|
![]() |
#1231 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ja nemam pojma.a gle , ak vele ove godine onda se strpi još malo , brzo bu to došlo
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
danas cijelo popodne i večer sve mrtvo, tu i tamo imam ping do google.com ali samo na kratko sad se javljam preko susjeda SZK mi se neda zvat jer nemam želudac za one umiljate glume gdje govore da je kod njih sve u redu te je vjerojatno problem kod mene to jest u aritmiji blinkanja lampica na routeru |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1233 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ok smijesno zvuci ali zasto svi sa vecom brzinom od 1 imaju problema ?? ja nemam problema jedino je modem cudan (novi koji imam pa ispada kabel iz njega) ali sutra mi dolazi tehnicar zamjenit modem sto se tice SZK, imam frenda koji tamo radi pa uvijek zovem njega, tako da sam stvarno hepi sto imam nekoga inside, tko se brine o meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Premium
|
znači ipak imaš nekoga inside ![]() zato imaš odrješene ruke za flešanje routera dok se drugima prijete zatvorom što takve stvari onda ne uvrste u svoju javnu statistiku i neka u onaj svoj takozvani "ugovor" uvedu dio gdje možeš naznačiti da imaš nekoga unutra pa da te onda ne diraju i da onda kao za takvoga korisnika vrijede neki drugi opći uvjeti neka malo tvoj insajder malo pojasni takvu situaciju ostalim korisnicima Amisa pa nam prenesi to ovdje, očekujemo odgovor bajdvej vratila se veza ali je još usporena, valjda je poltergeist otišao iz routera negdje drugdje grijati *upe da još ne ispadne da pričam bajke o čestitci nakon flešanja routera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Voorhees. 13.11.2008. u 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ideš... Zanimljivo. Izgleda da nemreš kod nas naći poštenog providera, a tako će vjerojatno ostati i duže vrijeme ![]() Da li Amis nudi mogućnost otkupa modema? Kada bi modem bio moj mogao bi ga fleshati, ne? Kod HT-a barem imam punu kontrolu nad modemom, u većini slučajeva mogu i zamijeniti modem nekim svojim a da stvar radi (doduše HT još nema telefon+internet via ADSL uslugu, pitanje je kako će oni to izvesti). Isto tako je zanimljivo kako oni znaju da je netko fleshao router? Znači da imaju pristup tvom routeru (samim time i tvom računalu?) što se meni također čini kažnjivo.
![]() |
#1236 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Ovo još nisam vidio ![]() Dakle da rezimiramo: - krenuli su sa uslugom i u početku kad je bio manji broj korisnika sve je bilo manje više super - nadogradili su broj korisnika ali ne i sustav - nakon više od godinu dana još uvijek nisu svladali vještinu izrade control panela za korisnike - ono ja bi mail - recite nam username i password pa ćemo vam mi sredit - usput nam dajte user, pass i pinove za vaše bankovne račune da se ne mučimo ![]() - itd.... Pitam se kada će se jednom konačno netko pojavit sa kvalitetnom uslugom po razumnim cijenama - " I have a dream...."
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
|
Citiraj:
![]() |
#1238 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
prvo da se dotaknem ovoga o fleshanju, da meni to posalju doma (mislim na ovakvo pismo) bez imalo razmisljanja bih napisao tuzbu protiv njih, koliko bi to utjecaja imalo neznam, ali i ti njih mozes tuzit da su oni nezakonito mjenjali postavke uredaja bla bla bla bla. ali to sam samo ja sto se tice samog uredaja, osobno sam vidio a i tvrdima da NEPOSTOJI netko tko KONTROLIRA uredaje, jer sam vidio kako stoje uredaji u autu jedno 100komada neispravnih, tako da sumnjam da ih itko provjerava. sto se tice insidera, nije to nista ekstra, vec samo mogucnost da me stvarno netko nazove kada se nesto napravi, nemulja me, nego je iskren i gotovo, lakse i bolje mi je kada mi kaze to se nemoze napraviti danas vec ce se sutra napraviti na centrali ili nesto slicno, nije to da imam neke ozbiljne veze, vec samo osobu koja je fer i konkretna prema meni, a to jako cijenim sama veza na amisu je meni ok imamo samo 1 Mbit i u kustosiji sam centrala (baruna filipovica) i nemam bas previse problema osim pucanja linije prije mjese dana i sada sve radi savrseno, nemoze biti bolje koliko sam ja shvatio vecina ljudi koja se ovdje zali ima brzinu 2+ i na nekoj centrali u dubravi je, to je sumnjivo, mozda je nesto do centrale ili ja pogresno zakljucujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1242 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam sa Ravnica i meni isto ne puca veza, bar nesto pozitivno kod Amisa. Prijatelj je na tresnjevci ima 6mbit i isto ne puca veza svaka konekcija traje 24H.
