|
![]() |
#1201 |
Guest
|
Oj stari. Na žalost ne znam. Moj je kupljen u VIPu otključan došao. |
![]() |
#1202 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1205 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Radije dodam 200kn i kupim desire. ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Sa istom stvari imaju problema ljudi koji koriste O2 i slične mreže, kupe njihov mobitel, novi update dođe kada dođe, a bez goldcarda nemogu istalirati 405 verziju. |
|
![]() |
![]() |
#1207 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Ovo što spominješ O2 korisnike (a pretpostavljam da bi se tu našli i drugi korisnici čije mreže brendiraju Desiree kao npr Orange/Francuska), kod njih za svaki neslužbeni update treba goldcard, točno! Kod nas goldcard zapravo i ne treba, makar imao lockan mob. Kako stvari trenutno stoje, Desire se još nije počeo brendirati, a brendiranje je razlog korištenja goldcarda. Htio bih čuti više dojmova glede X8, planiram ga uzeti sestri. Ona je nezahtjevan korisnik, poruke, pozivi, fejs i fotkanje... Hoće li biti sretna ako joj ga uzmem za roćkas?
![]() |
![]() |
#1209 |
49%winner
|
A na koji nacin se obavlja reklamacija? Mislio sam ga kupiti u nekoj bonbon partner trgovini pa neznam sad preko koga to ide... Ili da narucujem preko neta na dostavu (cuo sam ima i ta opcija)?
![]() |
#1210 |
Foxy lady
Datum registracije: Feb 2009
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
#1212 |
Pod naletima kopita zla
|
Ako je mobitel u banani kao moj ti ga fino spakiraš i doe dostavljač po njega i odfura ga na servis (tako mi je rekla teta koja me zvala). Ako ti je mob u banani kao moj i želiš lovu nazad onda im šalješ poštom. ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
49%winner
|
Citiraj:
Hvala na odgovorima ![]()
![]() |
![]() |
#1214 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#1215 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Mislim da vecina daje nekih tjedan dana za povrat novca. Sto je super, izmrcvaris mob, ako vidis da nesto ne radi, vratis ga i dodjes sutra kupit novi, sam pazis da ne dobijes isti taj ![]() Jer, iz vlastitog iskustva, davat mobitel na servis 2-3 puta znaci da ga neces vidjet 2-6 tjedana. ![]() ![]()
#1216 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kaj to točno root znaci? To je nesto kao jailbreake na iphonu? A ROM-ovi su kao teme? Gubi se garancija ako se roota i stavi drugi ROM? Čitam o lagfix-u za galaxy i cini mi se komplicirano rootat i sloziti taj lagfix ![]()
#1217 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() b) glede communitya....pretpostavka je majka svih.....znas sta vec. Hero recimo,ima najvise raspolozivih ROMova od valjda svih Androida dosad....ko bi reko ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1218 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
ROM je kompletni OS mobitela, tema je tema, samo izgled. To su dvije odvojene i vrlo različite stvari ![]() Sa nekim romovima dobiješ stock temu, a neki dolaze sa već modificiranim ugrađenim temama... Sve su to stvari zbog kojih gubiš garanciju (osim kod promjene tema i slično, logično), iako se sve to može vratiti na tvorničke postavke vrlo lako u slučaju da dođe do zajeba, jel... Lagfixeva za GalaxyS ima više vrsta, možeš ih staviti zasebno na svoj stock rom ili staviti neki od modificiranih romova koji u sebi imaju lagfixeve, a možeš i bez njih jer ti modificirani romovi su vrhunski uštelani i optimizirani tako da nekima nije ni potreban lagfix, sve ovisi kako što izabereš, a postoje i modificirani kerneli ![]() Za početak posjeti XDA forum i baci se na čitanje ako imaš volje za tako nešto. |
|
![]() |
![]() |
#1220 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#1221 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() b) ma ovak i onak mi nije to neka "špica". Mobitel još rootao nisam. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1222 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ma zanimalo me da li je onaj poklopac za bateriju i uzivo tak usran kako ga opisuju u testovima......mislim stvarno nevjerojatno napravit takavm mob takve klase i napravit pocetnicke greske na kucistu i ekranu.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1225 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pod tim poklopcem je samo baterija tako da tu nemaš šta jako često otvarati. Za SIM i mem. kartice imaš drugi poklopac.
#1227 |
Guest
|
Ne budite smiješni. Ista je "stvar" sa običnim Desireom more or less. Samo se tada nitko nije sjetio to spomenuti. "The battery cover on the side of the phone and the lid of the SIM/memory card compartment at the bottom don’t seem to firmly fit in place. Not to mention they’re both quite difficult to open." Smijeh. Mogli bi se odlučiti ![]() |
![]() |
#1228 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislil sam si u pocetku da je ROM OS, ali mi je onda palo na pamet da je android OS, a ne taj ROM. Čital sam xda forum i ostale forume, mislim da sam i tvoje postove cak ![]() Vidio sam kao da je neki ROM dobar jako, a sad sam vec zaboravil kak se zove. Valjda nebum nekaj zeznul kod rootanja i stavljanja ROM-a.
![]() |
#1230 |
Premium
|
Ok, hvala. Ako nesto nebude jasno pitam ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|