|
![]() |
#12902 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12903 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Trebao bih malu pomoć. Ukoliko je netko od kolega uvezao automobil iz Slovenije molim neka se javi ovdje ili na PM, imam nekoliko upita. Bio bih jako zahvalan. Hvala, pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12905 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12908 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Video ima 1.8gb i sniman je po mrklom mraku s 5tog kata ali bit ce sutra. Neda mi se sad to sredivat. Parkiranje na nos sa autima u sredini i smeta joj jugic.. Evo ti SS. Ima i Jasna Zlokic na videu i "burnout"... http://www.pohrani.com/f/2m/rS/WG1YIPw/untitled.jpg http://www.pohrani.com/f/3g/rV/38JfojIG/untitled.jpg Mislim, zena se uparkirala na kraju i svaka joj cas da nebum pre zlocest. Vidi se da vozi taj auto silom prilike. Imal sam slicno velki auto i nekad zna bit malo teze uc u perking al zlatno pravilo je ne na nos. B Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.11.2014. u 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12909 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sve dok nije isla na silu i jos nekog ogrebala, dobro je. Nek uzme vremena ako ne ide, glavno da nije brzopleto. Imam frendicu koja svaki dan ima novu ratnu ranu na autu, vozi brzopleto, agresivno, brzo, nepromisljeno a jednostavno ne zna. Zao mi je drugih u prometu i na parkingu koji nastradaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12910 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Buba masakr, Turbo, Lambo i GTR. Nema veze ak je samo show. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12915 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ostavi mu svjetlo,neće moci spavat ![]() Danas zimulje gore,ubio sam savu,pocela se lagano raspadat ![]() ![]()
![]() |
#12916 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Ako netko slucajno prodaje 16 cola celicne felge za Citroen C5 5x108 rupe molim da se javi na PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12918 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pitanje za znalce. Maloprije auto parkiram na nizbrdici, stavim ga u prvu i ugasim, bez podizanja ručne kočnice. Slučajno zaboravim mobitel u autu, vratim se nazad, te vidim da mi auto u zaletima klizi niz brdo, 10cm, pa stane, pa 10 cm, pa opet stane i tako.. ![]() E sad, lamela mi dobro hvata, auto vuče dobro, nijednom mi nije proklizao u vožnji u brzini, a ovo se dešava. Auto ima dvomaseni zamajac, pa kao da za dužinu federa u zamajcu sklizne, pa stane, pa sila pokrene lamelu, proklizi opet za dužinu federa (hrvatskim riječnikom, za količinu lufta ili špielrauma ![]() Ako tko zna, jel to do lamele ili je nešto drugo problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12919 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Da ti lamela "klizi" onda bi ti auto malo bolje pojurio nizbrdo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12923 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Da ne stavljam na tržnjak, staviti ću tu, ako je ok ![]() Jel trebaju nekome oriđiđi VW ratkape? Dvije su u kutiji, nikad korištene, a dvije su korištene (16" su). Dobio na poklon i skužio da je broj 15 nekakva oznaka kvalitete na njima. Slike stavim kasnije. Neki dan crko akumulator, dobio krive ratkape, a danas probušio gumu. Super par dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12924 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ako je na kosini, obavezno povuci ručnu.
![]() |
![]() |
#12925 |
Premium
|
U Daruvaru je zadnjih nekoliko dana navečer smrzavalo, a garažu dobije onaj tko prvi dođe kući. Znala nam je smrznuti na bivšim vozilima i to baš u situacijama kad nam je auto hitno trebao. Razmišljanje je bilo kao "ma nema šanse da točak pokrene mašinu, preveliki prijenosi", no očito nisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12926 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
prošle test na mokrom,malo sam forsiral,lišće,sklisko i drže fantasticno. Dunlop wr2
![]() |
#12927 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Meni se kod frenda u KC prije par godina dogodilo da mi je auto otišao malo nizbrdo, a prije toga sam se njemu smijao što ima ciglu pred garažom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12928 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Upravo zato vam se i smrzavala ranije na autima zbog nekorištenja osnovne stvari na autu kad je u mirovanju. I kad je na ravnom treba povuć ručnu na 3 zuba, tek toliko da se sajla kreće i razvlači grafitnu mast duž cijelog bužira. Kod bisera, da se ne izrazim prostije, koji ne koriste ručnu, jer kao šta će to njima ![]()
![]() |
![]() |
#12929 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12930 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Kako bubanj kaže i Trese, lupa, udara.... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|