|
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1263 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisam nikok quoto pa kako si mogao pretpostaviti da raspravljam s nekim, samo kažem. Zar bi moro biti s nekim u raspravi da napišem post koji ima veze s igricom. Mislim na konje, ne hit points-e, samo kažem da nakon stock motora, ovaj i jako dobro posluži za guranje tenkova po mapi,
![]() |
#1264 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1265 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Tenkove gura masa tenka, a ne KS, i btw ako se ja ne varam e75 ima 1920 hit pointa, jucer sam jednog spalio u roku cca 10 sekundi sa T57...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 | |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Hvala. Sasvim dobro za jednog prosječnog igrača, zar ne? Bio sam skeptičan kada sam odlučio u svom E-75 prvo otključati motor koji mi je trebao za E-50, a sada sam zahvalan na toj odluci u svakom odigranom matchu. Razlika sa tih 1200hp je ogromna, npr. o tome govori MightyJingles u svom E-75 reviewu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1269 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako zna, i ako komunicira sa ekipom koja ga sluša, dobiti će duplo više parija nego što bi to učinio sam, bez obzira kakve njubare bili. Ako bira tier i model koji će igrati (tenk koji je najbliže pojmu OP-a, posada na 100%, perkovi, skill-ovi, consumables, gold....), i ne zahebava se sa razvojem "od nule" nego igra za statistiku, jasno da će ju onda i imati. "Pomagala" sam već spomenuo. Ostale sr@nja možeš mački o rep, jer sam vidio dovoljno u WoT-u da bih pušio te ego-trip fore. Za definirati dobre od loših, imaš CW i tamo se vidi "tko je tko". |
|
![]() |
![]() |
#1270 |
[CTN]Mr.Ti
|
ja na svim heavy (a i medium) tenkovima stavljam sljedece: 1.skill: commander - lampica, svi ostali repair 2. skill: svi - brothers in arms 3. skill: ovisi o tenku, kad budes imao 2 skila, snaci ces se sto staviti
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 |
Premium
|
NIce. Kod scout-a i TD skillovi su gotovo identicni: 1.camouflage 2.repair 3.dalje ovisno od tenka i stila igre Ovo vrijedi za cijelu posadu osim commandera: 1. sixst sense 2. camouflage 3. .... Za spg identicno sve osim repaira, u equpment stavis jedan small repair kit, partije di ce te ostetiti dva puta jako su rijetke. Mislim da ti ne moram objesnjavati zasto tako - redosljed je sasvim logicni. Mnogi stavljaju BIA na prvo mjesto po vaznosti i ja sam to napravio po preporuci genijalaca i pogrijesio, poveca ti skill posade za otprilike 2.5% (na papiru 5%) a svi ga moraju imati na 100% da bi bio aktivan. Njega ostavis za 3 skill ako bas hoces. Kod haveya i med tenkova obicno ti je prvi skill repair, ako volis kampirati i igrati se snipera opet na commandera prvo sixst sense a onda ostali skill-ovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
JA sam to proučavao, ali da li sam dobro odabrao neznam. Na SU-85 stavio sam: Zapovjednik: Budno oko 8% i Oko sokolovo 100% (Osnovna vještina 100%) Topnok: Osvetnik 9% i Snajper 100% (Osnovna vještina 100%+10%) Vozač: Majstor na stranputici 8% i Majstor vožnje 100% (Osnovna vještina 100%+10%) Punitelj: Kamuflaža 8% i Braća po oružju 100% (Osnovna vještina 100%+10%) Još je kupljena Stereoskopska optika, Nabijač za tenkovski top i poboljšan mehanizam topa. Možda sam mogao bolje odabrati.
![]() |
#1273 |
Drone
|
Braća po oružju se aktivira samo kad svi članovi posade imaju taj perk na 100%, tako da imati taj perk na samo jednom članu nema smisla. Umjesto toga bi ti predložio Adrenaline Rush, punjač puni 9-10 % brže kad vozilo ima manje od 10% HPa, a kad budeš htio trenirati Braću po oružju, treniraj paralelno na cijeloj posadi. EDIT: SU-85 ima dosta brz zadnji top, nišani samo 2.3s, pa poboljšan mehanizam topa možeš zamijeniti ventilacijom. Izgubit ćeš malo na brzini nišanjenja ionako brzog topa, ali ćeš dobiti mali bonus na primarne skillove svih članova posade. Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 28.02.2013. u 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Rijetke su situacije da sam na ispod 10%. Brže nišanjenje ili 5% na svakog člana posade ????? O tome bi se dalo raspravljat. Koliko će u borbi doći do izražaja tih 5%. 10% na nišanjenju se stvarno vidi jer nikad ne pucam dok nije 100% naciljan, eventualno iz neke neposredne blizine u fajtu kad je uključeno automatsko nišanjenje. Za braću nisam znao da svi moraju imati taj perk.
