|
![]() |
#1291 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Poštovani WoT stručnjaci, trebam Vašu pomoć. Ovaj vikend je na NA serveru reset skillova po 100 golda, event kojeg čekam već mjesecima sa ušteđenih 500 golda. Htio bi Vaše savjete pri reorganizaciji skilova na posadi s kojom najčešće i najduže vozim. Sa mnom su od same registracije na NA server, kroz grind kredita na PzKpfw IV, trenutno ih koristim paralelno na Lowu i E-75, i idu na E-100 kad ga otključam. Zapovjednik ima preko 2200 bitaka. Pomozite mi ispraviti početničke greške i usmjerite me na najbolji put. Planiram ih zadržati u nedogled, a zbog farma kredita, vjerojatno ću ih koristiti više nego bilo koju drugu posadu. Ukratko, htio bi izbaciti BIA, jer me se dojmio nedavni Nybelungov post, u kojem govori kako se gubi pet skillova u zamjenu za taj mali bonus od BIA, te uz put, napraviti neke korekcije. Sadašnje stanje: Commander: repair, sixth sense, jack of all trades, BIA 51% Gunner: repair, deadeye, designated target, BIA 51% Driver: repair, clutch braking, preventative maintenance, BIA 51% Radio Operator: repair, situational awareness, signal boosting, BIA 51% Loader: repair, adrenaline rush, safe stowage, BIA 51% Moja ideja o reorganizaciji: Commander: repair, sixth sense, Mentor, jack of all trades 51% (mentor jer ih zadržavam u nedogled) Gunner: repair, deadeye, armorer, snap shot 51% (armorer jer mi dosta često oštećuju top, snap jer često pucam dok rotiram kupolu za metom) Driver: repair, clutch braking, preventative maintenance, ??? 51% (ne znam, Off-Road Driving ili Smooth Ride???) Radio Operator: repair, situational awareness, signal boosting, Relaying 51% (nema drugog izbora osim camo ili firefight) Loader: repair, adrenaline rush, safe stowage, Intuition 51% (nema drugog izbora osim camo i firefight, a i dosta često mjenjam tip municije) Molim za Vaše komentare i savjete, da li je ovako u redu ili treba još što promijeniti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Guest
|
Možeš ići s više opcija, ja čak ni BIA ne bi isključio jer zadržavaš ga za stalno i jer već imaš 4 skilla. Npr. uzmeš za E100: BiA s ventilacijom, rammerom i vertikalnom. To će ti maksimalno smanjit reload i popravit aim, bitne stvari za onaj 15cm top. Commander: BiA, 6th Sense, Mentor, Repair, pa idući Jack of All Gunner: BiA, Deadeye, Snapshot, Armorer, pa Repair Driver: BiA, Preventative Maintenance, Clutch Braking, Repair, pa Smooth Ride Radio Operator: BiA, Situational Awareness, Repair, Firefighting, pa Signal Boosting Loader: BiA, Safe Stowage, Intuition, Repair, pa Firefighting Loader 2: BiA, Repair, Adrenaline Rush PS Ja na tvom mjestu ne bi trošio golde. Imaš dobru posadu. ![]() Jedino gunnerov designated target nije neki perk za E100. Pa ako te baš svrbe zlatnici samo njega resetiraj. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1294 |
Drone
|
LOL pinkskin! OK Nybelung, BIA ostaje, ali na svojih 51%, ne žuri mi se. Ide reset comandera (uzimam mentor umjesto jack o.a.t. kako bi što ranije počeo sa XP bonusom), i reset gunera (uzimam armorer umjesto designated target). Da mi sada nisi skrenuo pažnju da će mi trebati dva loadera za E-100, ne bi skužio na vrijeme i propustio bi ovaj event. Jer, u garaži imam posadu sa Tigra II, sa 2+ skilla. Tako da sa ostatkom golda mogu resetirati loadera sa Tigra II i ubaciti mu BIA, te naravno repair, pa neka čeka svoj red dok ne otključam i kupim E-100. Nemaš pojma koliko si pomogao! Hvala! ![]() A za desert, jedan replay od maloprije, moj prvi Crucial Contribution, rasturaljka sa E-50 u društvu dva MARVovca! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
to mislim da igra sama snima, sad igram sa hummelom, frisko ga nabavio, i protivnicima je trebalo 4 minute da nas sve potamane, tier V-VIII, a mi njima samo 4 komada skinuli, odna mi bilo dost igranja za danas
