|
![]() |
#1292 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Baš me zanima je li bolji od GT99 i kakva je kamera... Za dva tjedna je kod tebe doma
|
Oglas
|
|
![]() |
#1293 |
Guest
|
|
![]() |
#1295 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
zašto ne? dolazili su paketi unutar deset dana nekada. po meni, prvi tjedan 9. mjeseca. naravno, ako ga naša carina ne bude držala deset dana kao što su meni držali paket. btw, ja ne znam više za taj ONE. sve mi se čini da ću uzeti kod nas mayu 1 v2, pa bit na miru zbog servisa. |
![]() |
![]() |
#1296 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Da ja uzimam sebi, ovaj Cubot One mi ne bi bio prvi izbor, uzeo bih nesto bolje (i automatski skuplje). Cubot One ide supruzi koja prije koristila HTC Desire V. Njemu je pukao ekran a i bez toga doslo je vrijeme za promjenu posto je Desire V strahovito spor mob, sa single core procom i 512MB RAM-a. Ono sto je bilo bitno u novom mobu je dual sim podrska, podrska za hrvatski jezik, pristojni specsi i razumna cijena. GPS, kompas, itd. su skoro pa nebitne stvari. U odnosu na GT99 One ipak ima ljepsi izgled i ima mogucnost koristiti maske od HTC-a pa moja bolja polovica moze mijenjati maske po zelji. ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
#1298 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Nego ja baš i nebi riskirao sa Cubotom One, nikakvog user feedbacka nema a Cubot i nije baš neko ime, poznato je da samo rebrandiraju proizvode drugih proizvođača... |
|
![]() |
![]() |
#1299 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
A hebiga, ona nije gadget freak kao ja pa joj je ovo i predobro. ![]() ![]() Ja ju zapravo "prosvjetljavam" ali laganim koracima, naravno. ![]() Sto se tice Cubota, da, znam da nije neko ime ali nije ni nesto narocito skup tako da, ako joj velicina moba bude prevelika (jer mi je i to prigovarala ![]() Od kineza jedino je Xiaomi nesto poznatiji, ostalo je vise manje isto. |
![]() |
![]() |
#1300 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Svi su ti mobiteli u redu. Ako ti se baš ne dopada, prodaš, popušiš 100 možda 200 kn ali tako ti je to... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1303 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi2A-...e-p-79579.html Ovo mi je isto zapelo za oko,odnosno to mi je prvi izbor,samo dati duplo više nego za cubota neznam koliko je to pametno. Pa jel to toliko bolje da košta duplo u odnosu na cubot 99,u čemu je fora? |
![]() |
![]() |
#1304 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1307 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Nigdje nisam našao hrvatske komentare o njemu. Ipak je ovo dosta skup kinez. Ali ako se zezneš i dalje ga moraš slati u kinu i support ti je opet jednak. Po meni je ovo preskupo za kineza.
#1311 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
To te "Necronomicon" sabotira ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1312 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
http://www.everbuying.com/product480...paign=lingpeng Jedino sto je losa rezolucija, barem mi se tako cini. |
![]() |
![]() |
#1313 |
Guest
|
definitivno mala reza, a i mob je sumljiv malo ![]() |
![]() |
#1314 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Nego na koji god naš forum o kineskim mobitelima naletite (pce, bug, forum.hr...) tamo kolega AG008/007 i njegovi hvalospjevi o Cubotu... Normalan čovjek bi pomislio da se radi o reklami hehe... Čak se i cijeli svijet urotio protiv njega ![]() ![]() Citiram sa forum.hr: "Btw englezi, rusi i španjolci mi srušili stranicu, prekoračen mi je limit od 3gb dnevno." Evo i moj Cubot je poslan prije 3 dana pa će mo vidjeti kakvo je to čudo tehnologije |
|
![]() |
![]() |
#1315 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1316 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Neka stigne čim prije. Ne pišem hvalospjeve već većina ljudi piše o njemu a ja usput odgovaram kakav je. Nema baš posebnog interesa za Haiera W910 koji je isto dobar mob. Posjetitelji iz tih država su mi opteretili server i blokirali su me. U tooriji u ponoć je stranica trebala opet biti dostupna no http://prntscr.com/1ly8d6 ovo se pomaknulo ali i dalje imam 503. Glavno da mi hosting podrška ne radi vikendom.
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 18.08.2013. u 14:07. |
![]() |
![]() |
#1318 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Čovjek si je dao truda, napisao review ipak. Možda nekima ide već na živce ali nekolicini ljudi je pomogao. Pametan čovjek će naći bitne informacije unatoč tome. Nema smisla da se ovo pretvori u bashanje jedne osobe. O nekoliko mobitela već imaju solidne informacije(Lenovo A800, Haier W910, iOcean X7, Cubot GT99, THL W100) plus ostali koji su uzeli nešto drugo, pa svatko može u miru uzeti što hoće. Peace out ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Ag008 Čitam okolo o tom cubotu i čini se ok na čemu ti hvala jer dosta naučih iz sveg tog no jedna stvar mi nije jasna ... Izgleda da je netko kopirao tvoju recenziju, ili ti njegovu ili radiš dvojezične recenzije radi 3USD ... Naime, tvoja http://anton008.com/cubot-gt99-recenzija/ je praktično prevedena http://www.imgspirit.com/cubot-gt99-review/ uz par dodatnih slika i videa iz Rijeke "Nažalost, netko mi je u Kini ili Švedskoj krivo zalijepio zaštitnu foliju na ekran te ne da imam mjehurić već mjehuričetin na ekranu. Nakon što mi je mobitel ostao u toplom autu par sati kada sam se vratio primjetio sam da mjehurića više nema. Eto, nestao sam od sebe. Dolazi s predinstaliranim Google aplikacijama tipa Gmail, Google Play i ostalima te nema nikakve bespotrebne aplikacije koje zahtijevaju root da ih se makne. Nedostatak je što trenutno na ovom romu ne podržava hrvatsko sučelje, tj. mobitel je na engleskom." vs "Unfortunately, someone in China or Sweden wrong stick the protective film on the screen of Cubot. After my smartphone left in a hot car, a couple of hours later when I came back I noticed that the bubbles are gone. Well, disappeared by itself. Comes with pre-installed Google applications like Gmail, Google Play and others, and there is no unnecessary applications that require root to be removed." Može objašnjenje pls? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1320 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Vec je to u nekom postu objasnio, da je netko preveo i objavio njegovu recenziju. U zadnjem pasusu se vidi da je Ag008 izvor jer je prevoditelj ostavio 3-4 tisuce(thousand), a govori u clanku u $, a ne kunama ![]() btw. 008 ima i englesku verziju u kojoj ispravno stoji 500$... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|