|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MS kaže da će ubuduće izbacivati 6 mobitela godišnje. Iskreno, ne vidim tu neke pretjerane ekonomske logike i sve me podsjeća na onu Sonyjevu da će izbacivati flagshipove svakih 6 mjeseci. A onda su se pokrili ušima. http://www.phonearena.com/news/Bloom...now-on_id71335
![]() |
#1262 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa ne vidim ništa loše u tome. Nek izbace jedan flagship, dva modela srednje klase i 3 low enda i to je to. Sasvim dovoljno da zadovolje svakog korisnika. Ovdje smo među rijetkima koji pate na flagship modele. Pokorili su ostatak svijeta s mid i low end modelima. S 3 različito orijentirana low end modela mogu i nadmašiti uspjeh 520.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1264 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Također, manji broj modela koji se ne preklapaju i koji su logičnije raspoređeni i imenovani su definitivno prednost. MS je krenuo Samsungovim stopama izbacivanjem milijardu modela koji nemaju veze s vezom.
![]() |
#1266 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Na arstechnica imate bolju analizu. Ima smisla u srednjem i gornjem segmentu, ali nikako nema smisla u low endu gdje par 10-aka $ puno znači. http://arstechnica.com/information-t...top-obscurity/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
6 modela godisnje je cist OK. 4 "normalna" modela jasno rangirana + 2 phableta. Sta ce ti vise? Sada imaju previse slicnih/istih modela u cijenovnom rangu pa ti znaj sta kupit (ako se ne kuzis i ne pratis) ![]() 430/435/530/532; 630/635/636/638: 730/735 + razne DS varijante, mislim WTF?! Citiraj:
P.S. Niko ne kaze da se ukinit SS/DS/LTE varijante, samo nece svaka varijanta imat svoje posebno ime/model. Najbolji primjer je Lumia 640, imas je u SS, DS, LTE i XL varijanti (s tim da i XL ima svoje SS/DS/LTE varijante), ali sve se reklamiraju kao "Lumia 640". Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 09.07.2015. u 18:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
To je sve ok ako se LG/Samsung i ekipa prikljuce Windows Phone trzistu, vjerujem da ce toga biti kad izadje Windows 10. Kolega ima L535, kad ga je kupio bas se vidjelo da ima nekakvog laga, nakon par update-a koje je dobio telefon sad sasvim normalno radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja bi volio da Lumia krene stopama Surface-a, jedan Pro device da se pokaze sav potencijal platforme, jedan non-pro midrange device i sve ostalo prepustit drugim OEMovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja bi volio da se Sony i LG ubace u wp10 priču.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kamo sreće da Sony krene u WP priču. Gamad trenutno blokira ikakvu interakciju WP uređaja sa svojim ostalim proizvodima. Moram imati Android ili iOS smartphone da bih mogao povezati DSLR, bežično okidati, prebacivati fotke... Da naprave suradnju s Nokiom/Microsoftom na polju kamera, mislim da bih se istog trena prebacio. Dobri stari dani Sony Ericsson Cybershot mobitela...
![]() |
#1272 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
A neznam baš da ekipa u redu čeka da spoji svoj DSLR s smartphonom i bežično okida... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
|
Malo novih informacija o 940 i 940XL. Najava cijena mi se ne sviđa (hint: veća od S6 i iP6). http://wmpoweruser.com/rumour-lumia-...-the-iphone-6/
![]() |
#1277 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Pise da ce adapter za Continuum kostati oko 100€, ali po nekim insiderakim info sto imam spominje se cijena od 35€. Adapter kao takav ce se spojiti na mobitel, a sa druge strane bi trebao imati nekoliko usb portova i lan port. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Čini se da moja dva tjedna stara Lumia 640 ide na servis... ![]() Od početka sam u njoj koristio neku no-name 8GB MicroSD karticu koja je radila normalno. Nažalost, jučer uzeo Samsung EVO 16GB MicroSD i kad sam je stavio, nju mobitel nije prepoznao. Nakon toga, vratim staru karticu, mobitel upali, ali zamrzne nakon paljenja uz ikonicu avionskog moda u kutu. Nakon toga kupim i treću karticu (Transcend 16GB), s kojom je isti slučaj kao sa Samsungovom, mob radi, ali nju ne prepoznaje. Dakle sa starom se pokrene zamrznut, s novima radi, ali ih ne prepoznaje. S bilo kojom od njih prilikom paljenja ne reagira odmah nego nekoliko sekundi kasnije, a pokretanje mobitela traje duže od uobičajnog. Bez mem.kartice pali normalno. Sve spomenute kartice rade normalno u drugim mobitelima. Probao sam formatiranje kartica na sve moguće načine, hard reset mobitela,... jedino što je ostalo je da mobitel nije ispravan. Ima li itko kakvu ideju još? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Htio bih kupiti Lumiu 735, ali problem je što je ima samo u DigitalExtreme kod nas, a tamo nije baš bajno po pitanju garancije. Na njuškalu također nije bajna situacija, koliko vidim prodaju ju samo šverceri, ne znam koliko je pametno njima vjerovat (zelja98, radoznalac10, ivy_zg itd.), daju 2 godine garancije, ali koliko sam pročitao to može se odnositi samo na software. Ne znam šta da radim? Da odustanem od tog modela i uzmem Lumiu 640?
![]() |
#1282 | |
Premium
|
Citiraj:
Većina uzmu na pretplatu il prek firme pa pre-prodaju.. Tak da nemaš frke.. Inače dajem prednost lumiji 735... Jel vozi ko desetku na lumiji 930? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
@zvonac ja na 730 build 166 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Premium
|
Nevjerojatno, uzmem novu lumiu 930, dojdem doma uštekam u punjač i čujem neko pucketanje, odapel je punjač (i to Microsoftov) sad punim prek ženinog punjača od lumije 520, usb kabel je ispravan, probal uštekat punjač u lumiju 520, al mrtav je.. Sad ne znam dal da reklamiram, a ne da mi se s tim zafrkavat... Koji peh.. Bolje da sam rabljeno kupil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Premium
|
Bome nije loša desetka bulid166, ovaj OS će imat potencijala, mogu reć da sam iznenađen desetkom i to jako.. Kad izlazi finalna verzija? Mogu reć da imam praktički dobar model koji ima manje mana (fušeraja) spram ostalih modela iz te serije, 930.. Jedino kaj sam uočio je purple tint na 930.. Sutra idem reklamirat punjač, nego, kak servis gleda na purple tint, dal se mjenja aparat il to ne spada pod garanciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja sam na 10166 od kad je izašao i mobitel je uporabljiv, malo je sporiji od 8.1 ali fičri su mi bitniji od sekunde-dvije sporijeg otvaranja aplikacija ![]() Naravno, očekujem da će se sve to speglati do releasa koji bi trebao biti u listopadu. Lumia 920.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|