|
![]() |
#1291 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Potpisujem...bez obzira na plaću oni moraju biti uljudni i kulturni bez obzira na sve.Svi ne mogu sve znati o svemu ali moraju znati osnove te naravno ako netko pita za nešto znati naći točnu informaciju odmah ako je ikako moguće (google). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1293 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Premium
|
To je problem u poslovnicama koji možda one glavešine ni neznaju pa bi bilo možda dobro da im netko to "šapne" u uho jer vjerujem da niti njima to nije u interesu da se neki mamlaz bahati a oni ga plaćaju.A kao što je netko lijepo rekao-netko drugi bi bio sretan da ima taj posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Premium
|
Pa počne se na malom...ne može se počet na direktorskoj plaći ,s obzirom ne kad se vidi kakva je kriza trenutačno...mislim da će ove godine oni koji zadrže posao biti izuzetno sretni bez obzira na plaću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
kak si je ko ucio u skoli takav posao i ima. Šta im fali na tom minimalcu? Jel rade u ekstremno vrucim ili ekstremno hlanim prostorijama? ne.. Jel im je posao fizički naporan? Ne.. Dao bi mu nogu pa nek si misli kad ce si nac tak dobar i lak poso.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
D&D
Datum registracije: Mar 2007
|
imo ja jedan slučaj u linksu, naručim ja preko neta napajanje corsair jer je moje crklo, još mi čudno znam da sam negdje čuo da je kod corsaira samo HX serija modularna a na netu piše vx, ali dobro reko možda je izašlo nešto novo. pošto ne živim u zg pošaljem ja frenda koji je svaki dan u zg po to. ode frend uzme napajanje donese doma, ja otvorim kutiju primim kablove i izvučem cijelo napajanje. nije modularno. ništa reko idem vratiti. dođem u links, upadam u servis (nije mi prvi puta) i odmah primjetim nekog novog lika za pultom. kad sam ga vidio mrak mi pao na oči. ko da je iz osnovne upravo izašo. ja kažem slučaj, na netu piše modularno a nije ja bi htio zamjeniti za hx ... i veli on meni: ok, nema problema. to si možete podignuti za tjedan dana. ja: molim (reko možda nisam čuo) on: da da tjedan dana moramo mi sad testirati to napajanje ja: pa meni treba napajanje za moje računalo on: gospodine zar vi ne mislite da bi bilo nepošteno prema ostalim kupcima da mi to napajanje ne testiramo prije ponovne prodaje ja( ![]() on: pa znate ali takva su pravila firme ja baš da ču zaustiti nešto (u p...... m..... i linksu i svemu) kad doletava neki lik od iza iz servisa (majstor, očito čuo graju), i pita u čemu je problem. ja objasnim, kaže on ok samo malo, okrene se uzme neku spravu izvadi napajanje ukopča u spravu, u struju, upali i veli napajanje je ok možete ga zamjeniti ![]() došlo mi je tad da šupim idiota iz osnovne da se sklupča na podu i ne digne se do sljedećeg imendana. e da a o hg spotu neću ni pričati jer to nije dučan.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Zanimljivo za to u linksu.... ja tu ekipu u servisu mogu samo pohvalit! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Evo jedan slučaj iz vemila... Kupovao susjed prije nekolika mjeseca komp i ja mu slagao konfu(p35 ds3,e5200,hd3870,2gb kingmaxa...) i sad ja kažem vemilu da stave Fortrona 400w PNF i oni kažu ok...kasnije kad je došao komp(slagali mu vemilovci) i ja mu idem priključiti monitor i periferju te instalati winse...no prije toga otvorim case,kad ono unutra umjesto fortrona ModeCom 500w.Ja odmah zovem Vemil kako to mogu raditi,zašto su stavili napajanje koje nisam htjeo i oni mi kažu da je napajanje koje su oni stavili dosta jače,kvalitetnije i jeftnije i poklope mi slušalicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma kad vidim da je neki novi lik prodavač onda se ne živciram previše kad počne tak neš kenjat ko tebi u Linksu. Sam kažem ajd pozovi još nekog - i onda je najčešće ispravljena greška... Novi prodavači uvjek rade po pravilima (ak ih i znaju), tek kasnije vide što se može a što ne "mimo" PS-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Nervozni poštar
|
