|
![]() |
#1231 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Nisam moga sudržati pa sam na orginalnom stocku JB 4.1.1 rootao ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1235 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jel postoji kakva druga solucija slična oneclicku? Edit: Dobro jel može bar link na neki pouzdani root/unroot tutorial za SGSII sa ICS 4.0.3? Našao sam nekoliko na netu, pa sad na nekim treba kernel ovo-ono a na nekim ne. Pa uz to više tutova za ICS. Neznam koj tut bi valjalo pratit, pa ako bi mi mogao neko poslat link na tut koj provjereno radi. Da se nebi zaletio il neš... Želio bi rootat mob da si mogu vratit podatke sa starog moba preko titanium backupa. Flashat ROM za sad neću. Zadnje izmijenjeno od: PR3DA70R. 21.08.2012. u 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
@rodriguez: izasao AOKP JB Build 1 za nexus s .. aokp.co |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
pozz. jednoj osobi je sgs2 počeo srkat bateriju u pola dana. verzija os-a 2.3.3. pročitao sam da bi update mogao riještiti problem. ili da probam samo factory reset i da joj ostane na gingeru? nije neki zahtjevan korisnik. i da, kad hocu napravit joj update trazi neki račun od samsunga. znači treba se regisrtrirat pa onda ide update? i jel treba neka posebna procedura za update na ics? tnx Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 22.08.2012. u 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
E sad, vraćanje nazad ide tako da ili fleshash neki original GB rom, pa sa USB JIG-om resetiraš brojač i sve vratiš u tvorničko stanje. Doduše s GB romom, ali onda možeš preko Kiesa lako bacit gore ICS i to je to. Tako sam ja radio kad sam morao voziti mob na garanciju. Drugi način je Triangle Away app koji nisam probao, no on se radi direktno s ICS-om gore, no nekako mi se nije svidio postupak pa ga nisam htio ni probati. Zadnje izmijenjeno od: tor. 22.08.2012. u 07:22. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1243 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 26.08.2012. u 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Zna li itko kako da spojim Galaxy mini na PC i djelim 3g internet na taj isti PC? I dali je to moguce uopce?
![]() |
#1246 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() |
#1247 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Mislim da ću ipak, za sad barem, preskočit taj tutorial. Mobitel sam tek dobio, koristit ću ga još neko vrijeme ovakvog kakav je da se uvjerim da je sve u redu. Može se lako desit da ubrzo ispluta neki defekt pa da moram nosit na reklamaciju. Pa bi se htio skratit tih muka unrootanja iz tog tutoriala da nebi još na kraju zeznuo nešto pošto je flashanje u pitanju. Uostalom nemam USB kabel viška za JIG. Valjda će napravit noviju inačicu tog oneclicka za ICS u međuvremenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Dino Saur
|
voodoo color ti daje mogucnost da sam sebi stavis koliko hoces kontrasta,boja i toga na ekran.. a blue color su ti malo tamnije boje i ne mozes ih mjenjati. ako imas I9023 onda ne mozes mjenjati ni s voodoo zato jer ima drugcije ekrane nego ove ostale verzije nexusa s, nez sad kako se zove ekran kakav mi imamo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma muči me jedna stvar,i kolko čitam povezana je s kernelom. Znači kada zaključam mob,ekran se ugasi,al odmah za sekundu dvije bljesne pa se ugasi,živcira jako. I čitam da je to povezano s kernelom al ne znam kako to maknuti? Isprobao dva Air Kernel-a i na oba se to događa? Trenutačno je ROM Codename Android 3.4.1 i Air kernel #201. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 | |
Dino Saur
|
Citiraj:
po meni je air kernel naj bolji.. koristio sam matrix ali je pre zauzet pa ne izdaje cesto updateova.. a morfic jos manje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako nekom treba stock t-mobile i vip Galaxy S3 ,ubacio sam linkove na odin i firmware u prvi post.Napomena,firmware ne brise korisnicke postavke,aplikacije itd. Ako se prebacujete s neke generic ili strane mreze,preporucujem rucno resetiranje na tvornicke postavke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 | |
Dino Saur
|
za nexus s ? Citiraj:
blue color verzija nema, voodoo color ima.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1260 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
znači trebao bih ako netko ima, stock software za Note, za hrvatsko tržište, otključan model na sve mreže... znači fw je XXLA6, Kernel XXLA6 i baseband XXLA4, kao na slici... ima netko kakav link za download? kad sam kupio note odmah nakon pola sata sam flashao gore cm9 pa za slučaj da bude (nedajbože) potrebno da imam za potrebe servisa vratit gore Gingerbread ![]() P.S. ispričavam se za rotiranu sliku... neće s moba drugačije uploadat.. -.- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|