![]() |
#1297 |
Guest
|
@Thoroughbred B: Imaš u postavkama "Enable battle recording", stavi kvačicu i snima ti sve odigrane bitke sve dok ti: a) ne makneš kvačicu (a što ćeš zasigurno učiniti kada shvatiš da...) b) iznenada ponestaje mjesta na hardu ![]() ........ Inače, evo jedna friška od nooba koji nikada ne odlučuje o ishodu, kao neki ![]() ![]() ![]() ![]() 13od13 hitaca, gold samo protiv desetki, daleko od toga da sam bio top tier ili sl. Par ljudi se dogovorilo tko će kuda, i... ![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odigrao 10 partija sa T34 i dobio 2, nevjerovatna je količina noobova koji to igraju, u predzadnjoj ostanemo tier 8 heavy sa 6% armora, ja sa 550 armora (T34 tenk), a na drugoj strani tier 8 heavy 650 armora i tier 4 spg. Moj idiotteammate počne odlazit od mene, napišem mu da ne ide dalje od mene da ostanemo zajedno, i frajer po svome na njihovu bazu a blizu naše taj heavy, i naravno što se dogodi, on ode tamo, a ja otišao napravit krug u nadi da će moj ubit spga a po potrebi ću resetirat ako našu počne zauzimat. Međutim, njihov heavy se vratio u svoju bazu, ubio ovog mog kretena... U međuvremenu rješio spga i ostali on i ja preko pruge se gledamo (widepark mapa), stavio i gold metke i pogodio ga u donju ploču i ding ?!?!? I tu je priči bio kraj, obojici treba 2 metka da prođu... Nikak da dođe pobjeda da mogu u krevet, i sad dođe ali kako ![]() Pogledajte sliku, mapa je bila ensk, samo ću dodat da je u trenutku dolaska njih 5 do flaga vrijeme bilo na 99%, trojica smo ju zauzimali, pobjeda je tu ![]() ![]()
![]() |
#1299 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Vikend je poceo sto znaci ogromne kolicine simpaticnih igraca na serveru sto uvelike doprinosi ne igrivosti, kako dan polako dolazi tj odmice sve ih je vise tako sretno svima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
fraze sam dobio 20 partija dnas idem se luftat malo. *ebu me siemke i ova badna iz bneta. show. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
Guest
|
@buljo: Već je bilo nekakvoga spomena ovdje; uglavnom jako pazi na daljinu kada puniš gold, iznad cca 150m možda bolje ne pokušavati, load HE, ako ne ide drugačije. Iako, dinga gold i iz blizine, itekako... Btw, i mene je ekipa zadržala do 3ujutro ![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Danas odigrao 3 i izgubio sve 3 glatko,apsolutno je katastrofalno kakvi DEBILI igraju i nevjerovatno koliko se mogu iz početka iznervirat oko istih stvari,oko istih KRETENA,svi u jednu stranu! Još me IS3 pogodi u bok NA SAMOM POČETKU IGRE (čim je reloadao) i kaže "sorry",NEVJEROVATNO!!!!!!!!!!!!!!! Ovo postaje ozbiljan problem jer će ljudi prestat igrat,a apsolutno sam SIGURAN da kreteni koji imaju (cca 2,3,4k bitki) tigera 2 i tako se ponašaju u igri NEMAJU više od 10 godina!!! Napravio sam 300 damage-a u 3 partije,satrali me u sekundi ![]() Šta reć više ????????? Baš treba u platoon s 2 dobra igrača s eff oko 1200+ pa tu bi ih sve čistili! Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 02.03.2013. u 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Da, za dokrajciti dobro oklopljenu metu HE dusu dao. Tako sam frontalno unistio ISa sa 3001P.
![]() |
#1304 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Guest
|
Ma, moraš paziti samo ako imaš SSD manjeg kapaciteta kao ja, inače nema problema, malo sam se šalio u postu prije ![]() Uglavnom, jako zgodna stvar...nekada si mislim:"koji q ???"obično kada me srede neočekivano, ili sl., pa mi je baš gušt pogledati replay, naučiš svašta... |
![]() |
![]() |
#1306 |
|
Pogledajte si kalendar za ovaj mjesec da ne bi kupili tenk za 2 mil, a snize ga za vikend. http://worldoftanks.eu/news/6223-march-calendar/ Ocekuje nas za 10 dana heavy tank vikend, do tada planiram skupiti xp i kredite za tigra P :-) .
