|
![]() |
#1291 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ovo je onda odlicno,znaci sada je tele2 definitvno best buy.Dobre cijene paketa i vrhunska pokrivenost 3G signalom.Jedino bi sada mogli nastradati korisnici Bonbona zbog zagusenja kapaciteta HT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1293 |
Registered User
|
Ne bih se slozio sa tobom,mislim da ce izvisiti Bonbon korisnici jer su oni iza Simpe,ajmo reci "zadnja rupa na svirali"Ipak Tele2 placa uslugu HT i sigurno su se dobro papirnato zastitili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Fresh Juice
|
Nije baš tako kako misliš, no nebitno ulazit u detalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Bonbon korisnici mogu surfati na 4G gdje ima signala, tako da neće biti zagušenosti ![]() Inače kako je u okolnim zemljama, pokrivenost i cijena u Hrvatskoj su za dva koplja ispred njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Zagreb, Šestinski dol, 2 kat ![]() Što se tiče signala, zasad jedino mogu komentirati podrum faksa, prije nije bilo signala uopće, sada imam 1-2 crtice i mogu razgovarat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Registered User
|
Uglavnon vidi se da je Tele2 napravio veliki korak naprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Kljucno pitanje - ima li signala u pothodnicima Novog Zagreba?
![]() |
#1300 |
Fresh Juice
|
Kaj je to tolko ključno? Kroz pothodnik prođeš samo, punu minutu traje prelazak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
Premija
|
![]() |
#1302 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Nemoj upisivati apn HTa, trebaju ti postavke tele2, znaci ostaviš to kako je, samo odeš na mrežni operateri u Mobilne mreže i ručno tražiš HT 3G. Ako te sam ne prebaci automatski na nacionalni roaming (ne naplaćuje se ništa dodatno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Premium
|
Za vikend sam bio na izletu ![]() Zagreb - Rijeka autocestom uz zaustavljanje u Karlovcu i Delnicama. Mobitel je postavljen u način rada 3G preferirano / 2G. Dojmovi. 3 minute nakon Lučkog postoji "rupa" gdje jačina 3G signala padne na -113 dbm, nekome bi prebacio na 2G, meni je ostao na 3G. Ta rupa traje kojih 30 sekundi ako se krećete brzinom 100km/h. Sve ostalo postojan i stabilan 3G signal sve do Rijeke. Nije me nigdje prebacio na 2G, Sloveniju ili HT. U tunelu Podvugleš automatski me prešaltao na HT 3G, čim sam izašao iz tunela Tele2 3G. I tako sve do Rijeke. Kasnije smo otišli kratko do Opatije, 3G signal duž obale sve do Opatije. Tko želi provjeriti ili više informacija http://www.cellmapper.net/map?MCC=21...=false&bands=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
FYI - na području koje si prošao u Opatiji (Lungomare) ostale mreže imaju 4G signal.
![]() |
#1310 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Šta je ovo sa Tcomom i 3G - neki novi ugovor ili šta (dosad je išao sam edge koliko ja znam).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Premium
|
Ako su poslovni korisnici A kategorija, prepaid Simpa B, virtualni Bonbon C di onda spada Tele kao gost ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Premija
|
![]() |
#1314 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Koja je razlika između Revolucija i MIX tarifa 100? Naime, cijena je ista, a Revolucija daje puuuno više. Zbog čega onda postoji ova Mix 100? Jedino je možda stvar prijepora kod Revolucije 3GB podatkovog prometa, a kod Mix 100 kaže samo 1GB. Bez posebnog naglašavanja podatkovog prometa |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Mix 100 je novija tarifa koja nudi manje i Revolucija je isplativija jer za 100kn imaš više toga u tarifi. Cijena Revolucije je inače 150kn i imaš neograničene pozive u Tele2, 1500min prema dr mrežama (fix i mob), neogr bespl sms prema svima i 1GB. Sada je promocija u pitanju pa daju popust 50kn i jos 2GB dodatno. Tako da na kraju tarifa izađe puno povoljnija nego Mix100, za istu cijenu, ako misliš uzimati mobitel i potpisat ugovor 24.mj. Ili čak bez mobitela na 12 ili 24 mjeseca ugovorna obveza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Premium
|
CP forum.hr moj post. Malo brojki ![]() Ruta je Zagreb-Zadar, autocesta A1. Bus 100km/h. Tehnički podaci - Mobitel je Sony Xperia Z C6602 Postavke - 3G (preffered)/2g, operator automatski. Dojmovi - Od Zagreba do Zadra sam imao konstanti 3G signal. Na 10 sekundi nisam imao ni 3G ni 2G signal koji 5 minuta nakon Bosiljeva, signal se kasnije vratio. Uglavnom postojan i 99% stabilan 3G signal na kojem se može surfati bez ikakvih problema. U tunelima automatski prebaci na HT 3G, kad izađete iz tunela Tele2 3G Tehnički dojmovi - Nema više nacionalnog roaminga HT-a. Mobitel stalno prebacuje između Tele2 3G i HT 3G signal. Kad ste na HT 3G signalu, nigdje vam ne piše HT, ne piše vam nikakav nacionalni roaming, IP adresa vam od Tele2 (provjereno). Prebacivanje na HT 3G signal ne možete nikako skužiti, morate provjeravati pomoću neke aplikacije MNC ili preko *107#. Ako odaberete operater Tele2, opet će vam prebaciti na HT 3G gdje nema Tele2 signala jer (nisam baš siguran) HT koristi MORAN pristup za dijeljenje radio mreže s Tele2. Koga zanima više neka klikne na link. Ukratko dijele samo radio mrežu, čim ste spojeni na baznu stanicu, nadalje ste tele2 korisnik (ip adresa i ostalo). Ukratko dobijete pravi Tele2 i HT signal za cijenu jednog, prelazak na HT signal ne možete nikako skužiti ![]() Cellmapper karta (tele2 signal, lista ćelija koje sam "obišao" ) http://www.cellmapper.net/map?MCC=21...=false&bands=0 Speedtestovi (imena su lokacije na google maps, +- 100m od mjerenja, širina i dužina su iz speedtest aplikacije) Lisinski ![]() Izlaz Jastrebarsko ![]() Vukova gorica ![]() Trošmarija ![]() Jelvica ![]() Otočac izlaz ![]() Izlaz Grić tunel ![]() Pavlovac Vrebački ![]() Kik ![]() Ulaz Sv.Rok ![]() Izlaz Sv.Rok ![]() Rupalj ![]() Sve u svemu ja sam zadovoljan, konačno imamo 3G signal duž cijele autoceste pa možemo surfati dok vozimo ![]() Pitanje za vas, probajte pogoditi koji je speedtest na HT 3G signalu bez da gledate carrier. Rezultati u CSV formatu http://pastebin.com/0UFqwAht Pohvale, kritike, prijetnje dobrodošle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Premium
|
4G od 1.2.2016. Besplatna zamjena SIM kartica u svakom dućanu, uzmu vam podatke i daju vam novu SIM karticu, mini, micro i nano u jednoj. http://www.tele2.hr/privatni-korisni...i-u-igru/p165/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ako si na pretplati, posalju novu SIM karticu sa racunom. Meni je pred par dana stigla nova sa svim potrebnim uputama kako ju jednostavno aktivirat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|