![]() |
#1275 |
Drone
|
Onda umjesto Adrenaline Rusha bi mogao uzeti repair, kad kamuflažu već treniraš, jer Safe Stowage je upitne koristi osim ako te ammo rackaju često, a Intuition je pak bezvrijedan. EDIT: ili ostavi kako je sada, ne troši gold za zamjenu skila, i ne mjenjaj skill za kredite da ne gubiš XP. Pa ćeš već u budućnosti trenirati BIA na ostalim članovima, neće ti ništa propasti. E sad, trebam pomoć kod ovog zaključka: Dakle, ako se ukloni poboljšan mehanizam topa, gubi se 10% na brzini nišanjenja. Umjesto njega se stavi ventilacija koja daje 5% na brzinu nišanjenja. To bi trebalo značiti da se ovom zamjenom izgubilo samo 5% na brzini nišanjenja, osim ako ne postoji neki gameplay mehanizam za koji ne znam??? Ako je ovo točno, onda u ovom slučaju, smatram da je povoljno izgubiti 5% na brzini nišanjenja da bi se dobilo 5% na ubrzanju na max brzinu, 5% na brzini punjenja i 5% na zapovjednikovom bonusu koji će, iako za vrlo vrlo malo, još dodatno poboljšati sve skilove. Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 28.02.2013. u 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Guest
|
@Amdejac Ovisi. ![]() Ukratko, to je dobar skill za: Vozila (i vozače) kojima ostali skillevi/perkovi nisu previše bitni. Tu spadaju svi SPG-evi npr. Vozila koja imaju dug reload (svi SPG, E100, JPE100 npr.). Jer je to jedini perk koji ubrzava punjenje. Tenkove koji imaju malo članova posade. Ako ti tenk ima 3 člana posade ti mjenjaš njihova 3 skilla/perka za 5% BIA što je OK. Ali ako imaš 5+ članova onda se BIA ne isplati jer 5 njihovih skilleva skupa vrijedi više nego BIA. Na 4 člana je neka granica na kojoj imaju podjednaku "težinu". Odabir ostalih perkova ovisi o tenku i o tome dokle ti misliš razvijati tu posadu. Nije isti početni "setup" nekome tko cilja na posadu od max 3 skilla i za nekog tko će ić na 5+. Ali kad god se dvoumiš uzmi repair i 6th sense. To je uvijek siguran izbor. ![]() Moj setup za ruski TD s kojim ciljam na 3 skilla bi bio: commander - 6th Sense, Repair, Camo gunner - Deadeye, Repair, Camo driver - Clutch Braking, Off-Road Driving, Smooth Ride radio op. - Situational Awareness, Repair, Camo loader - Safe Stowage, Repair, Camo Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 28.02.2013. u 13:47. |
![]() |
![]() |
#1277 | |
[CTN]Mr.Ti
|
Citiraj:
S time da tih 2% ili kolko vec dobivas na sve, mrvicu brze ubrzava, nisani, puni vidi dalje, okrece u mjestu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 | |
Guest
|
Citiraj:
Ne da mi se za to izvodit theorycraft račun jer skill posade ide i preko 100% s BiA, Vent, i bonusom od komandira koji opet dobije još bonusa od BiA i Vent. Imaš sve na googletu. ![]() Ali ukratko, 5% crew skilla će ti dati 2-3% bonusa na nišanjenje, okretanje i sl. Tako da ventilacija nikako nije dobra zamjena za gun rammer. Uglavnom su rammer i stabilizacija obavezna oprema, a za 3. komad opreme biraš između ventilacije, mreže, dvogleda i optike. Iznimke su TD-ovi bez turreta - oni ne nose stabilizaciju, a setup je obično rammer, mreža, dvogled. |
|
![]() |
![]() |
#1279 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ako je netko zainteresiran evo replay gdje sam s IS4 napravio preko 9000štete i izgubili smo :/ http://www.2shared.com/file/1kE9y-GL...-4_42_nor.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Premium
|
Ima li itko SU 122 44? Probao sam ga na test serveru,no neznam kakve su zarade s njim? Ili još bolje,usporedno s KV5? Postoje li neki koef. za lovu kod prem tenkova? EDIT: Uzeo ga,zasad prezadovoljan,tenk je odličan...za sada 6 odigranih,5 pobjeda! ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 28.02.2013. u 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1284 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Premium
|
to je istina, samo iz dosadasnjeg iskustva ako top tier tenkovi nisu na prvoj crti onda je jako tesko pobjedit zato jer je njihova zadaca prije svega unistit tenkove istog tiera na suprotnoj strani.
![]() |
#1286 |
Premium
|
Slažem se,na b2 top tieri moraju ić,obične se tamo riješi pitanje pobjednika,no kako god,dobro se snašao,zapravo odlično,no ni protivnici nisu baš pokazali veliku dozu inteligencije,pa bilo ih je 5 puta više.Zbog toga volim,i mrzim radnom mečeve ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 01.03.2013. u 03:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Premium
|
A i njihovi top tenkov bili su ispred mene u gradu....b2...ne osjecam se ugodno gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Premium
|
Random meč,klasika,taktika nula bodova...najjace mi je kad svi idu jednom stranom,i nitko ne j... ni 5 % moj poziv u help,a namjerno uvijek idem tamo gdje ih je manje da balansiram,ma...
![]() |
#1289 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Fino si se namještao na ding onima u bazi. ![]() Ja bi najvjerojatnije na kraju išao za svojim M12. Kad ostaneš 2v2 pobjedi gotovo uvijek onaj tim koji se ne razdvoji. Ako se ide na razdvajanje onda se čeka da protivnik počne capovat, ti tada iskačeš iz zaklona i resetuješ a tvoj ally capuje njihovu bazu. Čak i ako te ubiju neće se stić vratit. Ali taj tvoj arti nije imao namjeru komunicirati, glup je ispao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1290 |
Premium
|
1900xp očekivao sam više ali eto tako ispalo, bez premiuma, i hvala napokon da me netko pohvali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|