|
![]() |
#1201 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Iskorištavam ovaj x5 maksimalno ali imam novi problem ![]() Jučer kupio IS, danas stugIII, i sad bi htio kupit med 3001P, xpa imam ali nemam dosta silvera, nisam očekivao ovakav rasplet ![]() Sad treba grindat da ga mogu kupit i iskoristit x5 i na njemu. Koje vi money makere koristite za farmanje silvera?
![]() |
#1202 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Inače sad ti je akcija,ova vikend,50% više kredita dobiješ s ovim tenkovima => T-43 (Soviet) KV-13 (Soviet) VK 3002 (DB) (German) PzKpfw V Panther (German) T20 (American) Comet (British) T-34-1 (Chinese) Općenito svi tenkovi do T7 zarađuju bez problema. Meni treba 6mil za T10,kako to skupi???? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1204 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jedna ne loša sa T34 http://img163.imageshack.us/img163/1994/shot013rs.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Guest
|
Money making ovisi o stilu igre, platoonima i skillu. Ja bi rekao da T1 Heavy i KV-1 najviše zarađuju, u prosjeku i solo igrom. Sa Shermanom znam zaradit puno više nego s ovom dvojicom, ali bome i puno puno manje. Sa heavy tenkom i u porazu izvučem dosta zarade. S KV-1 pogotovo, za nekog s ~50% WR je to najbolji tenk i ležerno se igra. S dobrom igrom i preko 55% WR ga T1 preskače, a mediumi dolaze na isti nivo. Jbga, KV nije dovoljno mobilan da u brzim pobjedama, i u platoonima, previše sudjeluje u igri. Ali ako netko voli, i zna, igrat npr. TD-ove onda mu moji brojevi ništa ne znače. Takav će više zaradit sa Stugom. Čak ni 5. tier ne mora vozit. Buraz mi odlično vozi VK3601H i bez problema zaradi više nego ja sa KV-om. Jagdpanther s 88mmL71 također ima velik potencijal, ja s njim zarađujem ko sa Shermanom a znam da se može i bolje. Svaki tenk s cijenom granate ispod 500 kredita se može iskoristit. ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dobro kažeš. Ja od početka igram većinom sa TDovima i kad uzmem bilo koji tenk sa kupolom jednostavno mi ne ide. Pratim igru, ali stojim podalje od prve linije i snajpam. Pomažem napadu i skidam ono šta oni nemogu, pomažem im da napreduju. Danas sam kupio malog ELCa i fali mi još samo 90 mm top. Iako svi sa njime scoutaju po meni je to mali brzi TD sa vrlo dobrim topom. Lako se provlači iza prve linije poskida SPGove i pomaže čistiti TDove i zadnju liniju potpore, ali se može igrati s njime kao i sa svakim TDom jer ima dosta precizan i jak top.
![]() |
#1207 |
Guest
|
ELC je odličan, ni ja s njim nisam bio scout. Samo sam vrebao velike, ranjene, živine. Kad netko ostane na manje od 250HP već je mrtav. Samo se zaletiš, uvališ mu jednog zguza i bježanija. ![]() Često bi zaginuo pri izvlačenju, ali zarada mi je bila oko 15k po igri. Čist solidno za ultra kratke igre. ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Čudite se kaj u tier7/8 "poslujete" sa minusom a nemate premium? Sretno s totalnom katarzom u tieru više ![]() Kako je neko reko....play for free,pay to win ![]() BTW,staviše me ko top tiera u meč sa gomilom scoutova i samo se neko izjada pred kraj: Guy did some rabbit hunting today! lol Zadnje izmijenjeno od: trouble. 25.02.2013. u 03:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
od jeftinijih premium tenkova za farmanje golda odličan je SU-122-44 da nemam njega zbog Mausa se nikad ne bih izvukao iz mrtvog minusa nakon izgubljenih CW-a ![]() (zbog cijene gold granate) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Drone
|
Treba ti jedan T8 premium tenk. Igra jest besplatna, može se i sa posljednjim tirovima igrati bez premium tenka, vidjao sam takve igrače (njihove profile). Samo, to je dugotrajan i mukotrpan farm kredita. Kada usporedim svoj farm sada s Lowom i prije sa PzKpfw IV i M4A3E8, ide mi do 7 puta brže, u jedan dan zaradim koliko bi prije u tjedan. Sada imam tri devetke, četri osmice, i artiljeriju, a bez Lowa bi ih zbog cijena popravaka i municije uspio grindati daleko rjeđe, jer bi 7 puta više vremena morao odvojiti na farm kredita, odnosno, ne bi ih još ni imao sve u garaži, još uvijek bi sakupljao kredite za kupiti ih. Za većinu multiplayer igara treba kupiti original CD key, jednom kupiš pa igraš do mile volje. Po tom principu vidim i ovaj "besplatni" WoT, samo umjesto CD keya ti treba jedan T8 premium tenk. my 2c Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 25.02.2013. u 10:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ekipa se dosta često zna pohvaliti kako je zaradila ~120.000 kredita u jednom fajtu. Nitko ne pita koliko često se događaju takve profitabilne bitke... ja imam SU-122-44 najviše što sam zaradio je ~95.000 kredita, najmanje sam zaradio ~8000. Kad pogledam prosjek svih partija, prosječna zarada mi je oko 50.000, što je ~35.000 čistih (cijena granata, popravci) uz jedan pošten money maker može se lako igrati s teškašima.. Zadnje izmijenjeno od: Ziga. 25.02.2013. u 12:26. Razlog: pogrešno napisano |
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja imam premium acc i pare zaradjujem samo vikendom kad su akcije Najciše sam zaradio oko 105k, 80k čistih sa arty kad je zaradjivala 70% više Ovaj vikend sa tier 7 med bez problema 50k Po meni je bolji imati premium acc, pratiti specijale i vikendom zaradjivati pare, a preko tjedna lagani grind u platoonu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Guest
|
Sve se može na skoro free računu, samo treba bit pametan. Treba odredit cilj, napravit plan razvoja i držat ga se do kraja. Kako bi ja grindao da sad polazim s nule? - Krenuo bi na npr. američko drvo. Cilj: 2 moneymakera, T6 tc, T8 tc, CW. Znači da mogu sve radit. ![]() Odabirem tenkove uz pomoć foruma i krećem planski: 1. Idem paralelno prema T1 HT i T49. Na low tier tenkovima kupujem samo 50% posadu, ne trošim zlatnu municiju ni nikakve gun rammere i ostale perverzije. Svi tenkovi se nakon grinda prodaju. 2. Za tier 5 tenkove kupim 75% posadu i vozim ih oba do elite statusa. Ne prodajem ih. 3. Kupujem M6, kupujem mu 75% posadu, vozim ga do elite statusa i dok posada ne dođe do 100%. Prodajem M6. 4. Kupujem T29 i na njega prebacujem posadu sa M6-ice. Vozim T29 do elite statusa. Prodajem ga. 5. Kupujem T32 i na njega pretreniram posadu sa T29. Vozim ga do elite statusa. Ne prodajem ga, nego ga nakon grinda prestajem igrati i skupljam kredite sa T1 i T49. 6. Kupujem M103. Prebacujem na njega posadu sa T1, za T1-icu uzimam novu 75% posadu. Vozim M103 do elite statusa i nakon toga prodajem. 7. Kupujem T110E5, prebacujem na njega posadu sa M103. 8. Kupujem M18, prebacujem na njega posadu sa T49 kojeg prodajem. 9. Na prvom popustu kupujem dodatnu opremu za: T1HT, T110E5, T32 i M18. Svaki dan duplam sve tenkove, ali forsiram igru samo sa M18 i T1 koji su mi money makeri. I eto ga. Imam tenkove za sva natjecanja. Vrijeme grinda: 2-3 mjeseca. S premium računom može i za mjesec dana. ![]() Nakon toga kud koji mili moji, samo pamet u glavu i T6-7 tenkove kupovat kad naleti popust. Ja sam pola godine čekao popust na Tiger P. ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Premium
|
Nekako sam skeptičan na taj plan...bez premiuma nemoguće je dalje od T7 biti u plusu,kada odigraš maestralno si malo u plusu,kada odigras prosječno si u blagom minusu ili na nuli,ili na vrlo sitnom dobitku,kada odigraš loše ideš u deblji minus. Po meni nemoguće,jer u random meču ne možeš sam utjecat na ishod,također ne možeš ni konkurirat ekipi koja ima premium,što tenkove,što municiju,naravno,ne možeš ni sam dobiti meč kada ima hrpa debila u ekipi. Tako je igra i zamišljena,budimo realni,taman igraš besplatno do tier 7,tada si već navučen na igru i moraš uzet il premium account,ili tenk...jer je teško prestat igrat.
