|
![]() |
#1291 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Michel kolega, sad vidis kako je meni... Jos cca 2-3h da mi se skine original i onda cu vidjeti na cemu sam... Od svog ovog citanja, sve me strah da cu gledat slideshow od igre ![]() ![]() Al sve sto si gore naveo je tocno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Premium
|
icy igra je probijena! i btw nasao sam zanimljivu raspravu na stranom forumu... Prica se da je Niko Belic zapravo ratni zlocinac iz srbije te da je cetnik... bilo je puno komentara da ako je tako , ljudi nece igrat igru... imaju i pravo... poslije se javljaju neki i kazu da je on zapravo rodeni hrvat... imam i link za to.. http://www.hcl.hr/images/EGMscanx23052.jpg neki ga pak povezuju sa nekim ruskim snajperistom srpskih korijena i sl... imaju istu obleku, a i izgled se previse ne razlikuje... sad dal je to slucajnost ili sta prosudite sami.. http://movies.yahoo.com/movie/1807592174/photo/427403 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1294 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
neznam zašto čekate taj patch.taj jedan patch. kad će za ovu igru trebat 10 pečeva da radi kolko tolko normalno a velika je mogućnost da je sjebana i da joj ni bog nemože pomoć a ne neki pečić...žišku |
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Po govoru kad je progovorio na "balkanskom" jeziku zvučao je ko Rom.... Ali koga briga..... za 375 kn ima da bude i angelina ako treba....
![]() |
#1300 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379440 Pogledajte user noted..... Svak svoj zaključak nek ponese ![]()
![]() |
#1303 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
kad sam startal novu igru, pojavila se pijana kamera i gas do daske ![]() uglavnom grafika mi je nekak presiva...kvaliteta grafike na high, rendering sam smanjil na medium, view distance mi je na mislim, 60 ili 65... san andreas mi je otpočetka bil bolji, ali možda promijenikm mišljenje, tek sam prešel 7 misija.... inače super igra ali zašto nema AA??? budem pokrenul fraps da vidim s koliko FPS-a igram... dojdem nazad za oko 2h ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Dobra je grafika to nije upitno,ali samo da su bolje performanse...ja sam probao na xp i mogu reci da se moze dosta bolje igrati nego na visti...ako se malo uštimaju detalji na nize...i obavezno stavit drivere 8.11,tko ima Ati,jer ovi ranije imaju problema sa texturama |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1313 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Gdje si to pročitao, ja sam našao isto to ali je bilo u vezi rješavanja problema sa kamerom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Ako vam jako smetaju kockasti rubovi probajte stisnut slovo "p". Igra bi trebala upalit motion blur pa vam to mozda pomogne, bar dok vam se ne zamanta u glavi. Ovi koji vole drmnut koju casicu vise nece imat problem s tim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Blago vama, ja moram cekati utorak za ovu igru... Jao... Mozda i Patch izadje... Jel ko probao sa X1950 serijom probati igrati... ak jako bude stekalo, prodajem mobitel i kupujem HD 4670... Nemogu docekati... Jaoooooooo... Nitko neprica o gameplay-u... Mozda i curu napucam zbog ove igre(il ona mene zbog odsutnosti)... Ak bude dobra k`o Vice City(igra)... ![]() ![]() ![]() Zezam se naravno... Sad tucem Vice City u pripremi za GTA IV... Zvao bi se Robert... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 04.12.2008. u 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ahem, ovo šta sam ja rekao nema nikakve veze s hackanjem, warzeom, piratstvom etc. Tako da nemojte me pitat ništa što je protivi pravilima foruma. Ono gore uputstvo je kako bypass-at error RMN40 pri pokretanju igre, tj. samo za one koji imaju SP2 i ne žele staviti SP3 (iz nekih određenih razloga, kakve i ja imam) na Windows XP, a žele igrat GTA4. Koliko ja znam to NIJE ILEGALNO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Registered User
|
eto i od mene SS napokon... Igra je original, a konfa ova iz siga osim sto je proc na 3.5Ghz atm http://www.imagesforme.com/show.php/..._Untitled1.jpg U pon dolazi novi monitor pa cu onda tek vidjet kako radi ![]() Sad imam par sitnica za zbavit tako da cu probat forsat AA malo kasnije i onda vidim kako je uspjelo ili nije pa vam javim ![]() Sve u svemu ovo malo koliko sam probo full glatko radi bez ikakvih fps dropova ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|