|
![]() |
#1201 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
obadvije su jednake temperature +/- 1 C.. Ali imam 2x140mm venta koji to reguliraju!! Gornja mi je master, a sa donje mi vuce fiziku.. Nije ti to nista bitno, rade sigurno ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Koji proizvodac za GTX560 Ti je najpouzdaniji ? Gledao sam ovu od Zotac-a al je vele review-i da je podosta bucnija od konkurencije. Htio bih cuti korisnike kakvi su im dojmovi, koja od tih je najtisa, najmanje se grije ? Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1203 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Nema najpouzdanijeg proizvođača. Zotacove grafičke su općenito tiše i toplije. U viši rang spadaju Gigabyte i MSI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Moja ide od 20-22 °C u idle-u dok u full load-u ne prelazi 60°C ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Banned
|
Naravno, ali oni, najčešće neopravdano, još malo podignu cijenu svog proizvoda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
DD9512
|
@ShanTech ja se ne bi slozio.. za malo veci novac dobijes tvornicki vece taktove, strasan OC i puno bolji hladnjak.. Ako ti se ne isplati onda kupi obicnu i ok.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 06.02.2012. u 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja bi reko ajde na Gigabyte, dok je bila jedna u kompu sve je bilo ok, a sad kad su dvije malo je zatoplilo pa moram drzat haubu otvorenu dok vozim ![]() Usput da pitam je su li ovo normalne vrjednosti za voltazu. Za GPU 1 mi javlja 1,025 V, a za GPU 2 javlja 1,062 V, ista grafa (barem po imenu) jedino sta im nije isti bios, probao sam stavit (novi) bios, ali javlja da u svakoj ima zadnji bios za doticnu reviziju grafe, znam mali cudno zvuci, ali iako se grafe isto zovu i rade na istim taktovima (izgleda) nisu bas iste GV-N560OC-1GI . Core Clock 900 MHz Shader Clock 1800 MHz Memory Clock 4000 MHz Su tvornicke postavke za obe grafe. Naravno da se ova sa vise volti vise i grije, da joj mali spustim voltazu ??? ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Registered User
|
Recite jednu od ovih. U links nema MSI. ASUS GeForce GTX 560 Ti DirectCU II ASUS GeForce GTX 560 DirectCU GAINWARD GeForce GTX 560 TI ZOTAC GeForce GTX 560 Ti AMP ZOTAC GeForce GTX 560 Ti |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Guest
|
Ako mora Links, ja bi onda išao po 2GB Fantomku koja je eto i na "akciji" (1900kn). |
![]() |
![]() |
#1215 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Ako možeš izbjegni links jer drugdje za 1800 kn možeš dobiti MSI GTX 560 Ti Tf sa 3 godine garancije koja je puno bolji izbor od svih navedenih. Od ovih iz Linksa i ja bi išao na Asusicu al 2 soma ne vrijedi, Fantomka je ogromna i crvči posebno kad se zaigra BF3 na 100%, Zotacica je tiha al se više grije i u zadnje vrijeme je puno reklamacija bilo za nju. I kakve su ti druge komponente: proc, napajanje brand/model ? Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 07.02.2012. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 | |
Registered User
|
Citiraj:
Da li Asus/MSI model da 2 ventilatora ima vise decibela ? Da li se moze dogoditi da jedan ventilator zakaze ? Ja bih radje da je sa jednim ventilatorom. Kakva je ova ASUS GeForce GTX 560 DirectCU, 1GB DDR5 ? Core i5 2400 XFX 450 W core edition 410 kn Asrock Z68 pro3 Knigston Hyper x 8 Gb Dal jos moram staviti kakvo hladenje ako ne mislim OC-ati. ? Zadnje izmijenjeno od: Starsylph. 07.02.2012. u 16:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Premium
|
Ne treba ti nikakvo hlađenje jer nemreš oc-at proc uglavnom dobre su ti komponente. Još jedno pitanje jer kupuješ u kešu ili na kartice? Jer ak kupuješ u kešu naručiš si iz Protisa MSI ili iz Portia Gigabyte 6950 triple fan ako ti stane u kućište. MSI TF spada u najtiše verzije Gtx 560 Ti, Asusica je malo glasnija od nje. Ne vjerujem baš da ti može zakazat jedan ventilator, to nije baš čest slučaj, a i da ti se nekim čudom desi imaš garanciju. Bolje ti je sa dva venta,jer su to već malo jače grafe koje treba dobro ohladiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Premium
|
