|
![]() |
#1291 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Mislim da bi to Spanjolskoj najbolje odgovaralo, ipak su Talijani jaci od nas..a s ovim bi ih izbacili sa natjecanja! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ma najradije bi i videl 2:2 i to cisto iz razloga da talijani mogu s razlogom cmizdrit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1295 | ||
Premium
|
Par zanimljivosti: Citiraj:
Citiraj:
Izvor Pobjedaaa ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Italija - Irska vjerujem u neodlučeno, i pobjeda Španjolske. Moja prognoza. Izgledno kriva, ali meni trenutno vrlo izgledna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Kako ce utakmice zavrsiti ebe mi se, bitno je da prodjemo skupinu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Napokon je Bilic gurnuo Vidu u sastav.Ne znam sto je cekao. Formacija: 4-2-3-1 Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Premium
|
Promjenio je Bilic sastav, a i Spanjolska ide na pobjedu znaci da ce se otvarat..i tu su nam sanse..osim toga samo neka igraju sa srcem i imaju sanse. Ako se budu borili ko lavovi na terenu i da izgube nitko im nece moci nista kazati! Naprijed nasi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Premium
|
Danas vjerujem da nasi imaju sanse. Po 100kn na pobjedu nasih i na nerjeseno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Lagana pobjeda španjolaca i talijana, nema tu iznenađenja. Irska nema motivacije, a naši su dvije klase slabiji od Spain, ovi će imati loptu u nogama koliko god žele, znači jedino nam igraju prekidi ali i to je 0 bodova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | |
Addicted to music.
|
Ne znam, imam neki jebacki predosjecaj da ce Irci zbog ponosa odigrati dobro i izvuci remi protiv Italije. Stoga sam odmah zapalio u kladaru i stavio x k'o kuca. ![]() Ako Spanjolci ne budu mjenjali formaciju i taktiku, imamo itekako sanse protiv njih. Nije frka zabiti Spanjolcima, problem je ne primiti gol od njih. Dakle, formacija za veceras: 4-2-3-1 Citiraj:
Misljenja? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 | |
Premium
|
Trapattoni: Ako stavim pričuve i Talijani pobjede, proglasit će me izdajnikom Giovanni Trapattoni: Želimo s turnira otići uzdignute glave Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Danas treba igrati disciplinirano i doslovce poginuti na terenu. ![]() ![]() ![]() Bilo bi maestralno kada bi Irci dobili ali dobra stara kaže: if you want something done right, do it yourself. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
nazalost ne ovisi nista o nama.. Prejaka je skupina. Spanjolska je debelo bez konkurencije, a Talijani su stvarno dobro odigrali protiv nas.. E sada, mozda nas Spanjolska nebude htjela pobijediti.. A mozda i Irska zabije Italiji. Zabili su nama, a mogli su i Spanjolskoj.. Treba nam srece! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Čisti streeees! ![]() Treba kleparit INjEStu( ![]() Zašto nema Petrića u repki?
![]() |
#1316 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma ne ako bude. TREBA BITI 2:2 Ipak su veliki novci u pitanju. Što mislite da talijani promoviraju fair-play zbog ljepote nogometa ili zato jer je to načelo modernog olimizma. Ja sam protiv namještanja rezultata, ali ovdje se ipak radi o prevelikim ulozima. A kako naši, tako i svi ostali igrači na ovom i prijašnjim prvenstvima ne igraju za kikiriki, nego za lijepe novce. Svaka čast "slavi i časti", ali kad je novac u pitanju onda u modernom društvu u kakvom živimo nema milosti. Zar odmaranje igrača u zadnjim kolima raznoraznih turnira a kada je osiguran "prolaz dalje" nije isto namještanje rezultata? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Svi vi ste jos realni, ja se nadam ishodu u kojem dalje prolaze nasi i Italija, a ispada Spanjolska. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
I sto se tice ove prognoze, ako Modric daa gol i opcenito ako Modric bude u velikom izdanju, pa mi prolazimo veceras sigurno.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|