|
![]() |
#1261 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1265 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
aha,ali ljencine su preskocili the burning times,to mi fali da bi koncert bio savrsen ![]() EDIT: i Smedley se fino iskazao,malo lud lik bio ![]() sada se cekaju amoni 22.3,je tko zna kada dolaze karte u predprodaju i gdje? Zadnje izmijenjeno od: MAHER. 22.02.2009. u 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Just married!!!!
|
Na žalost, bez "Desert Rain" i "I Died for You" koncert ne može biti savršen, ali da je bio yebenica, to stoji...barem sam uživao u "Violate" \m/ Kaj se Amona tiče, Planet music u Ilici je kao i uvijek dobro odredište za upitati |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ali tim redom bi ekipa svirala diskografiju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Jedva čekam Quo Vadis! Jel ide tko? ^SU^? ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1272 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Quo Vadis obavezno, Soulfly ne ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Just married!!!!
|
Ja uzeo karte u Boogaloo, nije mi se dalo ići skroz gore, u Dallasu više nisu imali a Boogaloo mi je odmah prek puta na poslu...sad još treba pričekati drugu nedjelju...Ragnarok se bliži ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Jel dolazi tko 10.4. u Sisak na Quo Vadis? http://www.google.hr/search?q=quo+va...ient=firefox-a Vid čiji forum odmah prvi na googlu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
|
Ja se nadam da ću u 4 mjesecu biti na godišnjem, šefica me neš spomenula u tom periodu pa imam ogromne namjere navratiti u Seasuck (Sisak ![]() Odemo na koje pivo? ![]() ![]()
![]() |
#1280 |
Just married!!!!
|
Super, okupimo se ispred ulaza, prepoznati ćemo se odmah, neće biti tak puno ljudi sa dugom kosom obučenih u crno ![]() ![]() Ili još bolje, za prepoznavanje ćemo koristiti plakate,svatko će na svoj napisati svoje mišljenje o Flexu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Il u elefas na točeni paulaner! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Just married!!!!
|
OK hoćemo onda napraviti službeni poziv svim PCE headbangerima na cugu prije Amona? Jedino kaj je sve oko Boogalooa fensi-šmensi i ne volim visit tamo previše...Kaj velite na Rutu? Mali medo? Ima kaj još u blizini pošteno? Edit: Ja dajem glas za Medeka, rezana pivica je kick-ass \m/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni pase Route i Medo, do Rune mi se neda ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 | ||
|
Citiraj:
Gdje god, na koje god pivo ![]() ![]() Citiraj:
![]() Više zbog ofišl cuge i zayebancije, nego zbog samog benda, ali opet ![]() KOliko je karta u pretprodaji?
![]() |
![]() |
#1287 |
Just married!!!!
|
Mali Medo, u 17h, pivice i čvarkuše, i još vidimo ljude na Savskoj kak prolaze, pa di ćete bolje ![]() Ali fakat, kak će se prvi koji dođu prepoznati? Ovi kaj dođu kasnije odmah će skužiti pijane geekove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Premium
|
pa ono,neki od nas se znaju i sa zdera,a mislim da nece biti tesko uocit mene i SU-a,eventualno ako moj buraz jos bude isao.......morao bi bit slijep da nevidis 3 dlakava,cupava,ruzna 100kg+ metalca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |