|
![]() |
#1201 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo sam prozujio po ebayu i vidim da postoje 2 verzije. Jedna je čista nova baterija i poklopac, a druga je kućište u koje je ugrađena baterija pa S3 samo ubodeš u njega. Mogu reći da je kod S2 to bilo elegentnije izvedeno jer ima zadnju stranicu udubljenu u odnosu na kameru pa si stavljenjem jače baterije dobio praktički ravan zadnji dio moba.
#1202 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima baš original Samsung. Najbolje bi bilo pitati EuropaTrade i tko već uvozi ta čuda. Ovdje ima hrpa informacija http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1956293 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1203 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1204 | |
Guest
|
Citiraj:
Bolji ekran, ne baš neki fotich, nema SD kartice. Pa sam odluči. Jedno i drugo su dobri mobovi. |
|
![]() |
#1205 |
Buying Bitcoin
|
Svi se okomili na jadnog Samsunga: http://www.gsmarena.com/lg_suspects_...-news-5726.php |
![]() |
![]() |
#1207 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Re: Samsung mobiteli
Napokon! Napokon! Moralo se dogoditi i nadam se da ce imati sire razmjere. Evo zasto bi osobno prije uzeo Snapdragon S4 i zasto na Exynos gledam kao inferioran hardver. Evo zasto dan-danas zalim sto nisam i9100g model ozbiljnije razmotrio kada sam kupovao sgs2. Volio bih da Samsung dobije finu samarcinu na ovu temu. "Najbolji mobitel 2013. godine i najomrazeniji mob na dev sceni." Divnost! http://www.androidcentral.com/cm-dev...-s4-should-you
![]() |
#1208 |
Guest
|
Jer je eye tracking novost i LG je sigurno to imao prvi ![]() Sjećam se pred prek pol desetljeća u Eureka Science Centeru u blizini Helsinkija kada sam gledao u eye tracking device od IBM-a. Kul stvar. Plus, it used lasers :P Ova tužakanja su smiješna iz kojeg god kampa dolazila. @XLR Daj mi malo reci kakav je ovaj SlimBeam? Battery life i to? Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 19.03.2013. u 18:07. |
![]() |
#1210 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Makar je offtopic, ukratko za 4.2.2 verziju: za razliku od aokp/cm klonova tu sve radi, hotspot isto, osim mhl-a jasno. Baterija 4.30-5h screen on na stock cpu/gpu. Minusi: zbog mali v2 drivera limitiran sam na stock ili dorimanx kernel pa koristim stock. Preporucam radije 4.1.2 verziju SB-a (mali v1 driveri) u kombinaciji sa siyah v5 mcm kernelom - moar features and everything, nesto bolja autonomija (5h gotovo redovito), ali mrvu slabije performase ako patis na projekt maslo. Oba roma su dovoljno stable za svakodnevno maltretiranje, barem kod mene.
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#1213 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ni na ovom necu u potpunosti uspjeti iskoristiti sve njegove mogucnosti a cemu onda bacati pare za jos neke stvari koje pogotovo necu koristiti. A i malo sam nasao neke dijagrame potrosnje baterije. Jednostavno - nema mi smisla to uzimati. |
![]() |
![]() |
#1214 |
Premium
|
Pošteno. Čestitam na novom mobitelu. Neka te dobro služi. |
![]() |
![]() |
#1216 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja bi uzea i9305 čisto radi 2 gige rama koji dosta pomognu. Baš na N2 se primjeti razlika između njega i S3.
#1217 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
#1219 |
Premium
|
Procjenjena je proizvodna cijena S4 - 244$. Obzirom na predviđenu prodajnu cijenu od oko 600-700 EUR, Sami dobro profitira po svakom uređaju. http://press.ihs.com/press-release/d...ppli-virtual-t
#1220 |
Premium
|
Čeka ju toj cijeni je, razvoj svih komponenti + plaćeno ono što nisu sami razvijali razvoj programa + testiranje razvoj dokumentacije ... dobava materijala sama izrada po 3 lokacije u svijetu, administracija, plaće radnika transport tehnička podrška predstavljanja marketing skladište amortizacija očekivane reklamacije ... ? |
![]() |
![]() |
#1222 | |
Guest
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 20.03.2013. u 15:49. |
|
![]() |
#1224 |
Premium
|
Sve ja to znam. Kao i to da veća količina u konačnici znači jeftiniju proizvodnju po komadu. Vidio sam neku prognozu po kojoj je predviđeno da Sami planira prodati 100 mil S4, pa ti računaj.
#1225 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1226 |
Guest
|
Nisam ja mislio mijenjati. ![]() |
![]() |
#1227 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
#1228 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Nisam zamjenio, kaj ja znam malo sam odustao od toga. Guram SB rom na s2, skoro kompletno mi izgleda kao nexus. Nedostatak fm radia, slabija kamera i nedostatak se kartica me za sad ohladila. Zapravo glavni razlog je da sam prefleshao s2 sa svim živim, i napokon se smirio s Slim beanom. Ako uzmem nexus opet ću gubit hrpu vremena na iskušavanje romova, pa ću stavit malo ubuntu i tome nema kraja. Dakle odustao sam iz plemenitih razloga, ne gubiti vrijeme na flashanje.
#1229 |
Premium
|
Nakon USA, Kanade i Švedske, S4 će i u Engleskoj imati Snapdragon čipset. Objašnjenje je prozaično - Snapdragon ima integriran LTE čip u sebi, za razliku od Exynosa. http://www.pocket-lint.com/news/5049...ad-core-8-core EDIT: izdan je popis zemalja i koju verziju će dobiti. Za nas još nije poznato, ali BiH i SLO dobivaju Snapdragon verziju (I9505). Pretpostavljam da će i kod nas biti ista verzija jer je LTE u pogonu i za tkomu i VIP. http://www.sammobile.com/2013/03/20/...ve-the-answer/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 21.03.2013. u 13:54. |
![]() |
![]() |
#1230 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|