|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1262 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1263 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ajde skini HaneWin NFS server, instaliraj ga i postavi taj usb disk kao NFS share umjesto SMB-a. U Kodiju onda pod Browse odi na NFS. Meni inače share-ovi puno bolje rade preko NFS-a nego preko SMB-a..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
aka Edo, aka Syncros
|
Zbog takvih sran.ja sam i uzeo mrežni disk. Uvijek neki ku..ac sa windowsima... |
![]() |
![]() |
#1266 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#1267 |
aka Edo, aka Syncros
|
Evo kod mene, sve na WD mrežnom disku, win7 i android vide sve bez problema ali win 8.1 i win10 ne. Trebam 2-3 puta otvarat explorer da bi mogao ući u mapirani folder sa WD-a. Btw folder je public bez ikakvih usera ili passworda... |
![]() |
![]() |
#1268 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Tako je i kod mene. Android pristupa NAS-u bez problema. Ali sa Win10 par puta refresh moram raditi da bi učitalo NAS. |
![]() |
![]() |
#1269 |
aka Edo, aka Syncros
|
Zato se i držim ili Win7 ili Linuxa za sheranje... Gabre, jesi riješio šta? Vidim ima Tronsmarta s95 za uzet u Čipoteci, model Meta sa 2gb rama i 8gb prostora. Jedino kaj piše da ga nema na lageru, 900 kunića... |
![]() |
![]() |
#1270 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne znam da li je već bilo, ali i Rockchip ima svog novog low cost konja za 4k/x265 utrku: http://www.geekbuying.com/item/MXQ-4...st-362455.html |
![]() |
![]() |
#1272 | ||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Citiraj:
najbolje da prodaju po cijeni koju ti mos platiti negdje na kineskom webu. Ovako, odes i za pola sata ga imas, i imas garanciju kod njih. u biti cijena je super. 100us je 690kn x 1.25pdv, i dodjes na koliko, ostavit cu tebi da izracunas :P |
||
![]() |
![]() |
#1273 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
100$ sa uračunatim pdv-om jer je sama cijena uređaja 80$ (80 x 1.25 = 100). Na Amazonu imaš garu i još je jeftiniji.
#1274 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
#1275 |
Lika u mom srcu
|
ma ok, ja osobno uvijek gledam da kupim negdje da mi je sto prije dostupno i da sto prije i lakse mogu rijesiti garanciju, a ako to znaci platiti malo vise, nije problem. izbjegavam kupovanje online jer ako nesto ne stima, a uvijek nesto ne stima, mi je tlaka onda to slati opet, pa cekati da dodje, pa ovo pa ono. ovako, doabr dan dobar dan, vrati pare-daj drugi i gotovo. |
![]() |
![]() |
#1276 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
ja isto ne gledam 10% plus/minus, ali 800% mi je već puno ![]() Radije uzmem 8 komada, pa će valjda bar jedan raditi |
|
![]() |
![]() |
#1277 |
Lika u mom srcu
|
o cemu ti, o tom nekom govnu od 4$? takve gluposti mi ne trebaju niti ih kupujem, ionako zavrse u smecu jer su uglavnom beskorisne osim izgubljenog vremena s njima. ja pisem o Telos boxu |
![]() |
![]() |
#1278 |
aka Edo, aka Syncros
|
Gabre, ajd molim te stavi taj usb disk direktno u player i reci kako radi sa hd audiom i kakva je slika. Ne 3D, već običan iso ili mkv. Da li radi TrueHD ili samo dtshd? Zanima me jel bi uzimao player, mrežni dio pustimo sada, već ga dugo imaš a ništa konkretno nisi složio u 3-4 rečenice... |
![]() |
![]() |
#1279 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
youtube app na m8s ne prikazuje ništa više od 360p,koji k... jebote
#1280 |
Premium
|
Meni prikazuje i full hd. |
![]() |
![]() |
#1281 |
Premium
|
Na m8s? Ja sam probao skinuti neke stare youtube app. i nikako mi ne nudi više od 360p Je li netko flashao sa nekim custom rom m8s,molio bi preporuku
#1282 |
Premium
|
Aj pomozite.Već sam tu negdje pisao kako na M8S neće sa googleplaya skinuti Plants vs zombies jer nije kompatibilno(no carrier), e sad sam skinuo igru sa neke druge stranice i igra se pokrene ali samo do prvog screen-a kada treba kliknuti na start i tu nastaje problem jer neće s ničim(koristim miš i airmouse) kliknuti.Kao da traži da bude na touch screenu.jel ima kakvo rješenje za to.Znači igrica radi samo ne prepoznaje komande(bar ja to tako doživljavam).Angry birds recimo radi savršeno. |
![]() |
![]() |
#1283 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 06.02.2016. u 14:53. |
![]() |
![]() |
#1284 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1285 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1286 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zašto ne odustanete od daljinca i počnete koristit wireless miš? Ja sam se preporodio, kao da sam na kompu.. |
![]() |
![]() |
#1287 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
#1288 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma imam i mis, ali nisam se sjetio probati s njime. Samo sam testirao igru, odmah je usljedio deinstall. Mis na media boxu/kodiju? Glupost!
#1289 |
Premium
|
#1290 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zašto? fino pišeš na tipkovnici i sa mišem šaraš po meni-u. Ne vidim razlog zašto ne. Nego da li ima tko na openelecu i s812 usb tipkovnicu sa power tipkom (power on/off)? zanima me da li tipkovnica šalje u standby/gasi uređaj i kasnije s tom tipkom pali uređaj? Edit: nasao sam info o 6.0.0.4 openelecu: http://xbmc.ru/forum/showthread.php?p=90348 Ocito gasenje vodi u neki reboot i onda jedino pali da se isteka iz struje. Ali openelec vidi 2gb memorije, radi wlan (i vjerojatno bt). Na 6.0.0.2 gasenje radi normalno tako da pretpostavljam da uskoro sve biti tip top ![]() Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 06.02.2016. u 20:30. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|