|
![]() |
#1291 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Dakle: Mob na ENG => CN verzija Mi Banda Mob na HRV => Global verzija Mi Banda To je to. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1294 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Ako netko slučajno zna gdje naći ovaj skin za mi band 4 neka javi, hvala: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Jucer dosa i Band4 kojeg sam curi narucio, uzeo sam Global verziju, na mobu je hrv a na Bandu eng. Prepao sam se jer je prema tracking broju Band bio poslan na carinu, ali sam ga uredno dobio bez placanja ikakvih davanja, na pakiranju je pisalo Wristband i 3$ vrijednost kao i kod Druga Brkatog.
Uploading... Zadnje izmijenjeno od: mitra. 10.08.2019. u 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Banned
|
Je, ali nisi mi dao link... Nevermind, našao sam: https://amazfitwatchfaces.com/mi-band-4/view/640 P.S. Ovo je procedura za postavljanje third party skina ako nekome treba: https://c.mi.com/thread-2281025-1-0.html Ovaj gore je stvarno najbolji watchface uz originalni, oni što se dobiju unutar MiFit app su crap. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1302 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ne treba ti to. Reci molim pa dobijes ![]() ali da mi ne budes tuzan, jednostavno odi na playstore i skini MiBand4 watchfaces app ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Banned
|
Ma vidio sam i tu soluciju, ali imam neku filozofiju da ne instaliram škart aplikacije na svoje mobitele, a to su sve one pored kojih piše "contains ads". Radije se ovako manualno pomučim i izgubim 2 minute. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Od verzije 3 Amazfit je app je totalno sranje, al' ono totalno. Jucer iz cista mira prestalo syncat, danas malo synca malo ne. Naravno da su podaci od jucer izgubljeni u app/cloudu iako su i dalje na satu (ne pomaze ni syn sa sata). Dok synca se totalno smrzne a synca dva puta, prvo valjda u oblak pa nazad. I onda kad sve to svrsi, ako se slucajno skrolne prema dolje pocne syncat opet i opet se smrzne... Ovo je veca hrpa izmeta cak i od Avengersa ![]()
![]() |
#1307 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ima li tko iskustva sa Fossil smartwatch-ima? Uzeo bih nesto sto izgleda malo masivnije na ruci i malo ozbiljnije. Od smart funkcija mi je vazan brojac koraka i notifikacije, a bez ostatka bih mogao zivjeti. Znaci i neki hibrid dolazi u obzir. Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
Sent from my MIX 3 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zanima me opcenito kako si zadovoljan sa njim. Mane, vrline... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Može par preporuka, linkova. Smartwatch ali prvenstveno kao tracker, 1200 do max 1500 kn Okrugli, preko 45mm Plivam i vozim bicikl, to je dovoljno od modova Pozeljno dobar heart rate monitor i always on. Ne trebam ga za pricanje,eventualno notifikacije Sviđa mi se stratos, ili ovaj novi sto dolazi, amazfit gtr. Jos kakav prijedlog |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Plivanje, GPS i HRM su, onako, malo viša cjenovna granica ako ciljaš koristiti svo troje u isto vrijeme. Afaik i Fenix 3 tu ima problema s GPS-om kad ga uronjavaš, a ima EXO antenu. Swim HRM traka je obavezna ako želiš pratiti puls u vodi, nema alternative afaik (ništa mjerenje na zapešću i sl.). Neka alternativa je nositi sat u plivaćoj kapici i korisitti swim HRM traku, tada možeš ići i na jeftiniji Garmin tipa FR235 jer svaki bi trebao držati GPS lock u tim uvjetima. Provjeri koliko dobro radi HR na zapešću dok voziš bajk. To je često problem jer ako voziš nešto življe onda se sat/ruka miču i ulazi svjetlo na senzor pa možeš imati dropove u očitanju. Za bajk sam uvijek preferirao HRM traku (najobičniju ant+ ili bt, ovisno što ti sat podržava). Uostalom lakše je gledati sat na volanu i pratiti HR zone nego nositi ga na ruci i svako malo dizati ruku. Opet, ovisi što voziš, na asfaltu je vjerojatno puno lakše tako manevrirati ![]() Treće, odabir sata će ti biti lakši ako znaš koliko su ti bitni ti podaci i što želiš s njima raditi. Ako si iole ozbiljan i ciljaš na kvalitetu logova ne mogu ti preporučiti ništa ispod Garmina/Polara/Suuntoa. Frend je imao Pace, pa Stratos i na kraju uzeo nekog Garmina. Samo vozi bajk, ali nakon peripetija sa Amazfit servisima i sinkronizacijama podataka, preporodio se s Garminom i websajtom (+ integracija sa Stravom bez greški). I ja sam skoro 3 godine trgao Garmina FR230 s trakom, nepoderiv i bez greške za bajk. GPS u vodi nula bodova. Samo to su više sportski satovi, a najmanje smartwatchevi (moguće je primati notifikacije i pročitati ih).
