|
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
jok,da bar mogu do Pripyata dospjeti,vec to u Cordnu krenulo,kod srusenog mosta,kada rjesavam misiju za Sidorovicha da pocistim one dzukele,probao sam raniji sejv,ucita on sejv,ali nakom 15min kada sejvam bilo quick bilo bas preko menija,direkt crash a tako bi igrao,clear sky nije za k. pored SoC ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1233 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja sam igrao sa 1.0005 patch-om i complete modom i nisam imao problema sa sejvovima niti kvik sejvovima, a ako me memorija dobro služi u pripyatu mi je kvik-sejvo bez problema. Možda da probaš samo s 1.0005 patch i complete modom igrati?
![]() |
#1234 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Lagani OT Ja sam mislio da nema luđih on nekih tu na forumu ( ![]() ![]() http://forums.bit-tech.net/showthrea...=141420&page=7 @blava - meni svaki nastavak ima neki svoj štih, ali sam se na CS najviše navukao zbog mapa. Citiraj:
![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 07.02.2012. u 11:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Čovječe ovo je stvarno ludnica...koja volja treba da se to napravi...a o vremenu i trudu da ne pričam ! Kolega Halos...nisam te baš shvatio za taj CS...kako misliš da si se navukao zbog mapa? Pa SOC je po tom pitanju nenadjebiv...gdje ćeš bolju mapu od SOC-a ?
![]() |
#1236 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kralj, apsolutni kralj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
jel netko aktivan ovdje? http://stalkerbalkanzona.forums-free.ca/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1240 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
kako mislis repair,ono verify game's cache putem steama ( na neki nacin repair ) ili bas windows repair ? i to je znaci pomoglo,moze samo kratke upute kako taj windows repair ( kod mene je mjesec dana stara windows 7 32bit professional ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1241 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
win repair, ne samo igra...znači ubaciš cd s xp-om (ili što ti je već boot medij) i repair odabireš tamo gdje je i formiranje particija, znači ne radiš fresh install, nego izabereš repair opciju. oops, vidim win7 je kod trebe, al vjerojatno je isto/slično. ja još vozim na xp pogon. (repair sam radia na 20-ak dana starim windowsima) ![]()
![]() |
#1242 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Da li je itko probao ovaj mod Clear sky faction mod za SoC mod je dobar i vrijedi ga odigrati, ja upravo igram i zadovoljan sam s istim, ponekad se stuši u winse ali ne tako često pa je podnošljivo.Ima dosta novosti glede "kojekakvih gamadi kojih ima neobično puno pogotovo u labovima). Skinite i uživajte ako niste ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
ko voli, nek izvoli. mene iritira rušenje, svakih 20 minuta samo čekam kaće opet se skenjat. inače, nije loše, samo da stabilno radi majku mu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Završio sve djelove stalkera i mogu jedno reći: SoC mi je jedini dao wow efekt i ostao u sjećanju. Super su nastavci i ta neka poboljšanja u nastavcima al' Strelok je ipak Strelok ![]()
![]() |
#1245 |
Antimićanin
|
SoC je na prvu uvijek najbolji. ali kad kreneš pičiti sa modovima i svaku igru još odigraš 3-4 puta, i Clear Sky će ti vremenom postati odličan. meni je na početku bio bezveze, ali kasnije mi je postao vrlo drag ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Imam jedan jako neugodan problem sa ovom igrom. Igram najnormalnije bez ikakvih problema sve dok ne dođem do smetlišta i nakon što pomognem ekipi stalkerima pokokat bandite nakon par minuta igre najviše 10 restarta mi se komp i to neovisno o postavkama i rezoluciji(od 1024x768-1920-1080). Static lightning, imam samo 1.0005 patch bez ikakvih modova. Kanta iz moj komp. Zadnje izmijenjeno od: Goc 101. 23.02.2012. u 00:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ako nije, probaj nešto od sljedećih stvari: - probaj staviti 1.0006 patch - stavi zadnje dostupne drivere za svoju grafičku - reinstaliraj igru, sačuvaj Save file prije nego što si došao ne smetlište - uzmi u obzir da ti je stroj star barem 8 godina Igra je bila sama po sebi bugovita na prvom releasu, ali kasnije je to popeglano patchevima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Premium
