|
![]() |
#1201 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
nemam neta od jucer u 13h,prijavio,danas mi javlja agent da me iskljucili jer prelazim na iskon,a iz iskona vele da ne smiju iskljucit dok ovi ne spoje,bla bla,a tel radi..ima tko takva iskustva?
![]() |
#1202 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Budući da nema u temi... Da li netko ima 2 TV prijemnika i da li kada su oba ugašena brzina poraste za 3+3 Mbps (ukupno 5+3+3=11Mbps) ili je to onemogućeno?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1203 |
Premium
|
![]() |
#1204 |
Premium
|
![]() ..pomoc prešao na Iskon,net radi,sve 5,al skuzim da mi tel ne radi,i onda proucavam i skuzim da treba tel ici preko modema,pojma nisam imao,prije je svaki radio direkt iz uticnice.. i kako sad najlakse rijesit problem,2 tel u kuci a modem u mojoj sobi,kak sad to sredit? (prije nego me stari zatuče)
![]() |
#1205 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Nije problem, kupi ovo http://www.climolux.hr/components/co...399d632183.jpg i onaj dio gdje je jedan ulaz spoji u router, a ovaj gdje su dva ( sa prednje strane ) dva telefona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Premium
|
je jasno mi je to,samo kaj me od mjesta tih telefona dijeli troje vratiju,stepenice,i jedno 10m prostora.. moral bum bazu kod mene a "kefa" di već treba..
![]() |
#1207 |
Registered User
|
pa kako si prije imao spojeno dva telefona? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Premium
|
pa direkt u onu tel uticnicu,svaki u svoju,a modem u moju u mojoj sobi..i sve radilo. A sad sve treba preko modema koji je u mojoj sobi.
![]() |
#1209 |
Registered User
|
Modem stavi pokraj telefonske uticnice i na modem se sa racunalom spajaj bezicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Premium
|
da,tak sam rijesil net i jedan telefon ali nisam mamin žicni ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 |
Registered User
|
Onda samo kupis onaj razdjelnik i sve je rijeseno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Podržava li taj Enkom (Eltek) MAC filtering? Ili ja tražim pa u postavkama ne nalazim ili je modem šrot (a dobio sam ga unatoč tome što sam eksplicitno molio Siemensa). I pitanje vezano za te razdjelnike iz prethodnh postova. Koliko telefona se tako može nakačiti na jedan phone izlaz iz modema? 2? 3? 4? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Iskon je pao ... nema telefona cijeli dan ... kad ih zoveš linija izbacuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Je li netko dobio tablet? Još 06.11. sam dobio obavijest o promjeni tarife, ali od tableta još ni traga ni glasa.
![]() |
#1215 |
Premium
|
ja 15. prešao,ništa još,bude kažu,ja reko ok ![]()
![]() |
#1217 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1218 |
lurkerus maximus
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() |
#1219 |
Premium
|
Dobio poruku sa informacijom da će tablet stići sutra, brojem paketa i linkom za tracking (Overseas). SZK mi rekla da će biti naplaćen na slijedećem računu tj. da dostavljaču ne treba dati pare. ![]()
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 21.11.2013. u 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
ma ja ga rebootam svako malo onda odradiš 2-3 poziva i opet nestane linije ... rekli su kao da će danas riješit problem ... iako i još uvije stoji ova obavijest! "Na širem području Hrvatske trenutno su moguće poteškoće u korištenju usluge telefona. Intenzivno radimo na otklanjanju problema te Vas molimo za razumijevanje i strpljenje. Vaš Iskon." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Kažu da je rok za migraciju / ko da smo guske!/ oko mjesec dana ... Jel ovo zbilja povoljno? Iskon DUO Funky 209,99 kn/mj. uz popust 3 mjeseca 50 % ili bolje Tablet VIVAX TPC-7151 - za 250,00 kuna u Duo funky / ili manje ovisi o paketu flat aDSL do 10 Mbps uz garantiranu minimalnu brzinu od 5 Mbps 200 min. u nacionalnim fiksnim mrežama , uspostava poziva 0,08 lipa / 16 kuna/ 1 međunarodni friend broj pozivi prema EU za 20 lp/min. telefonska linija - za babu s kolačima --------- 226, kuna ukupno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
dvije godineeee Citiraj:
http://www.iskon.hr/extra/Tablet-VIVAX-TPC-7151 za one koji razmišljaju o promjeni na iskon /2 godine/ uz Tablet VIVAX TPC-7151 to je možda ScoPad hercules SP0718 sa tajlanda ... http://specification-gadget.blogspot...db-driver.html Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 25.11.2013. u 11:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Premium
|
Ja sam si uzeo neku novu tarifu. Naime, ustanovio sam da mi je bolja u odnosu na staru jer dobivam x besplatnih minuta prema fiksnim, y prema mobilnim mrežama i extra broj, koji sam do sada i extra plaćao, za sitno povećanje pretplate. Kad sam sve stavio na papir, iskalkulirao sam da uštedim 80kn mjesečno. Tablet mi je došao 209kn.
![]() |
#1227 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Iskon DUO Funky - 209,99 kn/mj.Ukljucenje: - 1kn uz ugovor na 24 mjesecaEDIT: Tablet VIVAX TPC-7151 (Cijena u slobodnoj prodaji je oko 800kn) Nadam se da ce ovo rjesiti sva pitanja.
![]() |
#1228 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ono pitanje koje nije rijeseno a mozda je glupavo na prvu, za one poglavito koji misle prijeci NA iskon, to je pitanje naknada, pdv-ova i tako to. Cijena od 209 kuna na ovaj paket, jel to konacna cijena telefona i interneta koja pise pod paketom? Jer npr. ono sta ja zelim izbjec je placanje kojekakvih naknada koje mi naprosto gomilaju tcom racun sada.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Premium
|
ovo iznad i mene zanima.. tj dana sam na duo funky,brzina je 10,trenutno je sve ok.. na t-comu su mi računi bili oko 330kn cca.. e da,došao kome tablet,ili je to mit? ![]()
![]() |
#1230 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|