![]() |
![]() |
#1312 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
Hvala za info, Što se tice plivanja, vise mi treba obicne informacije koliko sam odplivao ili po kojem pacu. Ali bicikl vozim skoro svakodnevno specku i sada je to mobitel sa upaljenom stravom, i volio bi ga ostaviti doma i biti nedostupan ta dva sata dok vozim a opet da imam podatke o voznji. A onda cu izbaciti ovaj dio sa plivanjem ili cekati nekkvog Garmina da se malo priblizi cijenom. Notifikacije mi nisu bitne, ima nema svejedno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Pink Floyd fan
|
FR230 i njegov nasljednik, FR245 konacno igledaju dobro. Imao sam Vivoactive HR i kad sam prvi put ukljucio Pace te vidio puno bolji screen, rezoluciju, smoothness... vratio VA HR i zadrzao Pace ![]() Garmin je u tome poslu vec jako dugo, ima neuporedivo bolje rijesen software, web (nisam bas koristio), visu kvalitetu uredjaja (i ranije nestandardni remen) ali cijena mu je znacajno visa a design je bio zapeo u '80. Ovi u Amazfitu su idioti. Naprave sasvim solidan, cak i bolji hw od konkurencije i onda nikako da srede firmware i support app. Amazfit app je u pocetku bila rudementalna i pomalo su dodavali nove feature. 2.9 je bila sasvim solidna, stabilna, sync brz. I onda je nekom tamo palo na pamet da objedini Mi Fit i Amazfit app. I dobili smo sporo, nestabilno govno. Kad crkne Startos ili ga razbijem od zid, mogao bih nazad na Garmin.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 19.08.2019. u 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Pink Floyd fan
|
A je ruzna u pm ![]() Nego FR245 nema touch screen i jos uvijek ima nizu rezoluciju od Stratosa?! 240 x 240 vs 320 X 300. Pa jebemu Garmin zar se bas mora tako stedjet i jos uvijek imat duplo visu cijenu?!
![]() |
#1316 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#1317 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Pozdrav, pitanjce o Apple watch-u Može li se u HR kupiti apple watch serije 4 sa LTE(cellular) i funkcionira li to s Tcomom? Radi li kada se kupi vani (Njemačka npr.)? Na svim ovim HR dućanima se ne navodi LTE-eSIM... Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Promatrač
Datum registracije: Sep 2015
|
Danas stigao moj Mi band 4 i dodatna bijela narukvica te one zaštite za ekran (one me ni ne zanimaju). Nije bilo carine iako je narudžba bila preko 37 dolara a i dostava je zbilja brza . Hvala na linkovima za narudžbu i osvrt na proizvod kolegama forumašima @akoj i @Drug Brko , a kolegi @Gabre , hvala na prezentaciji bijele narukvice o kojoj nikad nisam razmišljao ( mislim u bijeloj boji). Još da stignu i slušalice i to je to . Supruzi se dopala bijela narukvica , pa je ( po prvi puta jer to nju ne zanima ) pokazala zainteresiranost za Mi Band 3 i uzela je moj koji je stajao i koristi ga od sad .. naravno uzela mi je i narukvicu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Dosta i tu piše: https://support.apple.com/hr-hr/HT207578 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
A kod tebe u firmi ga baš koriste tako? S eSIM, bez iphonea da može pozive i poruke? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|