|
![]() |
#1262 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bem ti Rukija &%$#&%$"#&%$!"#
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1269 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Malo sam razočaram ponašanjem jednog od najboljih na svijetu...za svaki k šire ruke i traže suce... Bem ti Rukavinu ![]()
#1270 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Možete pričati ovo i ono ali bravo Dinamo!
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
rukavina opet ne zna zabit ![]() ![]() jos da je ante zabio (sto je itekako mogao).......... uf, steta sto nije 1:0, i da, kelava laganini moze u repku ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#1273 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Pa ukupno gledano nije loše. Sammir malo serucka i prelagano prolaze po (našoj) lijevoj strani (čitaj obrana zuji), ali ipak je ovo Real Madrid. Al je bilo je..nja majke Rukavini kad je ono fulo, koji tupan... Kelava i dalje odličan, osim ovog izleta pred Marcela na kraju. EDIT: Da, drugo će sigurno biti vatrometa ![]()
#1274 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma od mene svaka pohvale za Dinamo. Kovačić sa svojih 17 godina pokazuje koliko potencijala ima... Ajmo Dinamo ![]()
#1275 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jebem ti rukija pa taj ni maji morales nebi zabio ![]() ![]() odlicna igra dinama, sad sta se mene tice mogu i 8 golova dobit, za mene su vec nakon ovog heroji, sve iznad ovog je uspjeh. sto se realovaca tice, jebiga, podcjenjivanje, prvo poluvrijeme sa pola gasa, samo da dinamo trkacki izdrzi i sve ostalo je odlicno. svi vi barca hejteri pogledajte kako se place za sucima! pa sljedeci put kad se sjetite barce sjetite se kristijane ronaldo i placipizde klempave aka di maria
#1277 |
....
|
Rukavina je pokazao i dokazao još i prije da će bit nikakav napadač. Da nema Jerke Leke i njegovog iskustva kad treba prekršaj napravit već bi gledali rezultat 0:3
#1278 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne treba ipak previse udrit po rukiju, casillas je po meni golman br1 u svijetu. His da sammir I badelj dodju na tekmu, mozda bi imali bod. Ali, tesko bumo stvorili jos jednu ovakvu priliku a real bude opet stvoril 10, I bar jedna bu usla... Ali u svakom slucaju, bravo dinamo!
#1279 |
Super Moderators
|
Lučo Gonzales ![]()
#1280 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Super je ovo zapravo. Svi su solidni, a Vida, Kelava i Ibanez izvrsni. Ako Sammir proradi, ovo se može i dobiti uz puno sreće. IMHO. |
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
#1283 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da se Samir malo skoncentira mozda bi mogli zabit i gol. Ajd bar se deckovi trude i vecina ih je u tekmi 100%.. Wolwerine, stream i nije tak los ima malo kansjenje ali komentatori su bar na nivou a bogme su u poluvremenu analizirali tekmu do detalja sa dobrim grafickim prikazima akcija.. |
![]() |
![]() |
#1284 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
I ne treba Rukavini previše zamjeriti. Najveći problem je Leko...popit će crveni ziher. |
![]() |
![]() |
#1286 |
Super Moderators
|
#1289 |
Too much busy
|
Šteta... Ali ruku na srce, vidi se da su klasa (ili više njih) iznad Dinama... Rukavini kao da se ne da igrati, samo serucka po terenu ![]()
#1290 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
0:1 Damir izvodi gluposti, kao da se igra protiv Lučkog i vodi 3:0. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |