|
![]() |
#1291 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bas bi htio vidjeti koliko bi margin pao da uzmem 8mb npr ![]()
![]() |
#1292 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
khm, moze podsjetnik kak se to sve izlista ![]() pliz ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1293 | ||
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
http://192.168.1.254/cgi/b/dsl/dt/?ce=1&be=0&l0=1&l1=0 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
upgrading...
|
thnx Bono <table class="datatable" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td width="170">Uptime:</td><td colspan="3">0 days, 9:39:20</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ouch, zadnji put kad sam ovo gledo sn margin mi je bio 30.5-31.0 ![]() i to na ovoj brzini, i taman me danas pocelo izbacivat... ![]() EDIT: kao sto rekoh, link, ali nazalost ta slika je skroz od 20.08.2007. ko zna sta je sve bilo u tih 6 ili koliko mjeseci... Zadnje izmijenjeno od: marauder16. 18.03.2008. u 00:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ti imaš čudnu paricu , bliže si centrali nego ja , sn margin je izgleda u dubravi svima šugav a output power ti nije baš nešto , pogledao sam tvoj link i zaključek je samo jedan: Povećanje broja korisnika za 900% Od pokretanja usluge amis 2u1, koja se temelji na Amisovoj infrastrukturi, do danas, u samo godinu dana Amis je postigao povećanje broja korisnika na vlastitoj infrastrukturi za 900%. bla bla bla ,uglavnom,popušili smo ak ne upgrejdaju mrežu
![]() |
#1296 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Probao sam i sa 4 ali bilo je isti vrag. Probao mjenjati sve kaj se dalo - na 992.5 mi je ping otišao skoro 100 posto gore a to nije dolazilo u obzir zbog online igranja... Još dok je mukte telefon ću se strpit a onda bum videl kaj se može/nudi...
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 | |
upgrading...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
bycod
|
jebote ak sad nebi nekome samarcinu zavaljao... igram i u sred igre cijeli modem se resetira.... i nece se konektati.. malo sam kopao po njemu a ono modem je zaboravio password... poslao sam im mail i definitivno mislim da ak se ovo nesredi ja odo na metronet ili nes drugoga... i nakon promjenjene modulacije i modema i dalje veza pukne kad oce ne nakon 24h i evo prije cirka 20min se modem sam od sebe resetirao sljedece takvo resetiranje i modem ce zavrsiti u zidu pa me zanima dali to garancija pokriva ? nadalje zanima me koliko sam ja jos ugovorom vezan za vas jer ak se ovo nepopravi definitivno neplaniram ostati korisnik. i jos jedno pitanje, koliko vam ljudi radi u nocnoj smjeni ? cekao sam 20min i nista... naravno sad ocekujem reply tipa Poštovani, zahvaljujemo se na Vašoj prijavi kvara. Ista je uvedena u sustav te ćete biti u najkraćem mogućem roku kontaktirani sa naše strane radi dodatno potrebnih informacija za provjeru. od kojeg mi odma "lakse"...
![]() |
#1299 |
|
hahaha još ćemo svi na tcom natrag zbrisat
![]() |
#1300 |
Uptime 99.99%
|
Znas sta je cudno da se meni isto resetirao stalno modem, a oni su me uvjeravali da je losa parica i da se zbog toga resetira. Dok se nisam izderao na njih i na kraju mi lik spusti slusalicu. (u t-mobile-u bi za to dobio otkaz ako se radi o pretplati ili o vpnu) Od tada do dana danasnjeg je proslo 30 dana. Uptime: 35 days, 5:02:03 Vise mi se ni jednom nije resetirao modem. Samo ja nisam igrao ali sam bio usred konfiguracije jednog linux boxa i svako malo cujem klik i poludim. Oni namjerno resetiraju modem ja vjerujem da im je to mehanizam zastite od preopterecenja modema ako netko ostvaruje previse konekcija, u to vrijeme susjed koji ide preko mene se igrao na torrentima. Uglavnom oni resetiraju i onda ti lazu na telefon da oni to nikad ne bi radili. Sva sreca CIX i resetiranje modema su iza mene, jos su samo spori newsi ostali ali to me tako ne dira. U zadnjih mjesec i pol svaka konekcija traje 24H to je isto u redu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
bycod
|
jucer da mi se netko javio mislim da bi mu spominjao i majku i oca. poludio sam... bas cekam odgovor na mejl... sad cu pocet slati one genericke ko i oni
![]() |
#1302 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
To i mene izludi - u zadnje vrijeme mi se modem resetira i usred igre (nekako uspijem da me ne izbaci - u lagu sam jedno 10 sekundi) i usred telefonskog razgovora (prekid linije). Jednostavno to resetiranje me izluđuje. Kak je reko Tomifish malo fali da odem ja na roza boju....... ono - Povratak u T-Com - Dobrodošli natrag... Bar se nadam da mi onda ne budu uvaljivali svakakve parice kako uvaljuju ostalim operaterima.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Uptime 99.99%
|
Da li je ko dobio opomenu pred iskljucenje ili sam samo ja u pitanju? Poslali su mi opomenu da nisam platio, a ustvari su to dva racuna, a ne jedan. Kad se zbroje dva racuna dobije se iznos opomene. Naravno radi se o racunu iz 03/2007, rano su se sjetili. Da li netko nacuo da ce biti povecanja brzina, cuo sam nesto da ce od 1.4 paket za 168kn biti 4mbita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
|
4 mbit za 168 kn?! iz tvojih usta u Božje uši! amen! aleluja!
![]() |
#1307 |
Uptime 99.99%
|
Kako god okrenes kosta te isto. Mogu samo nagadati ali po meni 2mbit ce zamjeniti sa 4mbita. Ne mogu ici nize od 150kn tako da nemaju nekog manevarskog prostora za te male pakete. Sa time bi opet imali bolju ponudu nego T-com. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
bycod
|
nego javio mi se momak iz amisa kao poslao bi servisera... samo sto im serviseri rade do 16h a ja imam onak veselo radno vrijeme... al ono WTF ce serviser napraviti kod mene ? pa modem se resetira dakle ili ga oni remote resetiraju ili modem ima svoj mozak pa kak mu dodje. uglavnom traziti cu jedan slobodan dan pa nek dodje serviser...
![]() |
#1309 | |
|
Citiraj:
brijem da su im dslamovi preopterečeni i da pucaju po šavovima i da je to to nema tu puno mudrosti , čini mi se kao jedini logički zaključak
![]() |
![]() |
#1310 |
upgrading...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
|
sad je na t comu za 280 kn 8 mbit a na amisu 4 (tj tcomovih 5 mbit) košta 262 kn , hm moraju nešto poduzeti
![]() |
#1312 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
dali nekome radi www.amis.hr ?? meni sajt neradi a bas zelim nesto provjeriti koliko kosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
|
onda ljudi jel ima itko kakvog insidera u amisu? oče bit kakvog pada cijena il povečanja brzina?
![]() |
#1316 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kako vam izgleda ovo? Link Information <table class="datatable" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td> </td><td width="30"> </td><td width="220"> </td><td width="50"> </td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
pogledaj si ovdje, imaš negdje objašnjeno u threadu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81437 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Uber pwner
Datum registracije: Aug 2007
|
kakav je vama ping koji imate amis ja sad iso igrat cod2 i ping mi je bio 150-200 ? 2mbps imam imama kakvo rješenje za smanjivanje pinga? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|