|
![]() |
#1291 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
I Ronaldo i Benzema danas su mogli jedno 3 golova zabiti ili asistirati da su malo drugačije odigrali, još mi nije jasno da Benzema nije mogao ma mali lob ili nešto slično da ono uđe.. Nešto slično je izgledao kao Mirko kad je jednom prilikom izjavio da se priprema za fajt a najradije bi otišao na pecanje XD ![]()
![]() |
#1292 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Buffon komotno može branit do 50. Legendetina od čovjeka i golmana. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1294 | |
The Dark Side of Moon
|
Dok se god bude osjećao fit i da ima snage neka brani ![]() Citiraj:
![]() međutim vezano za Danila Fortunately for Los Blancos, the 25-year-old has managed to avoid any serious injury and could be deemed fit for selection for the Champions League last-16 showdown with Napoli on Wednesday. we are doomed ![]()
![]() |
#1296 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
napoli je cijeli dobar, ne samo krila. ak se dobro postave na terenu neće biti lako realu |
![]() |
![]() |
#1297 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Zapalio sam svijeću Gospi od Međugorja da sutra ne igraju Danilo i Vasquez. Kada vidim te vrhunske poteze navedenih, suicidalne misli mi se motaju po glavi. Ajde još Vasquez, on je daleko od gola pa barem će teže zaj... ali ovaj panj Danilo... kako je on došao do Reala, toga nema u crtanim filmovima. Kad gledam te prodore i pasove, sve si mislim da sanjam, da mi se to ne događa. Da je sve to neka šala i pošalica, skrivena kamera. Carvajal je spreman, kao i Bale, rekao je Zidane na konferenciji, pa ne vidim razlog da ne učini dobro djelo milijunima ljudi i njih stavi u igru. |
![]() |
![]() |
#1298 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Bale, Danilo, Coentrao, Mariano i Asensio nisu u planu za sutrašnju tekmu. Biti će veselo u svakom slučaju, ali najveći fokus će biti na zadnjoj liniji i Casemiru - ako oni odigraju kako treba sve će biti puuuno lakše. Naprijed šta uđe uđe, pa čak i minimalna 1-0 pobjeda je bolja od nekakvog run n' gun rezultata poput 3-2, 4-3 i slično. Večeras Benfica-Dortmund i PSG-Barca ... valjda bude dobrog nogometa ![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Premium
|
padavičari za sada gube 3:0 ajmo još 2 komada |
![]() |
![]() |
#1300 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
razbilo barcu |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
Premium
|
ajmo još |
![]() |
![]() |
#1302 |
The Dark Side of Moon
|
Ajme koja tekma, izgleda da će se barca morati fixirati na prvenstvo.. PSG gazi ![]()
#1303 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Potonuli poput Titanika ![]()
![]() |
#1304 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ma, kakav Titanik. Potonuli k'o Turci dok su plivali preko Kupe, kad su pokusavali osvojit Sisak 1593. Udavili se. PSG osjetno bolji, Barce nigdje.Navijam za Barcu otkako znam za sebe, ali se ne grizem previse, jer su igrali k'o babe, a i gemist je zakon. ![]()
![]() |
#1306 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kakva Barca, dok si ne srede klupu i strucni stozer, dotad ce bit lakrdija sa vanserijskim napadom. Malo podsjecaju na Hrvatski sport ![]()
#1307 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Zlatan otišao iz Intera 2009. u Barcu, Inter osvojio LP 2010. Zlatan otišao iz Barce 2010. na posudbu u Milan, Barca osvojila LP 2011. Zlatan otišao iz PSG-a 2016. u United, PSG je ..... Hm ![]() Inače, PSG-ov vezni red je večeras odigrao maestralno, a Di Maria i Draxler su samo stavili točku na i. Emery je još jednom pokazao, kakav je majstor za kup natjecanja. Benfica dobila Dortmund 1-0, taman za veselje u uzvratu. Biti će veselo ove godine, sudeći po parovima. Sutra isto veselica Bayern- Arsenal, Real-Napoli ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#1312 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1316 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
Pffff, taj film nećeš gledati. Poznati "Bayern Dusel" se vraća, ko za Hitzfelda. Nikakva igra pobjede 2:0, di ćeš bolje. Još samo trebaju popraviti posjed lopte, da padne ispod 50% i nitko sretniji od mene. Samo kontre. <3 EDIT: Još sad na bild.de pročitam da su se na završnom treningu najviše kontrice uvježbavale, fino fino. Zadnje izmijenjeno od: Green_FanBoy. 15.02.2017. u 07:40. |
![]() |
![]() |
#1317 | |
Premium
|
Citiraj:
pitanje: ko je taj rabiot? gledo sam jučer tekmu i čovjek igra izuzetno. redovito u svojih 16 (odu)uzima loptu i fura je van do centra ko da nosi jogurt u ruci - totalno sigurno i učinkovito. da sam manager nekog kluba odmah bi poslao ponudu. |
|
![]() |
![]() |
#1318 |
Antimićanin
|
Imam filing da igrači sapunjaju dasku Luisu. Tako su skenjali i Tatu prije Luisa. Zato ove godine možda osvoje samo nebitni kup kralja. Možda. Od Primere i LP očito ništa. @Mirkopoter Lijepe su ti provokacije i naslađivanja. Samo nemoj mi plakat i grčit se ako ti netko vrati za Real u skorije doba. Znaš dobro da imam odlično pamćenje. ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() Danas počinje obrana naslova ![]() ![]() Nadajmo se da neće biti kemijanja sa formacijom i da će Zidane krenuti sa 4-3-3 (james,isco, lucas mogu igrati baleovu poziciju) još da stavi kroosa-modrića-kovačića ali normalno forsirat će se casemiro i benzema
![]() |
#1320 |
Antimićanin
|
Lako za veselje onoga koji ne cvili kad je obrnuto ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|