|
![]() |
#1291 |
Guest
|
Jel ima widget? Ja dok sam tražio jedino mi je data counter imal sve kaj mi trebalo. Volim ga imati na screenu konstantno da znam kak "stojim". |
![]() |
#1292 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisam siguran, meni ionako t com naplaćuje 1 kn = 1 MB pa njega koristim samo u extremnim situacijama kad se baš moram spojiti na net.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1294 | ||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
3G Watchdog.... Citiraj:
Eh,našel sam te,skino sam ga još onda al sma tek veceras uvatio vremena da to isprobam i kod kontakata nigdje ne nudi opciju synca s outlookom,nudi PHONE,GOOGLE i FACEBOOK. Pa ako može mala pomoć oko toga pošto si isprobao.... Skuzio,izgleda,thnx svejedno Zadnje izmijenjeno od: Router. 27.11.2010. u 10:15. |
||
![]() |
![]() |
#1297 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Krivo si razumio. Nisam rekao da synca podatke nego da ih može izvesti u Outlook i sl. Jednostavno napraviš Export u određenom obliku filea koji je čitljiv u aplikaciji koju koristiš i onda ga Import-aš u nju.
#1298 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
evo i teamviewer beta za android na kanti je potrebna verzija 6 za pristup sa androida http://www.teamviewer.com/download/index.aspx |
![]() |
![]() |
#1300 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Pripazi sa kupnjom tih zamjenskih baterija. Mislim da na XDA forumu je netko stavio test više takvih baterija, i nijedna ne daje približno mAh kako se reklamira, većina ih "izduši" u kratkom roku, itd. Uglavnom, dobro provjerite prije... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ma nekak ne vjerujem da je to istina. kostalo bi to puno vise da ima fakat 3000 mAh. Neo-st jesi stavio docov v9 rom? ja stavio sa kernelom k9a 256hz, lagfix ext4/ext2 data(loop) i mob leti baterija mu super traje
#1302 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ako tko treba Push Email na Android, a kao i ja ne želi koristiti Gmail za to, ima opciju korištenja Hotmaila + Seven beta ili bilo koji drugi pop account sa istim programom. Hotmail sam po sebi ima push preko Microsoft Exchange-a, ali trenutno android mail aplikacija to ne podržava, nema jednu opciju koliko sam ja skužio, kada to uvedu raditi će, ali radi sa alternativnim mail aplikacijama. Ja imam Seven + Hotmail i radi ko urica. |
![]() |
![]() |
#1303 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Probao naručiti od originalnog sellera u Kini ili gdje su već, pa kažu da ne šalju world wide. Vjerovatno ih ima na ebayu, nisam gledao. Uglavnom, svi preporučuju samo ove Andide, da su navodno provjerene i kvalitetne. Stavio V9, K9a kernel 300hz, bez lagfixa (Kažu da lagfixevi troše dodatno baterije). 40-50% baterije izgubim od jutra do navečer, slab intenzitet upotrebe. Nisam baš nešto impresioniran, ali opet, ipak je to blagi OC. Do nedavno probao biti na originalnom Froyu, izgubio bi 20-30% max baterije od jutra do navečer ali me brzina u browseru ubijala. Katastrofalan lag, pogotovo ako ima više slika ili flasha na ekranu. Samsung bi trebao napisati članak "Kako napraviti savršen mobitel, pa ga sjebati s nečim", jer to je najbliži opis onoga šta oni već godinama rade. Softver im je redovito katastrofa, Kies i ostalo smeće da ne spominjem, updateovi i podrška blizu nuli, itd. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1304 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Taj mob ima fakat svega ispod haube i da ga je radio htc ili sony ericsson bio bi do jaja. Naparvit tako los softver fakat nije normalno. Desire ima slabiji proc i linpack prolazi sa 40 dok samsung sa 17 i to ak je ful optimiziran rom Ne kuzim te debile u samsungu Cekam samo htc sa samoled screenom i to ce biti to(naravno ako ikad izade)
![]() |
