|
![]() |
#1261 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
A ja sam nazvao algoritam i u petak nakon 13h me ceka jedan primjerak ispod pulta kojeg nitko nemoze kupiti prije mene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1264 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1266 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
meni isto pise dispatching hehe u Algoritmu limited edition 399kn, i onda neko kaze da nije isplativo kupiti prek game-a za 25 funti http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proiz...+Company+2&q=i Edit: tek sada skuzio kolki su lopovi, pa vani svugdje je cijena LE i obicne verzije ista, a tu je 50kn skuplja. Kod njih je igra 200kn skuplja nego na game-u, igra sa PDVom a bez carine ispada 260 kn u engleskoj to znaci da algoritam ima ciste zarade 140kn po prodanom primjerku |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
I ja s tim da naravno nisam lud da naručim ono special delivery bla bla , nego ono europ 3-5 biznis dana ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Jel netko mozda vec narucivao igre preko njih? Jel bilo carine? po kojoj teoriji oni to carine? ja ne znam ovo mi je prva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Addicted to music.
|
Opet mi o carini.Treba napraviti sticky temu. Ne znam više.Zakone o carinjenju,te koliko novaca i kome,mjenjaju skoro svaki drugi dan.Zadnje što znam otprilike da nema carine na knjige i još nešto,ne znam za cd/dvd medije.Obično se carina ne lupa na stvari koje dosežu vrijednost do 300kn.Ali,da se ponovim,sve ovisi kakav carinik ima dan (obično su to ženski carinici,pa ukoliko ima one dane u mjesecu,naebali smo i tako.Znam jer sam naručivao već podosta stvari iz Amerike,pa sam se morao natezati sa njima.).
![]() |
![]() |
#1278 |
Addicted to music.
|
Navedi konfiguraciju na kojoj pokrećeš BC2,ili da čitam iz šalice kave?
![]() |
![]() |
#1279 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
XP service pack 3 intel core duoCPU E4600 2,40GHz ati radeon HD3600 Dosad sve normalno islo cod 4...........mw2..sve normalno sravim sve na naj losije grafiku i detalje i opet isto.......ko kad stavim sve naj jace ide sve normalni nista nesteka sam nesta blica nije normalno........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
navodno se to "blicanje" tekstura dogadja onima koji imaju crossfire, a ovaj problem sa misem tko ima neka mi se javi na pm, naime fix je da kopirate bas sve iz onoga wilkinson foldera (http://ideasbrothers.net/wp-content/...on-beard-3.JPG) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ja imam problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja sam ga vrtio na visti x64 bez beda,mene tak na steamu zaje... universe at war a vrtio sam ga već na 64bit win |
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
nadam se da ce radit ovo na steamu , removao sam tu ikonu i onu od steama pokrenuo i kaze da cu tek moc igrat kad bude realised , nikakav key nisam dobio.. bo a limited edition , nadam se da tako to mora bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|