|
![]() |
#1291 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Za tu lovu vec mozes dobiti i neki 24", a da ne kupujes u linksu npr http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=8235 osim ako bas mora biti 22" Zanemarivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
mislim da cu ovaj http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=7233 graficka je Sapphire HD5770 vapor X .. ako ista znaci (newb) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1293 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Znači itekako. Ako budeš htio igrati na 1920*1080 igre unazad godinu, trenutne i nadolazeće, HD5770 će biti prilično slabašna i ta će joj reza biti prevelik zalogaj. Preporuka je da nađeš negdje 16:10 monitor rezolucije 1680*1050. Nije full HD. Full HD je 0 s 0-om što se tiče panela ovakvih malih dijagonala. I po mom ukusu je kudikamo zgodnije i bolje raditi pred 16:10 monitorom spram ovog novog 16:9 fetiša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Kupuje se monitor za drugi komp a izbor se zbog financija suzio na ova dva modela: http://www.protis.hr/ProductDetails....-F22-1920x1080 ili http://www.protis.hr/ProductDetails....cdm2-10001-5ms Ovaj drugi imam već godinu dana i jako sam zadovoljan s njim no zanima me dali je ovaj AOC usporediv sa LG-om po pitanju kvalitete prikaza jer su po performansama na papiru "tu negdje",a razlika u cijeni je 922KN naspram 1.120KN u korist AOC-a. i još pitanje što mislite o ovom modelu: http://www.protis.hr/ProductDetails....0-0001-5ms-DVI
![]() |
#1295 | |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Kolega, preporuka za W2240-T ![]() Evo upravo se vratio s grafom i monitorom iz ADM-a. Dvoumio sam se između w2243t(stari model) i w2240. Noviji ima bolji kontrast po specifikaciji. Ali najviše mi je dizajn presudio, i to što nema crvenog power svjetla, ovaj ima oku ugodno slabo bijelo. Čak sam se premišljao oko tog 23", ali odustao. Da, zaboravio sam dodat da sam "dobio" DVI-D kabel unutra, iako navodno ne dolazi. Htjeo sam ga kupit jer sam znao da ga nema, ali prodavač iz ADM-a mi je rekao da ima. Dečki su kao i uvijek zakon.
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 27.08.2010. u 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#1300 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Molim vas, prelistao sam sve moguce topice, ali nisam nasao tocno sto mi treba. Dakle, imate li kakvu preporuku iz prve ruke az 22 (ili 24) incni monitor 16:10 , odnosno 16xx rezolucije buduci da imam ati 4850 graficku pa mi je drugo mozda overkill, a monitor mi je ionako za pisanje i citanje. Do 1400kn. Znaci, 16:10 - nije imperativ ali super ako ima DVI (HDMI isto bonus) PODESAVANJE PO VISINI - zbog kauca na kojem sam prilicno bitno 1400kn MAX Vidio sam da preporucate lg 2240t, ali svi reviewi kazu da je postolje lose i da se ne moze podesiti po visini pa mi to ispada. Treba mi relativno dobro postolje jer cu ga micati tu i tamo. HVALA!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
I meni treba nešto tako samo što sam spreman izdvojiti oko 2.000 kn, Gledao sam LG 2220 ima super sliku ali mi je vanjština pre ružna, gledam sada NEC e222w i sve mi je super samo mi je nekako malo pre taman malo pre sivkast, jeli to do dojma u trgovini ili je to do samoga monitora? Pozdrav,
![]() |
![]() |
#1302 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Ja sam u istoj situaciji kao i ti, trebam ne-tn monitor do 2000kn. Taj LG je i meni ružan, i ne sviđa mi se što ima ko neki osigurač koji moraš vadit svaki put kad hoćeš visinu podesit. Jedini drugi izbor je Dell 2209WA koji košta 1957 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
a jeste, pa ne kupuje se monitor da se gleda ugašen ![]() meni osobno totalno nebitno kako izgleda i kakve je boje, pa da je i drveni okvir, lol i ja pikiram lg 2220, jel zna netko gdje ima izložen primjerak da se pogleda prije kupnje? adm? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
laik
Datum registracije: Apr 2009
|
Ekipa, trebam dva identična monitora jer radim sa više aplikacija istovremeno, a bitno mi je da prikaz kontrasta i boje bude isti na oba. Na grafičkoj imam 1 hdmi, 1 dvi-d i 1 d-sub (analogni vga) izlaz. Mislio sam jednostavno kupit dva ista monitora, a da imaju hdmi i dvi-d izlaze, međutim sad vidim da takvi monitori na tržištu ne postoje! (ili su bezobrazno skupi) U principu, zanima me koliko je zapravo bitno da oba spoja budu digitalna (recimo na 1. monitoru hdmi, a na drugom dvi-d) i da li ću uopće primijetiti razliku između analognog i digitalnog prikaza? Meni se u principu čini da su sva ta sr*nja oko HD, full HD, ovakvih i onakvih rezolucija, konekcija - odnosno manjka konekcija - sve samo marketinški podvizi da se izmuze čim više love od prosječnih korisnika.
