|
![]() |
#1231 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Kupiš Tp-Link BE230 i riješen problem.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1235 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Kod HT-a mi je iz ONT-a išao kabel u moj Fritz, a kod Telca je njihova Nokia u bridge-u i u nju je uštekan moj router. Do sada sam imao samo jedan problem i to u samom početku, kada je krenula ta spika da mi moraju omogućiti moju opremu, rekli su u dva navrata da mi je router u bridge-u, a nije bio - tek iz trećeg pokušaja mi je neki tehničar prebacio sve kako spada. Brzina stabilna, ne vidim da ima neke anomalije, a naskidao se GB i GB što igara za PS od klinca, što ja filmova, pa streamovi itd. Za sada od mene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Telemach - Optika
Da li netko zna da li je infrastruktura drukcija u odnosu na HT ili je isto? Npr da li korisnik dobije istu kvalitetu bez obzira čiji je priključak? Zadnje izmijenjeno od: spawn. 10.06.2025. u 02:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Mene zanima zašto Telemach radi samo preko HT optike, a ne i A1 optike? I hoće li se to eventualno u budućnosti promijeniti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Isto želim s HT-a na Telemach se prebaciti, ugovor mi ističe. Kak misliš "izbaciti Nokiu" tak je loš ruter? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Kada je stigao Telac onda optika ide drito u Nokiu koja mi je prevelika i ne stane mi u ormarić uz moj router, a da mogu izbacio bi ju van i optiku uštekao direkt i imao samo jedan uređaj. I još jedna stvar - dio opcija je zaključan + ako si i podesiš svoje postavke uvijek ti operater može izbrisati sve kad mu se sprdne i sve postaviti na default postavke (već mi se dogodilo u par navrata u prošlosti). Kao router, u početku još dok nisam stavio svoju opremu, imao je i neki glitch pa mi je mob malo-malo kao ostao bez net-a preko WiFi-a, a prikazano da je spojen, i net je uredno istovremeno radio i na laptopu i na telki i na PS-u... Tak da ne znam kaj da ti odgovorim - ok je možda za kućne korisnike, ono plug-n-play, a za napredne funkcije uvijek bolje instalirati svoju opremu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1241 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
kod mene nakon pritužbe na 1/500(1/1 trenutno već duže vrijeme) na router dobio sam Nokia G-2426G-B s kojom sam zadovoljan što se tiće interneta i wi-fi-a(žično i bežično dobijam istu brzinu) što se tiče ozbiljnijih stvar bar za mene je bilo pametnije uložiti u upravljivi switch zyxel GS1900-8HP, daleko više opcija nego na routerima,a i sa bridge modovima nisam baš imao sreče jedina mana Nokie G-2426G-B je što je stvarno ogromna ,i nije baš lako naći mjesto za nju a da je neprimjetna, bar kod mene ono što je bitno za spajanje na internet sve je otključano
![]() |
#1242 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Sad baš gledam i ne vjerujem da mi neće stati u defaultni ormarić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima netko kakav template za prigovor na kašnjenja realizacije usluge priključka? I treba li to ići samo prema njima kako idu i regularni prigovori: prvo telemach, onda njihova komisija pa na kraju hakom? Da vidimo jesu li voljni isplatiti naknadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Koliko čekaš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |