|
![]() |
#13262 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13265 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#13267 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
agree |
![]() |
![]() |
![]() |
#13269 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
U vezi komentara na Mr. Robot gore... reklo mi je više ljudi da je druga sezona slabija, ali da vrijedi gledat jer kasnije postane sve bolje i da ima dobar kraj tak da ću ipak dat šansu i gledat dalje.
![]() |
#13270 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Better call saul EPIC!!! Kad ce doci nova sezona, tko ce se docekat toga? BOSCH gore spomenuti odgledao 4 epizode i jasno mi je zasto i ove sezone su ocijene jako visoke, odlicna sezona, zanimljivo, pravo detektivski.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13271 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Better Call Saul me jako podsjeća na Mandaloriana i to po tome što je u obadve serije radnja jako spora i ne znam zašto, ali to mi baš odgovara. ogromna količina vremena odlazi na šetnju raznim krajolicima (pretežno pustinja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13273 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13274 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Seinfeld se vraca na male ekrane. Serija je legendarna al' ono sto je zadnje radio, Comedians in Cars Getting Coffee, je meni bilo bez veze. Pogledao par epizoda i odustao.
![]() |
#13275 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako ćemo pošteno, samu seriju Seinfeld (koja mi je odlična) su nosili George, Elaine i Newman + još neki likovi. Od donekle podnošljivog Kramera, Jerry mi je bio daleko najlošiji i najgluplji lik u seriji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13277 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Seinfeld seriju su nosila 4 glavna lika. Svaki je imao svojih ~5 minuta i to je bila dobitna kombinaciju za ~20 minutni sitcom. Pojedinacno, ni jedno od njih nije dovoljno zanimljivo za citavu epizodu. Sto se i pokazalo na solo projektima. Osim upravo Seinfelda kad radi stand up.
![]() |
#13278 |
Guest
|
Seinfeld meni osobno nije loš, mada iskreno nije nešto niti specijalno smiješan... pogotov prve dvije sezone... recimo bolji je Frasier ![]() |
![]() |
![]() |
#13280 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() U seriji george mi je najdosadniji i najiritantniji. Kramer top..nešto kao Trigger u Mućkama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13281 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kad mi nestane sitcoma za gledanje, uvijek se vracam na The Office, Seinfeld i Friends. To nikad ne moze dosaditi. Curb your enthusiasm takodjer nije los. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13283 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
meni je seinfeld top. curb sam probao i neide mi uopce. fraiser-a sam mozda malo gledao kao klinac na TV, ali mi nije sjeo. jednoistavno seinfeld mi ima ono nesto i svi unutra su mi super. bez ijednog od njih serija nebi bila ono sto jest. upravo je zavrsavam gledati po neznam koji put. tu seriju jednostavno ljudi ili obozavaju ili mrze. ono u sredini ih je jako malo. ko sto neko obozava friends, a meni su totalno antipaticni i iritantni. nemogu ih smislit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13284 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() George doslovno nosi 70% te serije ![]() Ali ok, ukusi se razlikuju. ![]() U kasnijim sezonama seriju nose sporedni likovi.. Puddy, Georgeovi roditelji, Newman, Kenny Banya, Jackie Chiles, nikad viđeni Bob Sacamano ![]() Zakon. Lik Jerry-a je meni ok, ali treba prožvakati činjenicu da Seinfeld nije glumac i to se vidi žestoko. Kroz sezone mu se gluma popravlja ali daleko je to od ostale trojike koji su ipak bili profesionalni glumci i prije serije...
![]() |
![]() |
#13285 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Da, čak su se u seriji sprdavali (kad su radili pilot) da Jerry nema pojma o glumi ![]() Na yt ima puno materijala o seriji, inside info pa ako nekog zanima, neka pogleda. Ja sam ju pogledal jedno 10-ak puta tak da sam već svaku epizodu znal napamet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13286 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Upalim i radim nešto drugo, od pun k gostiju bilo je 5-6 dobrih, i to su gosti bili dobri, Sienfeld je meh uvjek, 150 ljudi i svi su mu najbolji prijatelji i drage osobe, jeezus. Al da, kao background, noise filling show je super ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13287 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13288 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Seinfeld je odličan, ali često je precjenjen. Curb je isto tako odličan. Nedavno sam pogleda Seinfelda, Friends, Frasier i Curb i sve serije su top. Frasier je vrhunska serija, Friends isto tako iako kod nekih ljudi (mene prvog kad sam ga gleda dok je još na TV-u bio prikazivan originalno) nije sjeo toliko ali u drugom gledanju je odličan. Curb je Seinfeld bez filtera, ali po meni Frasier ne samo da ima genijalnu komičnu crtu kao i ostali, već ima i dramsku crtu koje kod Seinfelda nema.
![]() |
#13289 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Inače za ostatak rasprave kad već nabrajate ![]() Humoristične serije, moj top 5 (to je na HDDu SVE): 1. Bračne vode 1. Mućke 1. Seinfeld 2. Malcolm in the middle 2. Mr.Bean Neko vrijeme su mi jako dobre bile BBT i 2 and 1/2 Men ali oboje ošlo na kvasinu nakon par sezona. Friends mi nikad nije sjeo. Onog Švimera i Le Blanka ne mogu vidit da mi se ne prisere tako da mi je tu 20x bolja domaća verzija iste serije poznata kao Bitange i Princeze. A top 3 najgorih humorističnih serija ikada su mi (ako ne ubrajamo naša sranja tipa Reci Robert, Susjedi i slično): 1. Family Affairs (onda bljuvotina sa Steve Urklom) 2. Full House 3. Sve ostale politički korektne serije sa toplim obiteljskim pričama Zadnje izmijenjeno od: Brko. 24.04.2020. u 13:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13290 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
Bračne vode i MASH prvih par sezona su ftw. MASH u kasnijima prerasta više u dramu neku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|