![]() |
#1215 |
Guest
|
Pa zato sa T32 i M103 ne igraš "viška" igre nakon grinda. I naravno da ćeš kroz čitav grind igrati sa T1 i T49 za kredite. To sam mislio da se podrazumijeva. Moj blesavi cimer je sa M103 taman odigrao 1000 igara, pa sad nema ni za hljeba. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Trebalo bi igrat barem 2-3 sata dnevno...ja jedva navučem 40 min ![]() Primjetih da ARL44 na accountu od frenda koji nema premium,dosta dobro zarađuje,a popravci su mali...
![]() |
![]() |
#1218 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1219 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ma istražio sam pattona desetku,njega ionako ne koriste u klanu,sad sam na kv4 pa tu ganjam desetku za klan,i batchata...
![]() |
![]() |
#1220 |
Guest
|
Failao si u fazi planiranja i istraživanja. Ni Patton ni IS-4 nisu standard za CW a slomiš se dok ih nabaviš. ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Premium
|
![]() |
#1222 |
Premium
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 25.02.2013. u 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma prije se moglo biti u finom plusu i bez premiuma, sada, cista lutrija, em sto su partije postale loto em sto su smanjili zaradu svima visima od tier V. Imam 20 tenkova u garazi (koristio razne kodove pa uletilo ![]() Evo odigrao danas s svih 20 tenkova x5. krenio s 2.4M zavrsio s 2.5M ... nemoguce nesto vise zaraditi. Moram vrtiti Tier V i VI tenkove po 5-6 dana da zaradim 1-2M (i to da budu ok partije). Zato fino igram D3, platio sam cd-key ... Nema golda, nema pretplate, nema retardiranih suboraca i nema zivciranja ![]()
![]() |
#1224 |
Premium
|
Određeni modovi dobiti ce creveno svijetlo http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/02/o...-campaign.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Baš to. Sjebali su inače odličnu igricu. Jebala ih pretplata i ta sranja sa premium i goldom. Navlakuša...Nemam ništa protiv ove fore s stjecanjem iskustva i nagrađivanjem ali sve drugo je sranje. Išao bih čak tako daleko da bi rekao da je pomalo i pizdarija da se u jednoj (ipak faking igrici) nagrađuju najviše najbolji igrači a ovi slabiji ko ih jebe...kaj je to pissing contest pomiješan sa biznisom ili zabava? Gledam na njuškalu ekipa prodaje WoT accounte za 700, 3000 kn..koji k? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 | |
Guest
|
Citiraj:
Prije godinu dana sam zarađivao duplo više od njubova iz mog random tima, a sad s još boljom igrom ne mogu ni 50% više skupit. Uradim dmg-a ko čitav moj tim skupa, a dobijem 100 expa više od ostalih. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1228 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
a cuj ovi skuplji acounti su sa hrpetinom tankova i svim tim..ekipa je ocito ulozila hrpetinu love...najjaci mi je onaj za skoro soma EUR. lik nije normalan. ajd do 100EUR za par tankova i neki premium tank..to jos mogu razumjet s obzirom da je prem tank 40ak EUR pa onda par mjeseci premiuma i to..recimo stotinjak eur ulozit u igru il kupit takav account nije ni puno u godinu dana..al ovo soma eura lik je bolestan u mozak. dao bi mu soma puta po tamburi u svakom slucaju potrosio je sigurno soma ako ne i vise na wot. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Drone
|
Mountain Pass, IS-6 i ja s Lowom ostali sami protiv IS-6, Lowa, ISa, T25/2, KV-1S, KV-2 i KV-1. Pobili ih k'o zečeve! ![]() Zadnji je ostao Lowe, već oštećen od prije i od par mojih pogodaka, moj IS-6 ga pogotkom svede na manje od 100 HPa, Lowe uništi naš IS-6, ja uništim Lowa za pobjedu. ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 26.02.2013. u 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Hocemo replay :-). Izgleda kao strasna partija!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|