![]() |
#1306 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
koja aplikacija? dvi i hdmi sa iste graficke bi trebali dati istu sliku na dva ista monitora ako se ne varam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
laik
|
ne vidim zašt je bitno koja aplikacija. radi se o 2d grafičkim i 3d modeling aplikacijama. ako su monitori isti, logično je i da slike budu iste, bar mislim. ono što mene muči je da li je očita razlika između analognog i digitalnog na dva ista monitora (pritom ne mislim na gledanje filmova i igranje igrica i sl.)
![]() |
#1308 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
zato jer sam mislio da ces reci da ti treba za neku graficku obradu ili fotoshop pa sam ti htio predloziti da ne uzimas tn modele jer su boje na njima drugacije od onih isprintanih ili na monitoru s boljom matricom, nisam strucnjak, jako daleko od toga, samo pricam sto sam pohvatao po forumu i dalje mislim da dvi i hdmi moraju dati istu sliku jer se radi o digitalnom signalu dok bi kod vga moglo doci do pogorsanja slike, pricekaj nekog tko zna bolje ili googlaj difference between dvi and hdmi edit: sry sad sam ponovo procitao tvoj predzanji post i skuzio u cem je problem sa dvi i hdmi, sry, nemam pojma sa vga i dvi, ali mislim da bi to moglo podosta zavisit o samom modelu monitora, a moguce i grafickoj kuzim da post nije bas najkorisniji ![]() evo da ti pomognem da si pomognes, koliki ti je budzet uopce? koje rezolucije ciljas? rezolucija nije marketinski trik jer ti o njoj ovisi kolko ce ti toga stati na monitor Zadnje izmijenjeno od: hash. 04.09.2010. u 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 | |
laik
|
Citiraj:
budžet je recimo do 1400 kuna za svaki monitor, s tim da sam ograničen s mjestima kupnje na ona koja nude plaćanje maestrom do 12 rata bez kamata (npr. hgspot, konikom,...) jer nemam taj keš.... rezolucija - čim veća to bolje.
![]() |
![]() |
#1310 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozdrav, imao sam buđet od 1500kn dok nisam vidio Samsung P2250, nekak mi se cini najbolji u toj klasi, dizajn mi je mrak, prelazim s crapy 800:1 Ag neovo 19 inchne kante na 21.5 ", mislim da ce biti bungy jump u usporedbi. Pogonit ce ga mashin iz siga. Shto vi mislite, koliko sam ja skuzio nema mu bas ravnog za te pare, a ni slicnog do tog cijenovnog ranga. Prijedlozi vise nego dobro dosli, puche mi mozak od recenzija vise, hehe. ![]()
everyone wants to go to heaven but no one wants to die Zadnje izmijenjeno od: Dak1lla. 05.09.2010. u 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja sam isto razmisljao o tom Samsungu i na kraju sam uzeo LG W2453V koji je niti 100kn skuplji, a ipak je 2,5" veci i ima HDMI, a ako ti HDMI ne igra ulogu imas i LG W2453TQ koji ima istu cijenu kao i Samsung. Nisam ni sekunde pozalio i s monitorom sam prezadovoljan za sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Totalno krivo, to je "transportni" osigurac koji drzi "stalak" skupljenim kad je monitor zapakovan u kutiji i nema apsolutno nikakve veze sa podesavanjem visine monitora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Miso, thx za preoporuku.
![]() |
![]() |
#1319 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Pozdrav, imam priliku uzeti HP LP2275W za 1000kn pa me zanima kakvi su dojmovi o njemu? Moj prijatelj google kaže da je to sasvim solidan monitor, dapače čak vrlo dobar, a svejedno planiram novi monitor pa nebi htio pogriješiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|