|
![]() |
#1261 |
Guest
|
Big Bang Theory - Sheldon i to je to. Jedini razlog zakaj gledam jer su mi fore oduvijek bile većinom premalo geeky. Two and a Half Men - Ne znam zašto ih je uzeo McG na pik. Ja sam plakao na prvu epizodu ove sezone. Fali mi malo više pozornosti prema Charlieju, ali eto. Morali su koncept malo okrenuti ove sezone. Najboljih humorističnih ~20 minuta koje postoje u eteru i ove godine Dexter - Klasično dobar Modern Family - ~20 minuta, taman uz klopu neku pogledam i veoma mi je dobra serija. Sofia Vergara :jawdrop: Criminal Minds, Law Order SVU... - od tih proceduralnih showova su mi ta dva još uvijek najbolja. Supernatural - Kaj se mene tiče, ta serija je završila prošle sezone. Obožavao sam ju, dugi, dugi main story koji se protezao kroz sve sezone. Reference na mnoge stvari koje sam svojevremeno pročitao u nekim romanima. Bila mi je super. Iako mislim da je to tip serije koji bi najviše od svega benefitao od 13 epizodnih sezona. Ovako ima dosta epizoda koje su li la i nema nikakvih progresa na glavni story arc. Pratim i dalje čisto jer sam ih pratio do sada i ne vjerujem da će se serija dignuti kao nekad, ali.. what the hell. Bancija je South Park - Prva epizoda bezveze, druga je bila više manje odlična (druga polovica). Idemo dalje... House - Pratim ako stignem. -- Inače sam u zadnjih 12 mjeseci pogledao do kraja nakon ohoho cijeli (baš završio jučer) - Batman Animated (TV Series 1992–1995) + 4. sezona (The New Batman Adventures) - Superman Animated (TV Series 1996–2000) - Justice League Animated (TV Series 2001–2006) (Tu je i Unlimited). Koja je to divota. Justice unlimited malo pada naspram ostalog, ali nema veze. Predivno! Mislim da bi trebalo dati "Oscare" ovim glasovima Batman - Kevin Conroy Superman - Tim Daly Lex Luthor... - Clancy Brown Joker - Mark Hamill Harley Quinn - Arleen Sorkin Ma, ne bi se žalio ni da redubbaju live action filmove :P hehe Oj ekipa. Ima još kaj dobro od novih serija?
Za sad su me Rubicon i Boardwalk Empire oduševili. Odmah iza njih Sherlock. Outlaw i Defenders su mi tak, tak (gledljivo pa ak nikaj nemam u nedjelju za delat), a Undercovers su mi smetje. The Event me podsjeca na flash forward. Gledljivo, ali me ne "impresionira" one bit. Od Shit My Dad Says sam očekivao više, ali Shatnera je uvijek lijepo vidjeti na ekranu pa bum dao još prilike. Od novih sezona Fringe - Gledam, jer sam gledao do sada pa bum dal i "treću" priliku seriji Weeds - Nakon dvije godine su odlični opet Sons of Anarcy - Takodjer odlični. Ali bilo bi mi super da Big Bang Theory - Sheldon i to je to. Jedini razlog zakaj gledam jer su mi fore oduvijek bile većinom premalo geeky. Two and a Half Men - Ne znam zašto ih je uzeo McG na pik. Ja sam plakao na prvu epizodu ove sezone. Fali mi malo više pozornosti prema Charlieju, ali eto. Morali su koncept malo okrenuti ove sezone. Najboljih humorističnih ~20 minuta koje postoje u eteru i ove godine Dexter - Klasično dobar Modern Family - ~20 minuta, taman uz klopu neku pogledam i veoma mi je dobra serija. Sofia Vergara :jawdrop: Criminal Minds, Law Order SVU... - od tih proceduralnih showova su mi ta dva još uvijek najbolja. Supernatural - Kaj se mene tiče, ta serija je završila prošle sezone. Obožavao sam ju, dugi, dugi main story koji se protezao kroz sve sezone. Reference na mnoge stvari koje sam svojevremeno pročitao u nekim romanima. Bila mi je super. Iako mislim da je to tip serije koji bi najviše od svega benefitao od 13 epizodnih sezona. Ovako ima dosta epizoda koje su li la i nema nikakvih progresa na glavni story arc. Pratim i dalje čisto jer sam ih pratio do sada i ne vjerujem da će se serija dignuti kao nekad, ali.. what the hell. Bancija je South Park - Prva epizoda bezveze, druga je bila više manje odlična (druga polovica). Idemo dalje... House - Pratim ako stignem. -- Inače sam u zadnjih 12 mjeseci pogledao do kraja nakon ohoho cijeli (baš završio jučer) - Batman Animated (TV Series 1992–1995) + 4. sezona (The New Batman Adventures) - Superman Animated (TV Series 1996–2000) - Justice League Animated (TV Series 2001–2006) (Tu je i Unlimited). Koja je to divota. Justice unlimited malo pada naspram ostalog, ali nema veze. Predivno! Mislim da bi trebalo dati "Oscare" ovim glasovima Batman - Kevin Conroy Superman - Tim Daly Lex Luthor... - Clancy Brown Joker - Mark Hamill Harley Quinn - Arleen Sorkin Ma, ne bi se žalio ni da redubbaju live action filmove :P hehe |
![]() |
![]() |
#1262 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1263 |
Guest
|
Ma, gledao sam ih i prije, ali stihijski, pa sam ih želio po redu "kak spada" pogledat. Batman Beyond mi kao animirani nije baš legao. OK, pogledao sam osim prve sezone return of the joker. Ali nije mi baš po volji. Kakav je strip naspram serije? A kaj se tiče filmova. Volio bi kad bi snimili još novi Superman i barem Green Lantern i onda da krenu na Justice League. (Otprilike u onom sastavu kao u animiranom). Kaj se tiče "Beyonda". Odnosno budućnosti. Frank Miller je neš pričao kako bi rado snimio Batmana po priči kada otiđe u penziju, pa nakon 10 godina penzije popizdi zbog stanja u "gradu" i odluči se vratit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Bit će čudno vidjet crvenu i plavu boju kod Nolana. ![]()