@Starsylph Zasto si ne kupis npr. iz Adm-a MSI karticu? Narucis i oni ti je posalju Overseas-om. Platis pouzecem i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Mozda da pocekam da u Vž dodje ta od MSI-a. Ne bih uzeo Ati. Neznam kakve su ove novije, al sad sa HD 3650 imam puno problema. Jel bi ti jos mijenjao nesto od ovih komponenti ? Core i5 2400 XFX 450 W core edition 410 kn Asrock Z68 pro3 Knigston Hyper x 8 Gb Citiraj:
Kojim poduzecem ? Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 07.02.2012. u 16:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Premium
|
Pa ako se nesto desi posaljes im postom na servis, ne trebas is osobno u ZG EDIT: Sam ces je morat ugradit; placanje pouzecem - kad dode postar i da ti karticu ti njemu das lovu, potpises i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Premium
|
Nećeš morat ići u Zagreb natrag ako se nešto desi, samo im vratiš na reklamaciju poštom. I ako dođe u Vž bit će skuplja za 300-400 kn. edit: Plačanje pouzećem ti je da naručiš karticu preko web shopa tako da napraviš račun na ADM-ovoj ili Protisovoj stranici, spremiš artikl u košaricu i odabereš plačanje pouzećem. Dođe ti kartica na tvoju adresu i ti platiš poštaru u kešu kolko košta kartica. Instaliranje kartice nije nikakav problem, staviš u pci-e utor, zašrafiš ju sa 2 šarafa za slot od kućišta i priključiš dva 6 pin konektora na nju od napajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1224 |
Banned
|
Zanimljivo...kupi se takva gromada od grafičke s uber/hyper tihim hlađenjem i onda ti "svira" u load-u. Dobro, neko bude sad rekao, "pa pojačaj zvučnike" ili "stavi slušalice", al samo saznanje da ona cvili, bi me ubilo. Vidio sam, i čuo dvije Fantomke, meni dosta. Drugi, ugledni članovi su isto rekli da su i njihovi primjerci cvilili, tak da... ![]() Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 07.02.2012. u 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
DD9512
|
Ni msiovo hlađenje nije tiho.. ne kuzim šta trazis?! Jeftino, tiho i brzo nećeš naći. Twinfroz se i tek kako čuje u loadu i temp. preko 60C. Ja sam imao phantomku koja nije bila bitno glasnija od msia. Možda čak i tiša a o cvrcanju nema govora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Banned
|
Ja ne tražim ![]() Što se tišine tiče, Gigabyte (Windforce) mi je ispred MSI-a (Twin) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pozdrav zanima me neko kvalitetno mišljenje kada će se morati prodati gtx560ti a da ne izgubim na cijeni previše? tipa da će ju se moći prodati za nekih 1300kn? piam zbog nadolazećih modela nvidie i ati-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moja kristalna kugla kaže da ćeš je najbolje prodati 18. rujna 2013. godine. Ali samo ako je u oglas daš između 13:00 i 15:00 sati. Tada će potražnja biti najveća. ![]() Mislim pa kakva su to pitanja? Ljudi, hardver gubi cijenu odma čim ste ga iznijeli iz trgovine i otvorili pakiranje - amen. Ako ga hoćeš prodat a na njem dobit što je moguće više prodaj ga što prije. Izuzev nepredvidivih anomalija tipa nedavnog problema s diskovima što je pak rezultat posve nepredvidive prirodne nepogode. Dakle ako želite što je moguće manje izgubiti na hardveru - prodajte ga što prije. Nitko vam ne može reći kada će i koliko taj komad hardvera vrijediti. Kao i sva ona posve blesava pitanja vezana za to kada će i za koliko cijena hardvera pasti kada dođe nova serija ili kakve će cijene biti kada uđemo u EU. Moći ćeš je prodat za 1300 kuna kada će po oglasnicima biti tih kartica za 1300-1400 kuna. Nemojte biti smiješni s takvim pitanjima.
![]() |
#1229 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=Ks3jAJ1VlLQ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Guest
|
Pa nijedan hardver nije "imun" na zvukove. Ako nemaš sreće cvrčat će ti i GTX580. ![]() Meni je svašta cvrčalo: miš, matična, grafička, HDD, CDROM, monitor, napajanje... Nije mi to previše smetalo, a pogotovo ne u 3D igrama. I ova "buka" meni uopće nije problem, a snimano je s 10cm udaljenosti od otvorenog kućišta u kojem ne radi HDD. Ponašate se kao da nikad niste sjedili pored ove HD4850. A ta je mila majka za neke druge usisavače. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|