|
Hvala druže Brko na savjetima donekle su pomogli. Procesor mi je bio malo oc-an pa sam ga vratio na default i nije pomoglo, ali jest nakon što sam uz to još dodao i 1.0006 patch. Uspio sam po prvi put proć u garbage ali mi je nakon toga u agropromu opet restartao netom prije nego što ću sa Moe-om ući u neki šaht. Tako da problem izgleda ipak leži u ovih osam godina ili nekompatibilnosti. Ali nema to veze nek skuplja prašinu na polici dok se ne nađe neka druga kanta. Sad sam počeo malo Clear Sky igrat koji mi je malo bolji pošto za razliku od SoC-a baca nazad na desktop a ne odmah restart. Dobro pa nije komp otegnuo papke od silnih restartanja bilo ih je bar 50. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Antimićanin
|
hehe, ali Clear Sky ti je hardverski dosta zahtjevniji od SOC-a tako da nemoj očekivati čuda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Premium
|
Izgleda jesam očekivao čuda, Clear Sky mi ispada pravi pravcati Slide Show. CoP malo bolje i to naglasak na malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa što očekuješ od igranja ako igraš sa onim "Moj komp" jbg to je davno zastarilo i zahtjevi su se višestruko povećali, pogledaj malo ostalima s čim igraju navedene igre.Samo da ti kažem da sam sa svojom kantom i grafom Ati 5770 imao problema i zatrzavanja u svim Stalkerim-a(naravno igra po defaultu namještena jedino rezolucija za 22" monitor, ostalonisam dirao) i uglavnom igram FPS-ove. ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 02.03.2012. u 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Premium
|
Da razumijem ja to gledano iz današnje perspektive i slažem se, ali navodim primjer Titan Quest-a koji je iz 2006-e, iste godine kad sam uzeo ovu grafičku i s njim imam istu situaciju kao i sa SoC-om. Do određenog dijela igra radi bez problema, doslovno leti a onda odjednom restart a obje su od THQ-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Antimićanin
|
da, ali 6600GT sam ja posjedovao u listopadu 2004. kad je izašla prva AGP-jka. Čak štoviše, imao sam skoro pa isti stroj kao i ti, samo sam imao malo bolju ploču. a koliko vidim, tvoja ni nije GT, nego "obična". već 2005. su mi neke igre trzale, kao npr. Ghost Recon 2 ili Doom3: Ressurection of Evil. A Clear Sky mi je trzala i na 8800GT, tako da nažalost, dok ne napraviš substantial upgrade, ostaješ na SoC-u i to na minimalnim detaljima i problemima koje imaš, jebga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Antimićanin
|
Lost Alpha - Q3 2012 dakle, prije ljeta ipak ništa. Jesen, ili čak možda i zima. Znači, probiti će 2 godine od datuma za inicijalno izbacivanje (lipanj 2010). Izgleda da to znači za STALKER 2 neće biti vani prije Q4 2012, jer je ekipa spominjala da će LA izaći sigurno prije S2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Antimićanin
|
A čuj, nisam ja kriv što se ovi razvlače. pišu po forumu kako je mod gotov odavno i da je sada samo poliranje. i to su rekli još početkom 2011. a sad vele da su na nekih 95% posto, već 2 godine... sve u svemu, liči mi na onaj Half Life mod - Black Mesa. ekipa ga već pili 8 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Nisam mislio da će taj mod na kraju dočekati svjetlo dana. A dvojka, rekao bih da je realnije Q2 2013. Da je izlazak ove godine, brijem da bi već najavili datum i da bi imali koji trailer.
![]() |
![]() |
#1259 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 | |
Antimićanin