|
![]() |
#1261 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
sinoc sam ih zvao, veli da ce ga danas pogledati. Samo je jebada sto mi je recimo zadnje 3 veceri radio normalno par sati, a prije toga par noci se gasio nakon sat, sat i po, 2. a sutra mi dolazi drustvo doma i sad sam bez projektora, ne mogu malo demonstrirati kucno kino i atmos |
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
#htTragedies ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1263 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
A baš ![]() Daj im vina i cvita, neće znati jeli Atmos ili aac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Lika u mom srcu
|
Posto zivim u zemlji gdje je socijalni zivot ravan NULI, onda te ovakve stvari bas razljute, kad od svih 365 dana u godini bas mora na ovaj j$&#@$ vikend krepat. Sent from my Pixel XL |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
evo pokupio projektor sa servisa. nema popravka. Maticna baca errore. Veli koristi dok se ne pocne precesto gasiti. A oni ce mi saznati koliko bi me kostala takozvani "billable exchange" valjda drugi projektor ako sam ih skuzio, ili dijelovi koristeni, nije mi bilo najjasnije. Uglavnom, nova ploca 2 soma dolara plus ruke ![]() jedina mi je nada taj billable exchange, veli da je to jeftinije ![]() ![]() a sto je najgore, nasao sam na drugoj strani kanade na prodaju JVC X35 koji je ono brutala projektor, 2000 dolara trazi covjek sa shippingom. Samo je van jamstva, a sa ovim sam se opako opekao bez jamstva. platio danas 70$ dijagnostiku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Flajing super šiiiip
|
![]() |
#1268 |
Lika u mom srcu
|
malo sam napravio rosadu, prodao Polkove, prodao BIC sub, pa uzeo KEF Q600c centar, KEF Q300 bookshelfe za naprijed, i sinoc mi pukao film, i prst odletio na SVS PB-1000, stize sutra. Vec godinama citam o tom subu i doslovno nigdje nisam procitao losu rijec o njemu, pa cemo vidjeti ![]() ![]() ![]() i ovaj bumbar ![]() slike sutra/preksutra |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Flajing super šiiiip
|
Pa fino ![]() Drmni neke slike prostorije kad uhvatiš vremena, da vidimo kako sve to figura. I baš me zanima kako ćeš biti zadovoljan sa sub-om. Ja se po malo prebacujem sa ideje kupovine pb-2000 na Arendal subwoofer 1.5 ![]() Glavno da se idejno prebacujem, a to što nisam kupio nikakav sub preko godinu dana, nikom ništa ![]() Nekako me ful privlači estetika dotičnog Arendala, a navodno je i glede zvuka jednak/bolji od SVS-a... a sad ga znaj.
![]() |
#1270 |
Lika u mom srcu
|
iskreno, uopce nisam htio istrazivati ni gledati skullje subove od ovoga. cak ni PB-2000 nisam htio ni cuti rijeci o njemu. ![]() A slike prosotrije, kako je u podrumu koji je jos uvijek "rough in" nije reprezentativno, ali je ipak i dalje dedicated soba za "mene" gdje su mi se malo curice usuljale sa igrackama ali neka, druzimo se skupa, plesemo i gledamo crtice |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
svs pb2000 Stigao jučer, danas igranje koliko djeca dopuste ![]() Projektor namješten, sutra bi trebalo platno pa onda i završno sređivanje, sakrivanje kablova i slično. i strana gdje je projektor Zadnje izmijenjeno od: Kal-EL. 23.01.2017. u 20:43. Razlog: dodana slika projektora |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 | ||
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Vidjet ću još što/gdje/kako. Citiraj:
![]() Slike! I obavezno napiši dojmove kad sve posložiš i testiraš.
