|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Zanima me kako ste vi pristupili OC-u...Znači imam e8400 CO +asus P5Q-E... E sad,naravno prvo bi ga htio clockat bez dizanja voltaže pa me zanima dal sve ostale vrijednosti (vRAM,vNB, CL memorije i ostalu hrpu postavki) ostavit na AUTO postavkama ili treba ipak nešto mjenjat. Ako treba,molim da me savjetujete? Za primjer,ako dižem FSB jel trebam odmah unaprijed RAM-u malo dodat voltaže..ili ako već dignem takt CPU-a dal će matična sama dodavat vCPU ako su postavke na AUTO...ma kužite šta me brine?? Za sada nebi dizao CPU voltažu jer sam na stock hladnjaku pa nebi da nešto skurim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Overclocking guide za Core 2 i AM2 procesore ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1263 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Eh,ajd da nisam pročitao sve uzduž i poprijeko...Već 2 tjedna kopam po forumu. ![]() Al nisam nigdje vidio odgovor?? ![]() Stvarno mi nije namjera spamat i zatrpavat forum..a odoh opet sve ispočetka čitat.. Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 10.05.2010. u 07:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam držao E6300 na 1.365V@4.0Ghz, i vozio je bez beda, a da nepričam šta sam mu radio na još 800MHz(1.7v) gore,i nakon toga svega, također normalno radio na dotičnoj voltaži. Nije to njemu nikakva degradacija, mozda na 9 godina ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 13.05.2010. u 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma sve je to malo prenapuhano. Neće njima ni na puno većim napona biti ništa... ja još nisam vidio nijednog da je krepao od prevelikog napona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ok znaci 1.40v cu puknut tek tolko da bude 24h prime stable i vozim 4ghz, ko ga j*** ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1272 |
muimerP
|
![]() |
#1273 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
knap je kad dobijes BSOD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
muimerP
|
Kad BSOD dobije BSOD onda je to living on di eđ ![]()
![]() |
#1278 |
Premium
|
ma imam izvrstan primjerak(ide na 433*9.5 na def voltazi), al kao što halos kaže, sumnjam da ce on ikad potegnut do 67celz makar moam se još malo igrat s fsb i nb voltazama, mislim da sam previse stavio, a nepotrebno.. Btw, pitanje: skuzio sam da mi cpu z ništa ne napiše za memoriju kad mlo jače dignem fsb, al tok povisim nb i fsb voltage onda je sve uredno.. Sad.. dal je to do nb il fsb il oboje? jer ja sam digno oboje,a mozda je potreno samo jedno.. Joj, lažem.. nije 433 fsb na def, malo iznad def voltaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
nope, kupljen je od kolege s foruma prije mjesec dva ![]() ostavio sam ga na ovak, ne da mi se testirati vise, prosao je 12h stres test i gotovo. malo sam i grafu OCa, jos samo da si neki normalnu memoriju nabavim 2x 2GB, OCat je, i dosta je bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
muimerP
|
![]() |
#1284 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja sam kupio tog E5200 čim su izašli i pod BigTyp120 nije prelazio 50 stupnjeva sa 4000 @ 1,40V. ali onda kasnije su ljudi rekli da nije išao ni preko 3600. Imaju poprilično nizak FSB wall. Moj E4400 s posla je mogao na FSB-u puno bolje potegnuti. ali ovaj Srkijev ima potencijala. samo pitanje gdje je wall. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
kurac, sve sam sjebao. isao sam updatati BIOS, to je ok proslo sa @BIOS. onda je trazio da resetiram komp sto sam i napravio. e, i sad se nece bootati uopce, upalim komp, sve se zavrti od ventilatora osim na Hyperu i tako stoji, na monitoru nema nista, u sleep modu je. probao sam sa clear COMS tako sto sam izvadio bateriju na par minuta, isti kurac. ima itko kakvu ideju? update za BIOS sam skinuo sa sluzbene stranice ploce. SrKi je, ostao sam na accountu od cimera, pisem s njegovog laptopa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ha? Ne kužim, kaki mrtvi @BIOS? |
![]() |
![]() |
|
|