#1305 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Po pitanju countera: 3g watchdog ![]() Može se odrediti koliki ti je data paket i u kojem intervalu ga koristiš (recimo kao paket). I fino staviš alert recimo da te obavijesti kad dođeš na 75% ukupne potrošnje zadanog paketa. ![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
WiFi problem sa HTC Desire i Speedtouch ruterom
Poz, naime, imam iritantan problem koji ne znam riješit, možda je netko ima sličnu situaciju pa mi uljepša dan ![]() Dakle, novi Desire, stock Froyo, neće mi se doma spojit na wifi. Ali bilo gdje drugdje se uredno spaja, probano na 6-7 wlanova, otvorenih i zaključanih (kod frendova doma, hotspotovi itd). E sad, na net se spajam preko metrocarneta, dakle vpn konekcija u win sa usernameom i passom, ruter je podešen od strane metroneta da samo propušta vezu. Wlan je uključen, Desire ga bez problema vidi, ali se pokušava spojit pa disconnecta i tako stalno u krug. U ruteru podešeno da automatski prima nove uređaje, broadcasta network name (logično ![]() Unaprijed hvala na svakom prijedlogu p.s. za 2 tjedna prelazim na Iskon, ali će biti slična shema (duocarnet) i najvjerojatnije ću dobiti onaj bijeli ruter od Siemensa, tako da sad nemam pojma da li ću i tad moći koristit wifi (iako se na taj ruter kod frenda bez problema spaja, al on je na max-adslu) Njub sam, valjda sam dosta dobro objasnio ![]() Poz |
![]() |
![]() |
#1307 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Mozda se cini trivijalno: Ugasi/upali Desire. Meni se nekad desi sa mojim DIR-655 routerom (WPA2 enkripcija) da se Desire spoji pa odspoji i sve tako. Prvo sam mislio da se router zblesira ali nije, posto se probam spojiti Nokiom i radi. Ugasim pa upalim Desire i sve fercera kako treba. Ne kazem da je taj problem i kod tebe ali probaj ako vec nisi. ![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Zule
|
Hvala ti na odgovoru, al niš od toga, već 3 dana to traje, mob je bio paljen i gašen. Još jedna zanimljivost, obično kad se uspješno spaja na neki wifi u statusu mob prikaže "acquiring ip (ili) network adresses", kod mene ništa, samo connecting, scanning, disconnected i tak u krug. |
![]() |
![]() |
#1309 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zule, jesi probao restartat router? Ili eventualno se poigrati sa wifi zaštitom? Stavi WEP pa WPA pa vidi.
#1310 | |
Zule
|
Citiraj:
![]() Tražim po netu da li možda ima neka shema bas zbog te vpn konekcije koja onemogucava korištenje wifi-a, nazalost nemam laptop ili neki drugi uredjaj da se probam spojit preko wlan-a..Uglavnom, clueless ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1313 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Newbie Pro: I meni se to isto dogadja , desire kupljen prije tjedan dana i izbacuje obtaining ip adress i disconnected. Takodjer imam jos jedan desire star 2 mjeseca i na njemu ista stvar , a probao sam se spojit u kaficu u kvartu i tamo radi najnormalnije , a i tamo i kod mene je Siemens Sx763 router. Znaci jedino se spoji na otvorene mreze , a na WEP , WPA-PSK2 i ostale izbacuje obtaining ip adress i nece da se spoji. |
![]() |
![]() |
#1315 | |
Zule
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1316 |
Guest
|
Probaj isključit wmm, te probaj stavit fiksno ako ide na 802.11g (bez b). Chanell makni sa auto i stavi na zadnji, Pusti da se resetira pa probaj. Takodjer, probaj ostaviti open mrezu bez zastite i vidi dal ce ti se onda spojiti. |
![]() |
#1317 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Newbie Pro: meni je moj linksys wrt54gl isto radio probleme dok nisam stavio mu novi firmware, on bi vidio router, pitao me pass al da se spoji ono ama bas nikako, poslije dizanja firma na router sve radi ko sat. |
![]() |
![]() |
#1320 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Takve su mi postavke u ruteru, evo sad bio kod prijatelja koji isto ima sx763 I kod njega sve radi. Kod mene malo proradi kad stavim mrezu na open, a dok ju zakljucam nece da se spoji. Stvarno vise ne znam sta da radim. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|