![]() |
#1307 |
Guest
|
Hehe, meni sjeo k'o naručen...potrošio 15-ak K free xp-a, baš mi je bio slijedeći pick, et voila: parkiran u garažu... ![]() Zanimljiv tenkić (polu-Francuz), čekam još da razvijem nadogradnje, ali čisto o.k., onako, na prvu... |
![]() |
![]() |
#1308 |
|
PzKpfw 38 nA
Siema svima ![]() Prije nego sam skinuo pravi klijent ( *cough* Buljo *cough ), odigrao sam 50 ak partija s PzKpfw 38 nA na NA serveru. Mislio sam da mi se nece dati opet elitati tenk, ali mali smrkljavac mi tako dobro lezi da ga se ne mogu odreci. Pisem ovo jer sam danas dobio Top Gun u tier IV partiji. ![]() Vrhunski camo (kao Hetzer) u pokretu i mirovanju, s 370m view rangeom i odlicnom 4,7 cm "pljucom" su recept za dobru zabavu u T IV partijama. Nitko me ni ne dozivljava kao prijetnju, tako da svi tuku po Pz3 i sl. Kod vecih tierova pasivno i ninja scoutanje (hop hop od grma do grma na dobroj poziciji) i lako je donijeti prevagu ako tim nije ![]() Koji je vas omiljeni low tier tenkic za opustanje nakon lemmingsa?
![]() |
#1309 |
Strichek Moderator
|
Tier 3 T82 Td od amera, sve T3 tenkove oneshootam, a zna se nać i neki t4 sa istim simptomom. Danas su full retardi na serveru, igramo mapu, ja kao najjači tenk na mapi odem najdalje i vidim da su iza mene 3 heavyja koja mi čuvaju leđa u slučaju da netko izleti previše, a ja samo virim i radim 400 dmg redom (kv1s) kako mi tko od njihovih izleti. Da bi nakon 2 min na mene izletila 3 tenka i ubila me u roku odma, okrenem se i vidim da je od onih mojih retarda 1 mrtav a druga dva su pobjegla?!?!?! Možda popijem ban kaj sam im sve napisao, strašno koliki debili, a sve bi ih redom skinuli, ubio sam 3 tenka a 3 oštetio na preko pola armora ![]()
![]() |
#1310 |
Drone
|
T-28, ruski T4 medium. Ruska heavy linija koju igram završava sa IS-7, koji dobiva dodatnog loadera. Nedavno sam dobio savjet od jednog igrača da si kupim T-28, čisto za treniranje skilova na tom (dodatnom) loaderu. E sad, tenk je slabo oklopljen, ima relativno malo HPa, dosta je visok i predstavlja veliku metu. Prednosti su mu brzina, pokretnost, te top sa 112 pen i 85 damagea, koji puni cca 2.5 sec, kao polu-automatska puška je! Igram daily-double za opuštanje od visokih tiereva. EDIT: resetirao skilove na posadi: ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 03.03.2013. u 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1314 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Guest
|
Najs ![]() Kako stojiš sa ostalim nacijama? |
![]() |
![]() |
#1316 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#1318 |
Strichek Moderator
|
Evo tri partije za redom, nije bilo artyja uopće, siemki je na obje strane ![]() Prve dvije sa izvukao sa poraza na pobjedu, braća po oružju kempaju i čekaju pa sam krenuo sam u akciju čišćenja. U prvoj su na mene krenuli kv1s i churchill VII, obojica sa 100% armora a ja sa 260, jedan shoot bi me ubio, obojica su pala ![]() A drugoj je sam na prohorovki riješio td t7 koji me ciljao konstantno, i u pohodu do zastave 3, a šečer za kraj zadnji td koji me 2 puta dingao, potrošio sve standard metke, 1 gold metak i 1 he metak, strašna partija a nemam video ![]() Treća nije niš posebno ali su me okružili i popadali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1319 | |
Drone
|
Historical Realism Gun Sound Mod V1.33 ![]() Mod kojeg imam već neko vrijeme, i ne planiram ga ukloniti koliko mi je dobar. Preporučam za bolji doživljaj bitke. Zamijenjuje standardne zvukove topova, pogodaka, eksplozija, leta granate, dinganja i punjenja municije sa realističnim zvukovima. Za svaki različiti top i kalibar su različiti zvukovi, kao i drugačiji zvukovi eksplozija iz blizine i iz udaljenosti. Prije instalacije napravite backup mod foldera ukoliko bude kakvih problema, npr. jedan igrač se žalio kako s ovim modom više nije mogao čuti zvuk svog motora, meni npr. igra zna zatrzati nekoliko puta u prvoj partiji nakon paljenja igre, u momentu kada se po prvi put čuju spomenuti zvukovi, nakon toga je sve u redu. Mod je još uvijek WIP. Uključi snimanje replaya Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 04.03.2013. u 14:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
A u čemu se gleda?
|
|