|
![]() |
#1231 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Ovisi vjerojatno o samom dizajnu kartice jer kod nekih očito sa distancerima baza hladnjaka ne nasjeda dobro odnosno ne dodiruje gpu jer su distanceri previsoki.
![]() |
#1232 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() btw, ako nekom budu trebali javim mu na pm di sam kupio da tu sad ne reklamiram nikog. i sva sreca pa sam odma naso. jedino im glava nije ista. ova je za plosnati/ravni sarafciger dok su originalni za krizni. heh, ja sam to prekasno naucio |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1233 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Distanceri nisu željezni jebemu miša, ako ti jače zategneš oni se sami stisnu(ne skroz al tolko kolko treba, oni su više da si siguran da ne dolazi do kakvih kontakta), stoga sam ziher da nije stvar u njima, stavljdal sam na par kartica i od zelenih i crvenih i S1r2 i twin turbo i distanceri su uvjek išli gore, i nikad problema! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Točno tako. Uostalom ja imam ovu iz siga i sa njom nije nikako išlo sa distancerima dok bez njih radi ko beba dan danas sa full niskim temperaturama.
![]() |
#1238 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ni na jednu grafu nisam stavljao distancere jer s njima nikad nisam uspio zavrnuti nijedan vijak, ničemu ne služe i samo smetaju...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ja sam prije stavljanja accelera malo gledo po forumu tako da te distancere nisam ni pokušao stavit a šarafe sam zatezo po osijećaju samo sam kasnije pokušao mrdnit hladnjak ipošto sam vidio da je dobro lego to je bilo to,i oduševljen sa hlađenjem a o buci da ne prićam,mene je jedino zezo jedan hladnjak od meme koji je zapinjo o heat pipe ali ostalo sve 5! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1241 |
|
evo doso novi rade, jos bolji, ovaj put sa redplate-om. tvornicki 900/3900 ![]() ![]() EDIT: evo link na radu http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150368 . radi se o xxx verziji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
da, ostavi redplate, samo pazi kada šarafiš S1 ![]()
![]() |
#1243 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Why so serious
|
Koja reklamacija, sam sjebeš karticu, krivo rukovanje i daju ti novu, i to za 1 dan...eh da je tak svugdje! Poželjel ti bi sreću al ti netreba, ak sjebeš nekaj ionak drugi dan dobiš novu i bolju ![]() ![]() Ipak sretno s montažom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
|
![]() evo, ucero ga i ja, napokon ![]() ![]() evo tu su slike pod loadom i idle-om. load sam radio u furmarku, mjereno nakon 5min (dosta da se zagrije) ![]() ![]() ovo su temp: idle load gpu 40 74 mem 42 71 shader 41 74.5 vddc1 53 84 vddc2 54 87 vddc3 54 88 slave1 59 87 slave2 57 84 cini mi se da je prevelika razlika u idle-load. napomenuo bih samo da su to temperature sa taktovima 950/4600. stavio sam redplate+ram jezici na one komponente koje ne pokriva redplate (odmah pokraj vrm-ova) + 2x 120mm xilence red wing |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Idle je prevelik, definitivno. Ja imam manje temperature sa "lošim" musashijem, doduše na hd4870, ali i ovo mi se čini previse. Load je sasvim ok, nemas se nista brinuti jer je ipak to furmark. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
imho...previše se grije ako je to s 2 venta ![]() probaj ponovo namjestiti accelera...mislim da ti nije dobro sjeo na grafu, a ako sigurno želiš bolje rezultate, poliraj ga (svima je dobro poznata završna obrada baze kod AC ![]() ps. yebeš grafu koju nemožeš pod s1 držat pasivno ![]() Zadnje izmijenjeno od: domis. 30.08.2009. u 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Why so serious
|
Ja ti preporučam da ju opet skuriš i zamjeniš za gtx260 ![]() Ali neznam, pa nemaš niš tu ti više za izmislit!? Ostavil si redplate, stavil ježiće i 2x1200mm venta pušu po tome i ti imaš tak visoke temperature, neznam kaj bi moral napraviti da bude bolja kombinacija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo dosao mi je danas S1... Pa razmisljam da ga stavim na 7600GT i drzim na pasivi... Znam da je preglomazan, al zanima me vase misljenje o tome... Hvala
![]() |
#1260 |
|
ja bi na tvom mjestu stavio bar jedan 120mm vent. neki tihi vent stavis. tako da kad je bal nek je maskenbal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|