![]() |
![]() |
#1266 |
Guest
|
Sviđaju mi se ideje od Nolana za novog Supermana, ali drago mi je da nije on redatelj, već Zack Snyder kaj je radio Watchmena. To bi moglo biti mucho zanimljivo. Zanima me samo tko će utjelovit Supermana. Brandon Routh je meni bio čist oke u superman returnsu. Ali još uvijek držim da je Christopher Reeve postavio vrlo rano stepenicu vrlo visoko. |
![]() |
![]() |
#1267 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Ova nova serija Boardwalk Empire nije loša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
community druga sezona je po meni nesto najbolje sta se ima za pogledati ![]() big bang mi vise nije fora, dobro je mad duke rekao, vise nisu geeky .... community je barem duplo geekastiji ![]() jos pratim The League od serija kojima se trenutno ne pridaje dovoljno paznje na ovom topicu, nista spektakularno ali opet fora za pogledati ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1273 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1274 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ma nisu još, ali u novoj sezoni jedna pravo poštena epizoda (druga) ostale onako... Upravo sam u procesu nabavljanja 5 epizode nove sezone, četvrtak je i konačno je vani ![]() EDIT: Odlična, prava 5 sepizoda ![]() Predobro ![]() Pišao sam se od smijeha ![]() "Leonard, i'm a physicist, not a hippi" ![]() Također očekujem na Fox Crimeu na MaxTV-u novu seriju koja počinje 1.11 - Walking Dead, čini mi se OK serija. Na nekim televizijama su seriju već počeli puštati pa ima prva epizoda za nabaviti što upravo i radim. Čini mi se kao tipična Zombie outbreak priča, no serija izgleda čisto OK Poprilično hrabro da već prožvakanu zombi apokalipsu prebace u jedno-satne serije, ali vidjet čemo što će od toga biti ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yg46DWI_fCE
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 22.10.2010. u 10:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pošto je bilo riječi po Pro7-enu samo da kažem da naši programi sa usporedbom sa njemačkima nisu niti vrijedni gledanja xD da stara ne gleda Vrijeme na HTVu i ja ponekad utakmicu koji DVB-T prijemnik bi služio za sakupljanje prašine ^^ Inače u moje serije koje gledam tjedno ulaze Human Target Bones Two and a half man Galileo (na Pro Sieben - dokumentarna serija - znaju često o dobrim i zanimljivim stvarima razglabat) CSI (većinom svi) Beyond Belief: Fact or Fiction? The A-Team South Park Family Guy Simpsons
![]() |
![]() |
#1278 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
XBMC mi javlja da ovaj tjedan pocinju nove sezone:
![]()
![]() |
#1279 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Top Gear? ![]() ![]() Btw. za Breaking Bad isto, to je gotovo. Emitiranje novih sezona BB-a počinje u 3-4 mjesecu. Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 25.10.2010. u 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pogledao prvu epizodu The Walking Deada. Mogu reći da je poprilično dobra. Opet, kako će to sve ispasti, vrijeme će pokazati, ali svakako serija vrijedna pažnje ![]() Također na FOXu pratim Burn Notice, odnosno Odstrel,vrlo dobra serija o bivšem špijuni koji je dospio na crnu listu - agencija ga više nije želila, pa ga se riješila tako da ga je "izbrisala". Podatke, račune... sve On sad sa svojim timom nekem posliće riješava. Vrlo dobra serija.
![]() |
#1282 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
1001 noć ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Guest
|
Gledam ovaj The Event i totalno vidim da će biti nekaj tipa FlashForward. Neiskorišteni potencijal. Čak su se i u Supermanu dublje primili problem sa "ne starenjem" i njegovim psihološkim poslijedicama. Ma, čak i u Highlanderu. Nadam sa bu bu debelo krenulo na bolje! |
![]() |
![]() |
#1284 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Izgleda da će mo ipak gledati Hawaii Five-O te još par ostalih: Blue Bloods, Mike & Molly, The Defenders, and $#*! Citiraj:
![]() |
![]() |
#1285 |
Guest
|
Blue Bloods mi je dobra. Iskače od prosjeka dosadnih policijskih u neku ruku. Još nisam točno pogodio zašto mi se svidja ![]() Defenders mi je OK. Zabavan Shit my Dad Says mi je jednostavno dobar. Nije toliko smiješna serija, koliko ju pratim čisto jer glumi Shatner. Legenda |
![]() |
![]() |
#1288 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
sve vise i vise mi se svidja ova nova serija The Event, Fringe mi polako ide na zivce, nikak da se nesto posteno dogodi.
![]() |
#1290 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|