|
![]() |
#13201 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
12 years a slave, ili votever, tipicna holivudska patetika za babe i susjedstvo. Bas patetika. Gluma odlicna, scenarij ispao iz guzice nekog pijanceka, radnja ni vrit ni mimo, prevec preskakanja, nedorecenosti, patetike i samilosti s glumcima itd itd Fakat film za zene
![]() |
#13202 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Thor: The Dark World...zaobići u širokom luku...kec ko kuća ! 1/10 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13203 | |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
svaki film koji izadje vec ima 8 neovisno dal je sranje zgadio mi se taj imdb u zadnjih par godina
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13204 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zato se gleda Rotten Tomatoes ![]() Sutra idem gledat Legiće, mislim da bi moglo biti odlično ![]()
![]() |
#13208 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Takva su mi i očekivanja od José Padilha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13209 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Da. Iznenađujuće dobar film. Očekivao sam i išao ciljano jučer u kino pogledati trash uradak, kad ono začuđujuće dobar film sa zanimljivom pričom, idejom i porukom. Za moj ukus je previše pucačine u dva sata filma. Bez nje se isto mogao napraviti dobar uradak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13210 |
Suit up!
|
Za tog Robocopa čujem da je ili super ili grozan ![]() Vjerojatno za ljubitelje starog baš i nije nešto. Nego, jučer pogleda Lego - film je zakon, ima presmješnih momenata, pogotovo sa Batmanom ![]() Sva srića da ga nisu sinkronizirali. Definitivna preporuka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13211 |
Guest
|
Robocop je PG-13 Tako da ne može biti dobar. This sums it up :P hehe https://www.youtube.com/watch?v=pGemfKLV1JA |
![]() |
![]() |
#13212 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Drugi dio se slazem... Ostale uloge su vise manje lose (da budem fin). A sto se filma tice, meni je totalno bezveze. U najsvjetlijem tonu ga mogu gledati kao neki kino spektakl ili ti razbibrigu. A o nebulozama u svemiru bolje da ne govorim. Toliko ih je da se WALL-E cini kao reality dokumentarac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13213 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ajmo redom od ovih sto sam u zadnje vrijeme pogledao... Captain Philips 6/10 - ne kuzim cemu toliki wow faktor oko ovog filma. 8 na imdb? Po mom misljenju max 7.0-7.2. Radnja mi je nista posebno, zapravo u nekim situacijama poprilicno usporena, gluma mi je nista posebna... Jedino sto je pozitivno izaslo iz ovog filma je Barkhad Abdi koji se pojavio od nikud. Specifican lik ![]() American Hustle 5/10 - ovo mi je potencijalno najvece razocaranje od novijih filmova i to zato sto su ga maksimalno razvikali kao ne znam kakav potencijal za Oscare i sl. Da toga nije bilo, bio bi zadovoljan s filmom ovako mi je promasaj. Za pocetak, film je toliko "neoriginalan", a toliko nabildani zavrsni twist je napravljen kao da su imali rokove pa im se nije dalo ulozit jos malo vremena da smisle nesto kvalitetno. Amy Adams, tj. njezine sise mi uopce nisu bile jasne u filmu. Ona mi je sve samo ne fatalna i totalno promasena za ovu ulogu, a Bale me zivcirao svaki puta kad je otvorio usta. Toliko kopiranja u jednoj ulozi nisam nikad vidio. Bilo je smjesno koliko je imitirao De Nira, a izgledom podsjecao na Fear and Loathing in Las Vegas. 12 years a slave 8/10 - ne znam zasto ti je Guls ovo patetika. Meni je film jedan od boljih filmova koje sam pogledao ove godine (stovise pri samom vrhu). Slazem se da je prica vec videna ili mogla biti brutalnija, pa mozda radi toga Guls kaze da je "za babe", ali gluma mi je genijalna, pogotovo Fassbendera. Sve u svemu meni odlican film. Dallas Buyers Club 8/10 - ukratko: dobra drama. Sto su McConaughey i Leto napravili od sebe... Skidam kapu, kao sto sam ostao paf sa Baleom u The Machinist. Ali McConaughey me je odusevio. U Mud-u i ovom filmu je konacno pokazao da zasluzuje glumiti ozbiljnije uloge od onih romanticnih komedija. Definitivno za pogledati tko voli drame. Po meni zasluzuje trenutnu ocjenu na IMDBu. The Wolf of Wall Street 8/10 - ovo mislim da se svi na forumu slazu da je dobar film. Stovise mislim da s obzirom na Hrvatsku realnost gdje bi svi bili Gordon Gekko, ovo nije nikako moglo biti proglaseno losim filmom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13214 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
ako volis McConaugheya baci oko na true detective. Toplo preporučam. Što se tiče keptn filipsa, meni najbolji film koji sam pogledao u zadnje vrijeme. Gluma, radnja, scenarij, sve je top-notch.
![]() |
![]() |
#13215 |
The Zappa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13216 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ovaj McConaughey mi je postao od jednog od najodbojnijih i najbezveznijih glumaca jedan od najboljih. Svaka cast. U zadnjih par filmova je super. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13217 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13218 |
The Zappa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13219 |
Premium
|
hahaha ![]()
![]() |
#13220 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13221 |
Premium
|
zašto?
![]() |
#13223 |
Premium
|
sva sreća pa nikad ne gledam trailere ![]()
Darker than a moonless night and hotter than hell itself, that is coffee. Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 15.02.2014. u 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13224 | |
Guest
|
Pogledao novog Robocopa i to je preloše- Ni sjena originalu. I čemu ona "propaganda poruka" o USA dronovima na kraju filma? Ja je nisam shvatio kao ironiju/sarkazam, možda je to bila namjena. Plus, puno kino klinaca 10-15 g. koji su se zabavljali akustičnim efektima svojih probavnih sustava. Koji vrag to ne potjeraju van kad već plaćaš ne jeftinu kartu za cinestar. Citiraj:
Blagi užas. |
|
![]() |
![]() |
#13226 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jasno da novi Robocop nema veze sa starim. Jedini film kojeg sam gledao debelo ispod 18 koji je bio ratean na 18, a da je ostavio trajne posljedice na moju psihu je stari Robocop. ![]() ![]() Nikad necu zaboravit kad ga narezu na komadice i bace iz auta, a najgore mi je bilo kad se trza il tak nes i kad je pokvaren. Onakvo lice na metalnoj glavi nikad necu zaboravit. Brrr.. ![]() I sve te ideje iz 70-80ih kako ce izgledat buducnost... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 16.02.2014. u 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13227 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
A kakve su bile tvoje ideje za buducnost u to doba? i5 na 4ghz? ![]() ![]() Ontopic, gledao nedavno Dredd i ne znam sta da kazem. Nit smrdi nit mirise. No statements ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13228 |
d(O.o)b
|
za one koji neznaju za honest trailere ... ![]() preporuka da pogledate sve jer su svi epic ![]() http://www.youtube.com/playlist?list=PL86F4D497FD3CACCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#13229 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |