|
![]() |
#13231 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
smijem se k'o kreten već dobrih 5 minuta ![]()
![]() |
![]() |
#13232 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo jos jedan na istom mjestu. Taj jos i zivi tu pa se opet zaglavil. Cijelo popodne struzu s gumama i vec mi idu na zivce. Ne pomazu gume u toj situaciji.. https://www.flickr.com/photos/125477...2/15962563049/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13233 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
možda da se proba ful polako,ono,lizat gas..ili se zaletit,al onda bi razbil minija ![]()
![]() |
#13234 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13235 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13236 |
Premium
|
Meh. To je kaj da se pes popisal samo kaj dulje traje. Nema kaj pisat po parkingu osim ak nije pes. Nije dost pametan ni da se popisa na svoj kotac. Stakla na Meganeu se nisu mogla spustit skoro cijeli dan. Nije vozen od subote i sav se jadan zaledio. Retrovizore i njihovo rasklapanje da ne spominjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13237 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ahhh divne zimske radosti... Opet sam strgal ručnu (sajlu) na Meganeu. ![]() Kočio mi je zadnji lijevi kotač pa sam lupio po čeljustima par puta i sad možda manje koči... Pitam se kaj bude ujutro na -10C. Naravno da mi se to za praznike mora desit. Novi diskovi, nove pakne... Najbolje da i njih odmah ubijem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13238 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo jedna moja voznja od danas,,, par minuta prije kad sam išao, lik se sa volvo s60 awd ne može popeti na mjestu koje je u videu oko 0:50. vrte mu sva 4 ali ne penje se, a ima zimske gume ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=3NZD...ature=youtu.be |
![]() |
![]() |
![]() |
#13239 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13240 |
Premium
|
Da, to sam i ja primjetio da ne izgleda uopce strmo, ne znam zasto je tako ispalo, snimljeno je sa lg g3 uhd, vjerojatno je do mobitela, a nisam htio nista pisati da ne ispane kako je kao strmo a ne vidi se ^^ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13241 |
Premium
|
e TO su zimski uvjeti,koje đume imaš? zbunjuje me naslov videa,jel voziš C5 ili A6? ![]()
![]() |
#13242 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() A6 C5 linija. Prethodnik najlipse linije C6 :P
![]() |
![]() |
#13243 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
edit. Sinoć sam sa krumpirowagenom prozujao kroz hladni ZGotham. Htio sam natočiti i nabaviti aditiv. Pošto djelatnik INA u Heinzelovoj veli da ne prodaju aditive pa ispalio iz topa : "Naše gorivo je najkvalitetnije i ide do MINUS 25." Ja sam ostao zaprepašten bezobrazlukom i pitam se zašto Vrdoljak nije testirao INI-no gorivo? BItno da je INA čista kao suza i druge blatiti.. ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13244 |
Premium
|
Ultragrip 7+ dot 11, bilo je još gore kad sam se penjao na jankovac(papuk), nas 5 u autu, bez da je netko prosao prije nas, ali ide quattro, jedino je prblem stati, neznam jel do guma, vidjet cemo nagodinu kad stavim nove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13245 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Uvijek uzimam ATE, sve diskove i pločice sam zamijenio sa ATE. Zadnji diskovi i pločice mijenjani prije pol godine. Majstor je prije dvije godine stavio zamjensku sajlu - ne kočnice. Ručnu koristim samo kad je toplo, po zimi ne. Nisam ju strgao na parkingu. ![]() ![]() Koliko vidim kroz felge, lijeva sajla je ostala blago zategnuta i ne mogu doći do nje da ju vratim u normalan položaj. Neću se vozit do petka, valjda će mi moć onda popravit. Blago se zagrije lijeva felga što znači da koči u vožnji. Uglavnom, nije strašno koliko je moglo biti, ne blokira kotač do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13246 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() Facepalm na n-tu potenciju. Nisi mogao stupidniju stvar/savjet napisati -.- Upravo zbog neredovitog korištenja ručne i dolazi do zaštekavanja sistema ručne kočnice i nakupljanja kondenzata vode unutar bužira i smrzavanja bužira pa zablokira sajla.... Ručnu koristiti UVIJEK i za svako parkiranje, jer em je mehanizam u bubnju/disku uvijek aktivan pa se neće zapeći, em je sajla uvijek u pogonu pa se mast koja služi za podmazivanje sajle unutar bužira pravilno raznosi kroz bužir i neće doći do skupljanja vlage unutra. Nxt time promućkat prije pisanja gluparija.
![]() |
#13248 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13250 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#13252 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Jednom 4x4, uvijek 4x4. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13254 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Znam, i kod mene na Passatu je četvrta generacija quattra. ![]() Ali ni haldex nije za baciti, na BMW-u E60 mi se isto pokazao vrlo upotrebljivim, jednom prilikom me konobar na Vuglec bregu pitao jesam li došao sa džipom ili ralicom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13255 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Dečki sve naj Vam u Novoj ![]() A sebi želim neku Hondu ili nissan skyline ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13258 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Cesta je opasna sad po ovom vremenu, tamo gdje izgleda očišćeno je zapravo led. A sol ne vrijedi jer su temperature ispod -10 C Inače, vidim da se spominjalo. Ja sam u nedjelju 28.12. išao podravskom od Koprivnice do Osijeka, krenuo oko 18h. Ništa nije bilo očišćeno, snijeg je padao ko lud. Držao sam putnu brzinu cca 60-70. S3+ Sava, DOT 2512 sve 4 gume. Bez ABS-a, ESP-a i sličnih el., samo servo ![]() Odlična je ta S3+ po snijegu, stvarno me iznenađuje već treću zimu zaredom. Bez beda prolazi svuda.
![]() |
#13259 |
Premium
|
kod mene palo malo ledene kiše,stvorio se fini tanki sloj leda,jako nezgodno,nisam vozio ali idem uskoro pa ću vidjet dal se može.
![]() |
#13260 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne pada mi na pamet sad ići van sa autom osim ako ne moram. Pala je lagana ledena kiša i podosta ceste je zaleđeno tu u kvartu. Nevjerojatno kako uopće ne vidiš da nešto ne valja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|