![]() |
![]() |
#1274 |
Lika u mom srcu
|
uff kako ovi Q300 bogatije sviraju, a centar je drugi svemir za q200 stigao sub danas, zena mi slala poruku da ga postar nije mogao iznesti uz par stepenica gore, pa su ga ugurali u garazu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
|
Ima netko neki prijedlog za surround zvučnike, planiram ih staviti na zid, na vlastite ili napravljene nosače. Trenutno zadnje glume b&w 602 s2 a oni su veliki da ih stavljam na zid a i šteta mi je. Po mogućnosti što jeftinije, ne mora ni biti b & w. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 | ||
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Za surround zvučnike su više nego sposobni, a i oku su ugodni (meni barem). Možeš ih vidjeti kako figuraju u mom prostoru x stranica iza u ovoj temi, a i imaš ih i u još većem broju kod kolege sodoma (isto x stranica iza) ![]()
![]() |
![]() |
#1277 |
Premium
|
Vidio sam, tako nešto svakako ali moram čekati dok nalete negdje. Takvi ili slični. Nisam danas bio kući kad je platno stiglo, nadam se sutra... Tražim i led rasvjetu po sobi a nisam htio spušteni strop, sad malo razbijam glavu kako to srediti. Srećom, internet je pun ideja i gotovih HT soba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
P.S. Izgleda da cu raditi custom stalke za bookshelfe, prave mrcine, cekam da me sokira sa cijenom metalac ![]() mali unboxing ![]() https://www.youtube.com/watch?v=x5DjRPoBO28 Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 26.01.2017. u 05:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Lika u mom srcu
|
A sto ovaj PB-ejac ide nisko jaooo, u biti je basa manja, ali vise tamo gdje ga prije nije bilo, vrlo zanimljiv osjecaj. Recimo pocetak filma Gravity, sami pocetak, tamo odjednom ima vibracije u kaucu, a prije je bilo tiho ![]() I to na skroz maloj glasnoci skroz. Jedva cekam izvrtit audyseyy sad opet sa novim setom zvucnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
|
ufff bemti gredice i željezo i stropne ispune i betonski blok. Nikako namjestit da je sve u mm, jedna strana višlja, druga niža, pomakni cm, zavrni, zavrnem ono cm nazad. Izludio sam ![]() Još sam sam, braća što na fakultetu što na skijanju. Nema tko da pridrži platno pa da je lakše pomjerit. Žao mi što sam kupio 4:3, trebao sam ići na 16:9, smeta mi ova praznina, iako je sve stvar navike, valjda. Do jučer gledao na 42", sad mi malo i ovih cca 90" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Premium
|
Ne znam ni sam, veci izbor valjda. Uzeo stalno napeto, najvece koje je bilo, cinilo mi se ok prema svemu sto sam vidio i procitao. Posaljem kasnije, nije problem. ![]() platno prednji lijevi pomičem ma mjesto boce mineralne, subwoofer sa desne strane selim u taj lijevi kut. polica i centralni će još malo udesno, da bude po sredini. test projektor ono što me muči i ne mogu nikako ispraviti, kao da je lijeva strana slike 2 cm (mjerio) višlja od desne strane. Probao sam mijenjati onaj osnovni položaj iliti keystone ali nisam uspio izjednačiti donji dio slike (ako me razumijete). Ići će projektor još 2-3 cm lijevo pa taj desni rub (okomito) neće biti do kraja platna. Možda je glupost ali totalno sam blokirao. Projektor je na 3 m od platna, 216 cm širine sa okvirom, 200 cm vidljive površine. Pucajte ![]() Zadnje izmijenjeno od: Kal-EL. 27.01.2017. u 16:11. Razlog: Dodane slike |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Sa keystoneom nemožeš izravnat jednu stranu, 99% je ovo što je kolega već napisao, da ti je projektor jednostavno pobjegao malo. Iako, uzmi metar u ruke, možda ti se samo čini ![]() Ja bi na tvom mjestu zacrnio višak platna s nekom tkaninom crnom. Kolko para si iskipao i gdje?
![]() |
#1288 |
Lika u mom srcu
|
ajme pa ovo izgleda koma u 4:3 formatu. Napravi si od nekog laganog amterijala po mjeri jedan panel, i obuci u crni filc, i nakaci gore i napravi 16:9 format. To ti se po engleski zove "masking" pa googlaj malo DIY masking Ajde da si rolo platno uzeo u 4:3, ali fixed frame 4:3 kupiti danas je nerazumljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Premium
|
O cemu ti pricas? Tek par komada 16:9 a ovih na desetine. Smiri se malo. Kupio sam i svs pb2000 ili sam trebao kupiti platno za jos 5000? Hvala na prijedlogu, vjerujem da cu i napraviti, samo da sve ispravim kako treba. p.s. još su mi rekli da je ovo bolje platno od tih nekih slim screen i još nekih modela koje sam gledao i pitao. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Kal-EL. 27.01.2017. u 18:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|