|
![]() |
#1292 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1296 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
tekom ne prodaje mobitele... I da u ovom slučaju nit vip/tmhr ima ikakve veze sa brojem pristiglih iUređaja u rvacku. Kada bi podjelio broj uređaja koji tjedno dođe kod nas na sve veće t-centre dobiješ prilično mizeran broj. ![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
znaci da i tekom i vip dobivaju određenu kolicinu od Apple-a direktno? Jel mozda znas kak vip trenutno stoji sa afonom 4, i ako ih nema kada bi trebali doci? |
![]() |
![]() |
#1299 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
je'l zna netko mozda kako funkcionira prebacivanje predbiljezbi i je li to uopce moguce?? znaci jedan covjek koji se snasao za Ifuckyourmindphone, a ima predbiljezbu, da je prebaci nekome drugome? |
![]() |
![]() |
#1300 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da li postoji jaca baterija za iphone u smislu da kad jednom budem mijenjao bateriju stavim neku veceg kapaciteta jer ovo punjenke svaki dan zivcira,kao da zna kad se ne treba ugasit!
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
sumnjam, da postoji jaca apple bi je imao jer znaju i oni za manu da im mobiteli traju 1 dan.. ja sam sebi gledao kupit nesto ovako http://cgi.ebay.com/iPhone-iPod-Sola...item5d2d58d008 |
![]() |
![]() |
#1302 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Kaj vi koristite za "prirucnik" na faksu? Znaci neki program koji bi trebao citat Word i unutar njega imati opciju search. ![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
gledam ove tutoriale na netu, ali moj sim ima veći čip nego njihove kartice, širina mog čipa je identična ukupnoj širini micro sima pretpostavljam da moram rezati plastiku oko čipa, ali kako odrediti pravu duljinu, jer mi po duljini čip ima lufta? moj broj je preko firme i sve moram raditi preko njih (ne mogu sam u tcentru), micro je već naručena ali mi se neda čekat edit: evo prčkao malo po netu, ako će nekome trebati: http://www.buy-microsim.com/pub/How%...M%20-%20EN.pdf idem sad to odrezat eit: odrezano, šljaka Zadnje izmijenjeno od: Router. 13.02.2011. u 18:08. |
![]() |
![]() |
#1307 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Dali je moguče otključati iphone 3GS da koristim tele2 karticu umjesto t-coma i sa kojim programom?
#1308 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
#1309 |
Premium
|
jos mi nije stigao i jedino znam da je 8gb i da je na t comu, a ne zelim mjenjati mrezu pa cu trebati to otkljucati i eto da vidim da li se to moze i koliko je komplicirano, odnosno koliko para
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 14.02.2011. u 22:47. |
![]() |
![]() |
#1310 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1311 |
Premium
|
Sad nemam pojma sta da radim, preko firme nam nude povoljno 3GS bar mislim da je povoljno. 490 kn, maximalno 4 uredaja po zaposleniku! Razgovori unutar VPNa je đaba za 35 kn pretplate. Ali mobilna komponenta, ono sto mene najvise zanima je u banani. Tmobile nam nudi 1gb za 100kn, svaki naredni mb 0,50 kn ... po mom pljacka. A i sta meni znaci VPN kad sam pusiona prema svima ostalima mrezama. Pa sam si malo kontao, uzeti uredjaj i novi broj, ne prebacivati trenutni u VPN mrezu. Taj novi broj šiknuti u klozet, a ovaj trenutni prebaciti na tele2 posto sam na tomatu. Vidim da tele2 daje 500mb uz ugovor od 24mjeseca 500mb+5gb za 45kn, nakon 12mjeseci za 65kn. Sad koliko je to pametno uzeti jer za 2 godine ce internet biti za kikiriki ![]() Ali u svakom slucaju tele2 mi je daleko povolnija opcija od Tmobile daju vise za manje u svakoj toj tarifi. Ali da bi to sve mogao, moram uredjaj valjda otkljucati. Malo sam sad njuskao, prvo JB pa otkljucati. Sve se radi softverski. Sve mogu sam, iz fotelje, taj JB izgleda nije problem, jedino to otkljucavanje, moram paziti na verzije s time da ako oden na tu zadnju od iPada nema povratka i samim time pusim garu? BAr dok ne izadje naredna verzija. To je to koliko sam nabrzinu u 5 min pohvatao. Sad koji cu iOS i taj BB dobiti nemam pojma. Jedino sto znam da je iPhone 3GS 8gb black verzija ![]() Za pretpostaviti da imaju iOS i BB kao i oni sto ih Tmobile dila u redovnoj prodaji. Aj ako netko ima kakav prijedlog ili savjet nek nabaci, pogotovo za to otkljucavanje da dobijem aparat upotrebljiv na drugim mrezama. Mozda Tmobile uopce ne zakljucava aparate ![]() Jebiga od pamtivjeka sam na Nokijama i symbian-u tako da mi je iOS totalna nepoznanica ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 15.02.2011. u 00:39. |
![]() |
![]() |
#1313 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Postavke - Mail, kontakti, kalendari i u tom izborniku imas Imoprtaj SIM kontakte i sve rijeseno. Ili ako ti je iPhone podesen na englenski jezik: Settings - Mail, Contacts, Calendars - Import SIM Contacts |
|
![]() |
![]() |
#1315 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Gledaj ovako. Ako ti ne odgovara nacin unlockanja 3gs-a,prekrizi ga odmah jer se ne moze drukcije unlockati. Ako zelis neki drugi telefon u tom rangu,velika je vjerojatnost da su zakljucani. Nekakav HTC i sl. Ako uzmes neki puno skuplji kao sto je HTC Desire HD,onda je velika vjerojatnost da nije zakljucan,ali je skuplji. Kako god okrenes,bilo koji zakljucani mob kupis,gubis garanciju otkljucavanjem. Tele2 ima dosta telefona koji nisu zakljucani,ali opet je lutrija. Vip ima dosta telefona koji su zakljucani,ali oni nude mogucnost otkljucavanja bez gubljenja garancije za 500kn. (ustvari 400+pdv). Ako zelis sve to kombinirati,nesto ces morati "zrtvovati". |
|
![]() |
![]() |
#1316 | |
Premium
|
Citiraj:
Signal je GPRS only ...
![]() |
#1317 | ||
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
#1318 | ||
Premium
|
Citiraj:
Kako da uzmem odmah u startu? Zar nije to opcija koja se aktivira preko sms-a gdje ti jednokratno odmah sa racuna skine recimo 60 kuna i aktivira opciju 1gb data prometa. Mislis da odmah u staru idem na 1gb, to da. Manje tarife su mizerija. Ako je sve onako kako pise onda je ovo stvarno najoptimalnije sto se moze naci uzevsi u obzir i razgovore unutar/izvan mreze i internet Citiraj:
Decki su ga cekali po 3 mjeseca pa kad je firma zaprijetila raskidom suradnje sada ga dobavljaju u roku 2 i po mjeseca ![]() Jos si ti zelen sa tih mjesec dana poceka ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 17.02.2011. u 16:17. |
||
![]() |
![]() |
#1319 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovako. Prvi put sam sliako iPhoeom 3GS, i ono slike na iphonu izgledaju okej, al kad ih stavim na PC kvaliteta fotografija je prelosa :/ mutna, zrnata. pa na starom K750i je bila ljepsa slika s 2.0 mpx kamerom :/ moze li se što učiniti u vezi toga ? |
![]() |
![]() |
#1320 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Probaj koristit Camera+ http://itunes.apple.com/us/app/id329670577?mt=8 nekaj je malo bolje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|