozim auto bez krova... Zadnje izmijenjeno od: Keyser Söze. 27.04.2020. u 14:33. Razlog: molim preseliti u serije |
![]() |
![]() |
![]() |
#13333 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
Da vidimo Better Call Saul...pogledao sam prve dvije sezone prije 4-5 godina i sjećam se da je bila i više nego OK serija...ali mi jednostavno nije imala taj "omg there's season 3" feel. Treća nastavlja u tom istom ritmu,dobra serija sporije radnje ali bez X faktora. (dok se podsjećam sadržaja prve dve sez) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13335 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13336 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#13338 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako nekoga interesiraju netipični super heroji neka baci oko na Doom Patrol. Jako opičena serija. Zaslužuje svoju 8-icu na IMDB-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13339 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
11.22.63 https://www.imdb.com/title/tt2879552/ Ugodno iznenađen. Svaka epizoda me vuče da dalje gledam. Jako zanimljiva ideja.
![]() |
#13340 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk
![]() |
![]() |
#13341 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Odradio sam par epizoda i odustao. Jednostavno mi je blah, od izbora glumaca na dalje...
![]() |
![]() |
![]() |
#13343 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13346 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@dox Ako već gledaš Banshee, nađi si i Banshee Origins jer se tamo objašnjavaju neke stvari iz Banshee-ja. Radi se o pričicama od par minuta svaka. Inače, sam Banshee je nasilna i ima dosta sexa. Zadnja sezona je i najslabija.
![]() |
#13348 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
I ja sad gledam taj Bnashee me izgleda zanimljivo barem po ocjenama ali nije mi jasno ovo origins i neorigins, a vidim isti glumci iste godine snimano, sve isto, pa pomozite kako se to gleda?
![]() |
#13349 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo je teže sve to povezati jer Originsi objašnjavaju neke stvari iz 'običnog' Banshee-ja. Kao i većina drugih, ja sam prvo pogledao Banshee, a tek onda Originse. Tek tada su neke 'kockice' sjele na mjesto u priči iz Bansheeja. Nekako najidelanije bi bilo pogledati sezonu Bansheeja, a onda Originse vezane za tu sezonu.
![]() |
|
|