|
![]() |
#1292 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1293 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Krivo, pogledaj malo kroz prste kako Čelzi igraju. Gotovo neraspoloženo pa postežu prljavim trikovima. Branislav već dva puta srušio Younga. Fernanda radi kao uobičajeno mlitavo za 50mil. Luiz katastrofalan i podsjeća na Mattias Aguirregaray i još da ne spominjem Rammires. Cijeli team katastrofalan i još 6 zamjene obavijeno. Jedino je Mata odigrao odlično. ![]() Teža je krađa od Luiza za primjene lopte rukom.
__________________ |
![]() |
![]() |
#1294 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
a nije ni čudo da jedan MUFC navijač sad poslije ovakve pobjede piše ovakve postove ![]() http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...42573811_n.jpg nezasluženo do bola
![]() |
![]() |
#1295 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#1296 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Odlicna utakmica u Hanoveru, Gladbach preokrenuo 2:0. Bayern napokon izjednacio.. makar bolji su puno ruku na srce.. edit: ajme koji gol popio bayern za 1:2 ![]() Zadnje izmijenjeno od: C.J.B.. 28.10.2012. u 19:17. |
![]() |
![]() |
#1298 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1299 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
#1300 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Na kraju, ispada da je daleko najveća kvaliteta ćelzija, kako bi neki rekli ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1302 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Da nisu zabili iz zaleda vec bi bio neki penal...united je morao dobiti. ![]() I samo sam još htio dodati tri stvari: 1) faulo od ivanovića nije bio za crveni 2) kontakta na startu na fernandi je BILO i ako je pao pao je ali ma koliko mutav bio ima mozga iz zicer se neće baciti kad već ima žuti kartion 3) united je dao samo jedan pošteni gol ovu tekmu. Autogol i gol iz zaleđa su komedija. http://www.givemefootball.com/premie...burg-complaint Žalba na lutikicu od aleksa fergusona je već uložena. http://www.givemefootball.com/premie...burg-complaint Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 28.10.2012. u 22:43. |
![]() |
![]() |
#1303 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Real rutinski nabio ove jazavce. Po net.hr Luka odigrao odlično, dok ne dođu ocjene na nekom relevantnom izvoru može li tko reći tko je gledao kako je odigrao naš čovjek? ![]()
#1304 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Luka je bio ok, odigrao je posve prosječnu tekmu, makar je u dva gola bio DRUGI asistent a za treći gol "nešto slično", fino je razvrtio igrača kako on zna i proslijedio dalje.. Pucao je jednom na gol sa oko 20m i otišlo je metar iznad prečke.. Uglavnom, moje mišljenje je: nikako da zablista, smatram da igra pre defenzivno.. On se kreće oko centra a trebao bi biti između 16-erca i centra, zbog toga je jako malo u prilici da puca, znam da mu to ionako nije zadaća ali znamo kakve je golove zabijao u Tot.. |
![]() |
![]() |
#1305 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
2) pogledao sam snimke,kontakta je bilo,sudac pogriješio 3) pomoćnik nije dignuo zaledje... bilo bi dobro da suce suspendiraju ![]()
![]() |
#1307 |
Into my head it goes
|
#1309 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#1310 |
Into my head it goes
|
Hamm,ne kužiš da kao zadnji igrač nesmije saplesti,srušiti napadača koji ide prema golu...ako se sudi,sudi se prekršaj i daje se crveni karton...to je pravilo zadnjeg igrača,a ne dal ga je lupio malo ili jako ![]() zadnji igrač
#1312 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Igrač je u 100%-tnoj prilici za gol, nema se ovaj što plest u njega tijelom i nogama.. i btw, onaj žuti (crveni) Toresu, je također zasluženi, ajd ti van pa glumi u svlačionici.. |
![]() |
![]() |
#1313 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
Žuti sam vidio sam kad je dosudjen penal...
![]() |
#1314 |
Pod naletima kopita zla
|
U slučaju fernande je bilo kontakta.... ![]() ![]() Jalova pobjeda uniteda...jedan autogol, jedan gol iz zaleđa..njah. ![]() ![]() @Flood...vidio sam podosta takovih situacija gdje zadnji u trku ruši napadača i dobiva žuti... |
![]() |
![]() |
#1316 |
Pod naletima kopita zla
|
Ako je na 30 metara opet bi po šturom gledanju trebao biti crveni pošto je najverovatnije (u većini slučajeva) napadač brži od stopera. Da je Ivanović išao uklizati u noge i tako ga slomio ili ga vukao par metara i zabio u pod ništ ne bi rekao kao ni na crveni terrya protiv barce...idiotni potezi zaslužuju crvene. ![]() |
![]() |
![]() |
#1317 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1318 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Tezina prekrsaja i namjera nisu faktor. Ako je igrac sprijecen na bilo koji nedozvoljen nacin od strane zadnjeg igraca obrane, dodjeljuje se izravni crveni. Bez obzira povukao ga on rukom ili mu slomio nogu. |
![]() |
![]() |
#1319 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Crveni ivanovicu ispravan, crveni torresu smjesan, cisti gol iz offsidea, tak da, da, chelsea je tesko pokraden...
#1320 |
Pod naletima kopita zla
|
Ako težina prekršaja i namjera nisu faktor onda bi po tome primjerice netko onako malo veći tipa Andy Carroll mogao slobodno protivničkom igraču slobodno ko životinja nagaziti na stopalo NAMJERNO i sa ciljem da ga ozlijedi. Ok to je žuti, a protivnička momčad mora raditi izmjenu. ![]() ![]() @robert...ma čini ti se da je pokraden. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|