|
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1233 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Sva sreća pa multiplayer morate igrati na ultra postavkama. ![]()
![]() |
![]() |
#1235 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#1237 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Heh, ma i nije lose, ja sam kao die hard bf fan uvjek optimist ![]() Al da neke ljude iritira mogu razumjeti, igram bf od 1942, a od bf2 pa cak i najudaljenijeg spinnofa od bf fransize bc2 sam sudjelovao u official forumima i dice nikad nije bio u dobroj komunikaciji sa communityem, mozda je to i ok jer su igre ispadale prilicno dobro ![]() Al ovo neznam valjda sam pre star, pratim bf3 od 2007e valjda kad se pocelo suskat o njemu, pa na forumima od prvoga dana, sav ovaj hype i marketing je strasno zamoran. "retvit, retvita, retvita,.... tvita da je u petak nesto posebno"- pa filmic od 20 sekindi, powerd by fb2, preorder now! "najava, najave, za najavu za 15 dana pa filmic izrezan na 5 komada svaki tjedan po 1, svaki powerd by fb, preorder now! "reklame, tvitovi, fb promocije, ubit ce cod, ovo je trece ukazanje", pa prone confirmed!!! early beta upad ako kupis osrednju igru prije godinu dana ???? early beta upad ako narucis LE ???? besplatne igre na originu ako narucite jos sad, al ne i za one koji su narucili prosli tjedan.... Mape iz BF2 al samo za LE , ostali ce ih moci dokupiti za mjesec dana!!???! Posebna oruzija al samo za LE, ostali ih nece imati, il ce ih naknadno otkljucati, whatever.... Ni Beta nije pocela, jos 2 mjeseca od izlaska vec se mogu naruciti extra skinovi, i dogtagovi za 4.99$...... itd. napokon filmic 64p CQ moda, svi se nabriju i ako jos nisu kupili iz 10001 razloga do sad, kupe LE = beta traje 15 dana, i zapravo je ponovljena alpha... Sve skupa je stvorilo ljudima koji su htjeli sudjelovati i dati feedback, los filing jbg ![]() Onda uzmu doslovno s**t u intervjuima, kako slusaju community, kao vratili su prone (mislim ok je bc2 bez njega jer je faster paced i manje su mape, al u nastavku bf2 bi se trebalo podrazumjevati) i jetove i 64 igraca????, pa jos najbolje da su isli unazad od proslog nastavka ![]() Zelim ja njima da prodaju 4324324324 komada i zarade 43543535 milijuna, a posebno da igra bude odlicna i svi gustamo u njoj, al zadnjih 6 mjeseci pokusaja sudjelovanja u nastanku communitya najdraze mi igre je bilo LAME ![]() Uz takvo tretiranje igraca (kupaca) kao ovaca, extra fail communitya su bf2 veterani koji oce reskinanu istu igru, konzolasi koji cvile da oce vise igraca, i standardno retardirana ekipa koja uljece sa ocu moc vriti to na svom pcu, 3 mjeseca prije igre kao da svi imaju kristalnu kuglu (doslovno svaki drugi topic na sluzbenom forumu vec 3 mjeseca). Eto moje iskustvo BF3 zadnji godinu prije izlaska ![]() ![]() Sry sta sam se raspisao bio sam banan mjesec dana, pa mi se skupilo, a zeni necu pricati sigurno o svojim bf frustracijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Imas na Game Co Uk koji je super i jeftin ako si u mogucnosti kupovati preko neta ( Igra ti dodje na kucnu adresu u roku od par dana nakon izlaska ). A imas i eNabavu koja ti narucuje preko Game Co.Uk ali moras platiti nekih 40kn vise (325kn za limited edition) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Premium
|
Ja cu ju vjerovatno uzet LE pred izlazak tako da me be diraju previse mape u betama , alfama i svemu slicnom. No opet je bolje imat betu bilokakva bila neg da uvale neoptomizirano sranje koje ni neki superpc nemre pokrenut kak spada, a neki tam eksboks vrti na full hd bez trzanja. Ja cu vjerovatno uzet jos i novu grafu, tako da se nadam da ce neka gtx460 kaj uleti bit bolje rjesenje od trenutnog setupa sa kojim imam 16 fpsa u BC2 ![]() EDIT: za one koji nisu vidli LE za 36$ http://www.buybattlefield3cdkey.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Registered User
|
Game co.uk. Limited edition za oko 250 kn http://www.game.co.uk/webapp/wcs/sto...archBtn=Search A imas i eNabavu Imam Dual core 3ghz , 4gb rama i geforce 9800 gt Oce mi to podrzavat Bf3?? Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 21.09.2011. u 09:10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1241 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Neće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
-between 2-3k giga beta client -netcode is ganz neu und neue hitboxes sollen neu und optimiert sein nicht so kacke wie in bc2 - 2-3 giga beta client - battlelog can be updated without patching the game so we can get new stuff faster - no level limit @ beta - no bf3 on steam cause of paysaft card and more $$$ for origin -caspian border IS NOT THE BIGGEST MAP -next 1-3 weeks will be talking about new maps so "soon" - autoheal on all vehicules after 10-15sec -cant join as a squad if team is full so battlelog groups dont get split -no weather + time changing in game -no jet bombs -Spawnsystem is different from the MDO's not the same spawn in TDM and conquest /rush - Battlelog application for iphone - you can use 3 screens if you have enough graphic power - e-sport is a Focus for Bf3 ( i loled at that one.. ^^ ) - you can still trow grenades to hear enemys yell around ^^ -recoil will be from bullets/time you cant bind single fire on mousewheel to cheat recoil -no comment for battlerecorder - battlelog will unlock beta on client so no keys for Pre-order if you have origin order + moh -unlocks are for WEAPONS not for classes you cant unlock red dot on gun1 and use it on gun 2 - Preload infos will ocn in a few days -no comment on fullcaped conquest maps until map infos from dice -Esport features WILL come |
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1246 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
sa njima je sve super, vjerovatno su i poslali na vrijeme, ali ova usrana riječka carina je to zadržala 3 tjedna da bi mi na kraju lupili carine 100 kn. ne hvala, ovaj put cu ic na digital kopiju koju cu moc igrat cim igra izadje a ne da me jebu carinici. p.s. dal je netko kupovo preko ovog base-hosta? imaju LE za 210kn. Zadnje izmijenjeno od: Danko86. 20.09.2011. u 23:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
PRO
|
![]() |
#1252 |
Premium
|
Igru ces sigurno pokrenut, nece bit full detalji al ce ti radit. Ak nis zamjesis se s nekim za neki kvad uz nadoplatu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Registered User
|
Ok puno hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav, vidim na originalnoj origin stranici bf3 LE za 49.90 eur, koliko sam skužio s tim dobiješ early access, možeš rezervirat ime prije navale itd.. Na base host LE verzija dođe 215kn, pretpostavljam da s njom ne dobiješ early access. Na onlinekeystore piše "ORIGIN", a dođe 225kn. Ako kupim ovu s onlinekeystore hoću li imat early access 27.9? Thnx! http://www.onlinekeystore.com/Battle...EY-ORIGIN.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#1259 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Jadno i tužno...stalno jedne te iste scene u tisucu i jednoj kombinaciji....preloše |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Mogli bi pokazat neku novu mapu :S |
![]() |
![]() |
|
|