|
![]() |
#1231 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda Death race ![]() Akcije do plafona i nazad, šteta šta ona mala ne upada u nekekakvu nježniju akciju ![]() Ima par glupastih scena, jebiga ipak je SF avantura ![]() Uglavnon preporuka za mali odmak od stvarnosti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1233 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
u zadnje vrijeme ovako geldam filmove: upalim, gledam 45 minuta, i ugasim. prestrašno kakvi očajni filmovi. komedije koje su sve samo ne smiješne, u americi je valjda zavladao sindrom retarda i debila pa im je i najgluplji humor jeben. trileri su postali akcijska sranja bez neke priče, akcije su postale negledljive, horrori također očaj očaja, SF nema ni za lijek.. bože sačuvaj.. izgleda da je stara garda redatelja i producenata poumirala i otišla u penziju pa su sada zavladali ova MTV generacija, svaki film izgelda ko neki glupi spot.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 | |
music freak
|
Citiraj:
agreed ![]() inace jedan od rijetkih filmova u novije vrijeme koji nije los je "100 Feet" i jedan biografski "Control"
![]() |
![]() |
#1237 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1241 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Nema mi gore nego kada dvadesetinestogodisnjaci kukaju kako je sve bilo bolje kad su oni bili mladi i kako sad nista ne valja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Lika u mom srcu
|
generalno gledajući, filmovi su unazad par goina bili daleko kvalitetniji nego danas, u svim kategorijama. kažeš judd apatow - zadnje sam gledao pineaple expres - pa bože sveti, ako je to nekome dobra komedija (možda je klincima od 15 godina), ali film je naporan za geldati.. prestao gledat na polovici.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
I naravno van wildera sve nastavke, sve nastavke americke pite i jos par glupih teen komedija sa sexistickim forama. To je uvjek dobro za pogledati ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
![]() i kao sto morph kaze, kukas mi tu nesto a vjerovatno si odrastao na glup u glupljem i ace venturi ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Chipokemon
|
-->
ili neka pogleda filmove koje mozda jos nije s ove liste ---> http://www.imdb.com/chart/top
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Torrent freek
|
ili neka pogleda filmove koje mozda jos nije s ove liste ---> http://www.imdb.com/chart/top
|
![]() |
#1251 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Back on topic: Hell ride 2008 - grozno. Strašna zbrka na početku filma...100 likova koje se pokušava predstaviti na originalne načine. Iskreno Tarantinovi "homageovi" me već polako tjeraju na bljuvanje. Žalosno je kako se nisko Tarantino srozao. Ocjena 2/10 The mist 2007 - Ovaj film me vrlo ugodno iznenadio. Da, istina je da pati od uobičajene "kingovske" patetike i isfuranosti, ali ipak se s razvojem filma i priča pretvara u vrlo zanimljiv koktelić psihologije i dobrih starih monstera. Ocjena 8/10 The meaning of life 1983 prošlo je zaista puno vremena otkada sam zadnji puta pogledao ovaj film (7-8 godina) i bio sam pomalo skeptičan kad sam ga ugledao na repertoaru HRT-a. Hoće li mi biti jednako dobar kao i nekada? Sve su moje sumnje raspršili već zaposlenici "Crimson Permanent Insurancea" svojim ustankom protiv onoga što nas(barem potlačenu većinu) i danas muči - neoliberalnog kapitalizma. Genijalno, genijalno, genijalno! Sada sam valjda zreliji i "pametniji" pa sam još više ostao zadivljen briljantnom satirom. Tako jednostavnim, a tako oštrim prezentiranjem čovjeka i svih naših vrlina i mana. Ocjena 10/10 Funny games U.S. 2007 bolesno, poremećeno i genijalno! Michael Pitt i Brad Corbet su odigrali fantastične uloge. Ocjena 10/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() A i ljudi pišu postove u stilu "Film: xyz, prejeben. Pogledat!!!" i to je to. Da se malo kvalitetnije napišešta, kako i zašto, onda bi i preporuka bila kvalitetnija, jel ![]() Al opet, kad pogledaš, ja samo takve preporuke kupim i to ili funkcionira ili ja iman sriće, jer od 10 filmova, recimo 7 bude pravih, a 2 uber hita ![]()
![]() |
![]() |
#1254 | ||
Chipokemon
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Lika u mom srcu
|
onu IMDB ljestvicu, sam od 250 komada, pogeldao jedno 200, i ima stvarno dobrih filmova, no kad pogeldaš godinu snimanja, odmah je jasnije. evo sad me podsjeti ova ljestvica, SinCity me se dojmio, zbog same izvedbe filma, i atmosfere. film Wanted sam isto počeo gledati, film je tako GLUP i apsurdno nerealan da mi je više komedija nego neka akcija... Obožavam M. Nighy Shyamalan-a, ali zadnji film the happening mu je blago rečeno - nedorečen i ni blizu ostatku njegovih prijašnjih filmova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1258 |
Pijem samo KAJ
|
Ja sam se u zadnje vrijeme prebacio na crtice ![]() Pogledao sam Kung Fu Panda i Wall-e. Ne sjecam se kad sam se zadnji put tako nasmijao kad sam gledao pandu. Wall-e je isto jako dobar (i poucan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#1260 |
Lika u mom srcu
|
ne da bi bio realan, ali više ne znaju napraviti PRAVU akcijsku scenu sa PRAVIM AUTIMA; na PRAVOJ lokaciji, a ne da mi apsolutno sve naprave u studiju pred zelenim platnom, i onda to tako jadno i smiješno izgelda da ne zavređuje nikakve pohvale. scene ne traju sekundu, odmah se reže na drugi kut, nikad nećeš vidjeti široki kadar u takvims scenama.. uzet ću primjer filma Ronin i njegovih akcijskih scena, koje su jednostavno predobro odrađene i "realne", kad na autima vrijede neki zakoni FIZIKE, a ne u wanted, kad Viper u jednom trenutku ide na 2 kotača, pa na praznim gumama se vozi preko šlepere po krovu te skače, pardon, odskače sa krova i dolijeće na asvalt te naravno gas i ajmo dalje.. riga mi se od takvih scena.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|