![]() |
#1243 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Vrapče, veza puca 2-3 puta mjesečno. Više me smetaju oscilacije i padovi brzine. Također me zanima IPTV, na SZK me uvijek otpile s bit će uskoro spikom - tako mi govore već 6 mjeseci... @mikimikiću, ajd priupitaj tog svog insajdera što je s tim, jel se što događa ![]() Janezi prek amisa imaju IPTV već više od godinu dana...
![]() |
#1244 |
|
e danas sam puko....igram pes08 online i 2 puta u 20 min mi se ruter zblesira , ugase se dsl i internet lampice....jooooooooooooooj
![]() |
#1245 |
|
jel itko u dubravi ima kakvih problema? nekaj ne štima ni meni ni mom frendu. stalno se diskonekta. vele u amisu da tcom nekaj čačka po centralama i da bu kroz par dana sve proradilo
![]() |
#1246 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nema pucanja 2Mbps, kajzerica Evo jos malo informacija sa njihova weba: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
meni konstantno puca al nisam doma tak da me nedira al kad mi navecer pukne onda malo poludim....
![]() |
#1250 | |
|
Citiraj:
jesi zvao szk? daj ih stisni malo...
![]() |
![]() |
#1251 |
|
eto, sad mi lijepo kažu u amisu da mi parica nemože pogurati 6 mbit. a mogla je prvih mjesec dana dok nije tcom nešto čačkao....ko zna kakve se tu igre igraju sa infrastrukturom i paricama uglavnom vračam se na 4 mbit i VEEEEEEEEEEEEEEEELIKI palac dolje za amis...kad istekne ugovor razmislit ću dobro...
![]() |
#1252 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
|
kolku brzinu imaš? nisam baš stručnjak za adsl a zanima me ta moja parica. pa kaj je tak jadna da nemre progutat 6 mbit? nije to sad neznam kakva luda brzina...kak t com onda reklamira 8 i 16? kaj svi imaju bolju paricu od mene!?
![]() |
#1254 | ||
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Evo usporedi si sa svojom. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
|
ovak je kod mene , trenutno imam loss of signal al neču sad restirat ruter jer mi torrenti lete. najviše mi varira sn margin od 6db do 13-14 db dok na 4mbit ide od 10 do 17 db Link Information <table class="datatable" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td> </td><td width="30"> </td><td width="220"> </td><td width="50"> </td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() </td></tr></tbody></table>
![]() |
#1256 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
|
ma kužim ja to al me zanima dal onda itko može to imati? joj kaj bi dao za optiku...platio bih isti čas soma eura da mi netko spoji kabel...
![]() |
#1258 |
1oo1 NooB
|
Evo moje: Modulation: G.992.1 Annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 899 / 6.299 Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 474,24 / 0,98 Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 23,5 / 36,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 20,0 / 9,5
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Premium
|
Modulation: G.992.1 Annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 899 / 4.880 Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,0 / 15,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 11,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 27,0 / 26,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Modulation: G.992.1 Annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 449 / 2.457 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 2,03 / 4,32 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 16,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 10,5 / 14,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 31,0 / 26,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 2 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 6 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|