|
![]() |
#1202 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1204 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Danas sam se i ja rastao od svoje 3870 ddr3 - izvadio je i ubacio u njenu kutiju , odluka je pala zbog nemoralne ponude a i iz razloga sto nisam mogao igrati GTA4 . I sad cekam da jedan poznanik za dolazece blagdane uzme 4870 a meni proda Sapphire 3870 ddr4 toxic za sumu koju smo vec dogovorili , dakle sljedecih 10tak dana integrusa je zakon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Hejter
|
1. 700 kunica ( ali ubacio i neke igre koje inace ne idu uz grafu ) 2. Ne znam , nabavio orginal , instalirao i poceli problemi , grafika pucala na medium i high , i neka blokiranja taman kad sam usred neceg vaznog , jedino na 800x600 i sve low je donekle islo dobro bez gresaka , ali ne zelim uopce se igrati tako , radije obrisao sa kompa , i odlucio pricekati malo da se i driveri srede i budu si bolji sa igrom , a i za igru da neki patch izleti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Hejter
|
3870 nije preslaba , i sumnjam da je do proca , jednostavno nije optimizirano . Za igranje sam proc nafrljio do maxa - 2.95 , grafu isto dignuo do kraja , i tak sam odigrao i Cod5 i Bia:HH i Crysis Warhead , i za 1280x1024 koliko mi monitor dopusta je grafa stvarno impresivna i uzivao sam . Iako je bila onaj single slot kuler model za koji je puno ljudi reklo da kuha i da ne valja , ova moja je u win drzala 50 , a nakon dugog igranja bi dosla do 75-80 , vent automatski reguliran , stvarno sam bio zadovoljan sa grafom ali ne volim kad mi nesto stoji neiskoristeno , zato sam sad i proc skinuo na default jer isto brzo otvara firefox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Hejter
|
Ovisno o detaljima , ali trebalo bi , proc je solidan a i grafa , ali mislim da za Gta4 i konacni sud o performansama treba pricekati ozbiljniji patch a i novije drivere . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1212 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() je, znam, da sam mislio svojom glavom kupio bi tvoju.... sad doma tucem glavom o zid... i izgleda da cu jos dugo tuc, jer nemogu nac nekog da prodaje.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
3.14zda ®
|
Imao sam i Toxic i ovu PowerColorku PCS skupa, koja je takodjer jedna od najboljih HD3870 sto se hladjenja tice i Toxic ju je sila do koljena sa Vapor-X hladnjakom(cca 5-10°C razlike), u idleu rijetko prelazi 40°C i to sa iskljucenim ventilatorom...kad se zalaufa u igrama ne predje 60°C i vent dodje do max 50%...pila od kartice za novce koje kosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ja sma svoju grafu nabavio prije 3-4 mjeseca za 500 kn, i nemislim je se rijesavat tako skoro, eventualno pozadinu ali grafa ostaje ![]()
![]() |
![]() |
#1222 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() Ustvari je HD3870, tj. RV670 samo modificirani cip od 2900XT u manjem proizvodnom procesu. 2xHD3870 bez problema rade na malo boljim 450W napajanjima, pa cak mislim da bi taj CF bez greske guralo i neko 400W PSU ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
ovisi gdje je stajala PCS-ka, ispod il iznad Toxice, to isto utječe na temp. sve u svemu, i jedna i druga imaju ubojice od hladnjaka, samo mi jedna stvar nikad nije bila jasna kod toxice, zašto su okrenuli "ispuh" prema unutra? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
i sam se pokušavam dočepat još jedne. dizel je imo jednu pa otišla, mislim da stopalo9 ima dvije čak al neće prodat, tak da ganjam sad neku rabljenu, nema smisla novu kupovat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
3.14zda ®
|
Nema potrebe, Kvadonja 6600 i TPower I45 je overkill za tu VGA ![]() |
![]() |
![]() |
|
|