|
![]() |
#1231 | |||
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Istekao mi je premium i sad više nema 'exceed'. o.O Vidim samo nešto 'Buy Rapids'. WTF? Može li netko pojasniti kako da obnovim račun? Ne kužim ovu novu shemu. =/ EDiT: sada vidim i ovo Rapids:15 ,te Rapids/Day: 4 - wtf?
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 02.07.2010. u 17:14. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Vise nema vremenskog produzivanja kao prije, nego sad kupujes Rapidse i onda skidas dok ih ne potrosis. Nesto kao bonovi za rapidshare - dok ih imas, skidas, kad nema, kupujes nove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1233 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Upravo tako , više nema produživanja accounta s bodovima ( kao što nas je većina to radila ) sada moramo lijepo plaćati njima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
gle, najveci problem ovoga nije cijena, manje vise tu je negdi s tim bodovima ce te izaci kao i dosad nego je problem sto sad neces moci skupljati bodove pa reedem napraviti, sto znaci da ce sve manje ljudi uploadat jer nemaju razloga sto znaci da nece vise imat smisla RS account uopce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ima nekih naznaka da će se Rapids moći prebacivati od accounta na account ![]() još ništa potvrđeno, ali se vidi da RS razmišlja kako nagraditi uploadere i nagovoriti ih da ostanu ![]()
![]() |
#1236 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja niš ne kužim te rapidse i bodove, imam godišnji account i samo skidam, na mail mi dolaze neke fore "exceeded" da će mi izbrisat sejvane fajlove, pitam se koje - kad niš nemam uploadano ![]() Zasad nemam nikakvih ograničenja jer večinom ostavljam da skida preko noći cca 8 GB, ujutro skinuto, pa za par dana opet tak.
![]() |
#1238 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Gotovo za sav 0-day materijal se pojave linkovi prvo za hotfile i to je u redu.
![]() |
![]() |
#1239 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
To sto su sad napravili je cista prijevara i nikako nije isto ko prije... Imam godisnji ACC i dnevni limit mi je bio 10GB iako ko da ga nije bilo, a sad je 1GB i tak neke fore, mislim da to nije u redu... Cim istekne odem na hotfile jer je ovo banana obicna, neznam cemu kemija, treba otjerat korisnike valjda, predobro im ide...
![]() |
#1240 |
Disturbed
|
Nije to, nego ih sa svih strana pritisnuli tuzbama, pa sad moraju regulirat poslovanje, jerbo bolje bankrotirat nego na xy god u zatvor i jos bankrotirat da isplate sve te silne tuzbe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1243 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
i još nešto nepotvrđenih novosti nepotrošen promet će se prebacivati na slijedeći dan do max 150 GB rapids će se moći prebacivati sa acc na acc
![]() |
#1248 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kakvo smeče. A dobro, nije da skidam masivno, ono prosječno pa čak i ispodprosječno, valjd će izdržat duže vrijeme. Više ga imam tek toliko da mi dobro dođe, makar sad sve što trebam skinuti, skidam sa RSa
![]() |
#1249 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ma de,rofl. Kakvi rapidsi,ovo ono.Ne kupujem više ništa,samo su zakomplicrali sve.Do sada sam si uplaćivao premium svakih šest mjeseci,ono,produživao sam account po šest mjeseci. Ali,mislim da je vrijeme da negdje drugdje nađem utočište.
![]() |
![]() |
#1250 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Koliko skidate da vam je ovo toliko loše? Meni je bolje ili u najmanju ruku isto kao prije :S Problem je šta ljudi počinju uploadati po svuda, to nitko ne može pratiti svojim accountima. Ima onaj neki sajt, MyDownloader šta kao nudi pretplatu na sve servise, jel to netko isprobao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
za taj mydownloader nisam cuo jos, ali sam cuo za onaj leecpack i pokuso malo naci o tome, ali bezuspjesno. ocito nitko to ne koristi ili jako steka. a i cini se da je malo tlaka jer moras namjestat prvo da se skida kod njih, a onda tek ti mozes preuzimat? ja neki dan isao probati torrente malo za promjenu. meni je to takva tlaka :-(. stalno trazit, pa ako oces ful brzine moras napravit/dobit/nabavit privatni tracker, a to je tesko (bar izgleda), pa moras odrzavat ratio, majko mila pa to je totalno na kraju veci trosak ulozenog vremena/struje = novca da je IMHO mozda bolje placat nesto kao RS ili neki od drugih, nisu bas toliko skupi. mozda se varam, neznam ![]() pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Disturbed
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Disturbed
|
i opet se doslo do modela plati po kolicini skidanja pozitivna stvar je sto za 5€ ide 120GB prometa, negativna stvar je tih 120GB se da potrositi u tjedan dana... uglavnom, imam jos oko 240GB na accountu kad sam sve to prebacio itd, pa kad se to potrosi ode ja sa RSa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Potrosim Rapidse (ionako mi Premium vazi do 9.mj), pokupim krpice i pravac HF (dok kontrole AP ne pritisnu i njih). Ovo sto pratim se vec prebacilo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|