|
![]() |
#1291 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
ma, sere mi se od voida i slicnih sranja svaki jebeni game. jucer odlican game odigram, navlacimo se sat vremena, oba ancienta naceta, nama probijeni svi lejnovi, ma ludnica stvarno, na kraju spušimo jer nismo imali aoe cc-a, al nije te briga, bilo je napeto i gušta si u igri, danas krenem i izbijem sve sa dazzleom (igra sam ga na support sa hexom i mekom) i onda svaki game sve retardiraniji team. taman izasa iz jednog u kojem mi je puck kompletan game farma aganim... šta reći |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja ne dobivam totalne debile tipa ruse, al sere mi se od ovih tryhard pickova, ono kad dobim cm i budem kapetan, obicno uzmem neko totalno čudne ne popularne heroje i vrlo često znamo razguzit neprijatelje. Al najbolji su mi likovi koji znaju igrat doslovno 3 heroja, tj. kad im je na game historiju zadnjih 5 stranica samo magnus i slično.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1293 | |
Semper iratus
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Imam oko 120-ak sati i još nisam vidio da je neko picka Banea. Prije ćeš vidit Bigfoota u partiji nego njega. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Premium
|
Jedan game neki lik picka chena i kaže solo mid. Ja reko, super, aj baš da vidim, baš sam mislio da će se desit nešto inovativno.. lik napravio dagoon i pumpo prvu i drugu, genko po mapi, winali smo u 25min ![]() Al tak neš se desi svakih 100 gejmova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Uff meni osobno Bane jedan odomiljenih heroa. Ne igram cesto s njim iz razloga jer sam dotu 1 igrao JAKO puno s njim pa mi glupo igrat jer ako me se pusti solo mid je velika sansa da je gg. Hero koji moze pobit 2 protivnika bez problema. Jos ako se guinsoo euls ili sl sfarma omg. Btw https://dotabuff.com/players/86736893 ovo se zove volja +) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 | |
Semper iratus
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Premium
|
![]() ne kuzim ekipu koja na pa i slicnim herojima nejde na dominator il vladimir, neki bi rekli da je to loše za prvi item, ja bi reko da su to budale koje tako misle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Jedino kaj ti rusi hvataju su bijeli miševi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
Semper iratus
|
meni ni fejz na mort nije jasno, al najvise me fascinira alch sa invisom, lik upali stun, ode u invis, krene na kunku, vrti se oko njega i eksplodira, a ja ono stojim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Naravno da ne, inače nebi imalo smisla pravit 2. U biti ni ovako nema ako tim nije u stanju držat laneove bez njega u prvoj fazi gamea. No malo zezanja sa buildovima nikad nije naškodilo. EDIT: Naravno, drugi Midas je na medi, nenosi Druid oba. EDIT 2: January 10, 2013 - Valve Added Medusa!
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 11.01.2013. u 03:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | ||
Premium
|
Aha, zakon u svakom slučaju... To ću sigurno probat. Citiraj:
Citiraj:
![]() Dolazim na temu pročitat nešto vezano uz igru! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ma ja sam dugogodisnji igrac dote, al moram priznat da ima par stvari sta mi se nesvidjaju, a to su novouvedeni(zbog itema il zbog sebe i itema) superkeriji, a to su: Sven(difuzija ne ponistava ulti vise), Traxes(bolestan agility kad nema nekog blizu tebe, a ti si traxa tesko da ce bit, uvik se kasni u fight sa njom) i PL(jos iluzija ?!?!?!), svakom keriju tribaju itemi i sam moze dobit partiju, samo sta je problem sta navednoj trojci triba 7000g itema da sami dobiju partiju(,sven: bkb krit i madnesica dok drugima(neda bog da je s njim magnus u timu),trax lotar dominator i krit bkb po potrebi, PL difuzija eventualno radiance i ja mu znam i lifesteal spojit a imamo naprimjer prije jednog od najacih kerija - maginu kojoj triba minimalno manta, lifesteal,BFury, pozeljno nesto za hp osim mante i bkb, da bi dobila partiju a i ima jos par ne izbalansiranih heroja(Dirge,ajd magnusa su nerfali malo), al opet to nije previse pretjerano izrazeno ko u ovih e da i jos jedan problem zasto su ovi heroji sad OP je taj sta novi(meni je novi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma jok, sad je bolje jer ima gro carrya, dok je prije bilo samo 4 protect 1 a to su bili medusa vs traxa. puno je razlicitiji pool i zanimljivija je meta sad, drugacije se igra :9
![]() |
#1310 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
pa to bi bilo totalno glupo a koliko se sjecam jos iz dana dok je meduza imala difuziju/purge kao ulti tooltip je govorio da Purge samo mice negativne buff-e sa heroja a svenov ulti nije negativni buff :P znaci u biti to je bio bug ako se to moglo raditi i sad je popravljen
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Iako ima istine u ovome što pišeš, dota je timska igra i nema nerješivoga ako je cijeli tim na razini.
![]() |
![]() |
#1312 |
Premium
|
Sicam se gamea, nTh protv EG ja mislim. nTh rula vode ih gadno, pushali dvi strane i Loda sa gyrom uzme divine, ubiju ga te sven uzme divine. Nakon min dvi fight kod Roshana.Dodje Magnus skoči s blinkom i ulta sve, bum sven 1600+(nesićam se točno koliko) krita teamwipe, i samo pushaju i dobiju partiju... Prakticki partija dobivena iz jednog jedinog udarca... Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 17.01.2013. u 02:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Da faaaaaaaaaaaaaaaak! Nemam problem kad čitam nepismeno sročen tekst, ali ti si baš pretjerao. De stavi neki zarez, tačku, bilo šta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 | |
Premium
|
Citiraj:
A Loda je veliki igrac odlicno igra,jedan od najboljih u doti 1, kupio je on jos jednog divajna al nije pomoglo, a ni taj divine nije toliko puno znacio nego je bit da je ovaj iz jednog udarca preokrenio partiju.... @pupo tio sam napisat jedinog ne jeftinog ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 17.01.2013. u 02:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
Ako kome treba Dota2 invite neka se javi, imam gomilu toga na steamu!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|