HGspot - napajanje povratak novca: -napajanje Tagan550W -cijena u to vrijeme 600kn JA: došao sam po povratak novaca (nakon što sam cekao 3mj) HG: vašeg napajanja više nema u našem katalogu, niti ne piše koja mu je bila zadnja cijena. jedino što mogu.. mogu vam vratiti 300kn JA: kako 300kn?? HG: vašeg napajanja nema u katalogu, cijena se usporedjuje po snazi wata.. - naravno lik mi izabere neku šrotku marku koja ima jednako wata, a dodje jedva 300kn! JA: Pogledajte ponovno, nadjite marku Tagan, pa vidite kako se krecu cijene!! HG: da, ali tu nema vašeg modela JA: lijepo usporedite cijene i vidjet cete da to nije obicno napajanje! -zacudo lik je popustio i isplatio mi po pravoj cijeni mog napajanja(starog godinu dana). ![]() imao sam veliku sreću!! ![]() ![]()
![]() |
#1307 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
edit: kriva tema |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Imao si srecu ako mislis da bez prijave si uspio rijesiti. Trebao si im svejedno spucati prijavu zbog pokusaja prevare. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Karlovački trust umova
U jednoj PC firmi u karlovcu, pred jedno 6 godina dok još nijemasmo HGšrota i Vemulja kod nas, bile su 3 druge firme. Kupujem ja u jednoj od njih prazne CD-ove i sada tata,mama i sinko na pultu zajedno sa moronom kojeg znam otprije, slažu ponudu gejmerske konfiguracije ![]() Trgovac: koji ćemo procesor staviti u ponudu? Sinko: ja bi ovaj pentijum na 2 gigaherca Trgovac: ok (ubacuje se tata) Tata: a kakav je ovo...ke...keleron na 2 gigaherca Trgovac: To vam je jedno te isti procesor, nema razlike jednako su BRZI samo što je ovaj drugi jeftiniji. to su vam marketinški trikovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | |
Nervozni poštar
|
Citiraj:
________ nevjerovatko koliko ljudi popuši novce ako se ne kuže. -jedanput sam bio u hgspotu, došla neka baba, doslovno baba..traži program za pisanje, i naravno ovaj joj spici onaj office dobro znate koliko kosta. ______ jedna osoba, moj bližnji rod.. nije htjela da joj složim komp, jer kao ja se ne kužim, jer nisam završio elektrotehnicku... ok, popustio sam, ustvari bilo me je baš briga. -nakon tjedan dana cujem da je otišla u trgovinu i rekla trgovcima - ''dajte mi najbolji komp'' ovi su joj spicili cijenu od 15000kn... ljudi da ste vidjeli taj komp, ne bi ga poželjeli niti u najgorim snovima.
![]() |
![]() |
#1312 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
1,2,3... fall over!
|
pusti Comel...popravili su se u zadnjih par godina ![]() ![]() S obzirom na konkurenciju u KA (citaj Vemil, HGspot...), sad sa gustom odem u Comel nesto kupit, iako je u vecini slucajeva i malo skuplji...
![]() |
#1315 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
1,2,3... fall over!
|
Ma shvacam, iako danasnja situacija (o cemu se ovdje uglavnom i prica) u KA na iformatickom polju nema veze sa situaciom pred 6 godina, al enivej, nadovezao se na Comel u sadasnjosti ![]()
![]() |
#1317 |
Terminirani determinator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa da i meni je Comel sad sasvim ok,cak mi je i Vemil u redu. A kad se sjetim Infoinga koje su tamo bile spačke,ljude se varalo na veliko ,ubacili mu Celeron umjesto Pentiuma i takve strave. Jedino HGspot,tamo vise neidem osim po nesto sto je nepokvarljiva roba CD-e i takve stvari . Natezao sam se sa njima godinu dana,dok nisu priznali gresku,da su mi dali jamstvo za krivi tip laptopa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Da be budem offtopic tamo negdje 2003, ventex. Kupio ja konfu u komponentama i miš genius opticki. Kad sam sastavio vidim da scroll neradi kako spada. tj, bilo koji brzi pokret prema gore rezultira kocenjem. I sad ja to vratim i prvo prica da radi normalno, da nesmijem brzo skrolati, a nakon toga taj mis kosta 130 kn, sta ti ocekujes od misa od 130 kn?!? Samo sam mu odgovorio da radi kao onaj kuglicni od 30 kn. zamjenili su mi za logitech opticki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Prodavacu/serviseru/gazdi nije pasalo to sto sam htio Athlona XP, a ne P4, koji su u to vrijeme bili (pre)skupi za performanse koje su ostvarivali - na to se vadio kao razlogom za odbijanje reklamacije - kaj ja ocekujem od AMD-a... Al opet, da sam uzeo P4 i da nije radio kako treba, sumnjam da bi reakcija bila drugacija... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=415 Technomax u King crossu zaista ima tu 8800gtx u izlogu, zajedno sa 3870x2 od 2800kn, 9800gtx od 2300kn pored kojih stoji gtx260 za mizernih 2000kn.... Neznam iz kojeg razloga oni te cijene toliko nabijaju (za starije modele). Gilbert5 je 8800gtx u HGspotu kupio za 999kn...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|